Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

"Ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση".. Ποιούς κοροϊδεύεται ρε;

"Ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση" είναι το τελευταίο επικοινωνιακό τρικ των εθνοκτόνων του μετανάστη Yorgo. Επιχειρούν, για τα μάτια του κόσμου, να εμφανίσουν ανοικτή και δημοκρατική τη συζήτηση για το μεταναστευτικό,το ασφαλιστικό, τα φρουτάκια, το τζόγο . Παρακινούν με βαρύγδουπες δηλώσεις οι εθνοκτόνοι γκαιμπελίσκοι του Yorgo τους πολίτες να εκφράσουν την γνώμη για τα καυτα αυτά θέματα. “Θα το βάλουμε σε διαβούλευση” δηλώνουν με περισπούδαστο και σοβαροφανές, ύφος οι γκαιμπελίσκοι του καθεστώτος και τα φερέφωνα τους των ΜΜΕ(ξαπάτησης). Άρπαξε την ψήφου του αηδιασμένου λαού με ακατάσχετη φλυαρία και κούφια λόγια που χάιδευαν τα αυτιά του εκλογικού σώματος αλλά στερούνταν ουσίας. Ήξερε και όμως υποσχόταν. Κάθε φορά που του γινόταν ερώτηση για το έθνος έκανε την πάπια, κοίταγε αλλού και έκρυβε, με την βοήθεια των ΜΜΕ(ξαπάτησης), τις σκοτεινές εθνοκτόνες προθέσεις του. Ο άνθρωπος αυτός μεγαλωμένος εκτός και έχοντας φοιτήσει σε ξένα σχολεία στερείται της έννοιας του ανοίκειν και του έθνους. Αγνοεί την Ελληνική ιστορία και στην περίπτωση που την έχει διαβάσει δεν του λέει τίποτα περισσότερα από ότι θα έλεγε σε εμάς το διάβασμα της ιστορίας της Ζιμπάμπουε. Η συντρόφισσα Δραγώνα όταν έγραφε μας έκαναν Έλληνες χωρίς να είμαστε μάλλον τον αρχηγό της θα είχε κατά νουν. Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης θα ρωτήσει: "Αμφισβητείτε τον πατριωτισμό του πρωθυπουργού;". Η απάντηση είναι απλή και το δημοκρατικό πολίτευμα μας δίνει το δικαίωμα να την εκφράσουμε. Ναι! Την αμφισβητούμε οριζόντια, κάθετα, απόλυτα. Δεν λογαριάζεται Ελληνας αυτός που είναι έτοιμος να δώσει μερικά στρέμματα, στρέμματα ελληνικά που έχουν ποτιστεί με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα Ελλήνων, για να κοιμάται ήσυχος. Σήμερα, αφου προσεκτικά έκρυψε τις προθέσεις κατά την περίοδο του "πάμε μαζί", παρέδωσε την Ελλάδα σιδεροδέσμια στο ΔΝΤ και την τρόικα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο μέλλον των παιδιών των εξαπατημένων Ελλήνων ψηφοφόρων του.


Η απάτη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη με την δήθεν "ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση". Αφού έταξαν λαγούς και πετραχήλια, οι προεκλογικοί λαγοί γίνανε λαγοί και την κοπάνησαν και αυτοί κράτησαν το πετραχήλι της εξουσίας για να εφαρμόσουν τα εθνοκτόνα κελεύσματα της νέας τάξης. Χρειάζεται ένα επίχρισμα στην φαρσοκωμωδία του "πάμε μαζί". Οι βαστάζοι του Yorgo σοφίστηκαν το παραμύθι της δημόσιας διαβούλευσης για να πείσουν ότι η άμεση δημοκρατία είναι εδώ και λειτουργεί. Έχουν έλθει δεύτεροι. Με μόνη διαφορά την χρήση του διαδικτύου, την ίδια δημόσια διαβούλευση είχε υποσχεθεί και η χούντα της 21η Απριλίου. Τότε, το 1968, επιχείρησε να εμφανίσει ανοικτή και δημοκρατική συζήτηση παρακινώντας με συνεχείς ανακοινώσεις τους πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους για κάθε άρθρο του συντάγματος χρησιμοποιώντας τα επιστολικά δελτάρια που δημοσιεύονταν καθημερινά στις εφημερίδες. Σήμερα οι ελληνοφοβικοί εθνοκτόνοι σοφίστηκαν το ίδιο παιχνίδι, αλλά μέσω διαδικτύου, για να μας πείσουν ότι η άμεση δημοκρατία "είναι εδώ" και να κρύψουν την εμπάθεια τους και το μίσος τους γι αυτήν εδώ την χώρα

Τουλάχιστον η χούντα μάζεψε τα επιστολικά δελτάρια και τόλμησε ένα έστω και νόθο δημοψήφισμα. Οι εθνοκτόνοι θα τολμήσουν; Πολύ αμφιβάλω. Οι εντολές είναι σαφείς ανοίξτε τα σύνορα της Ελλάδας για να τελειώνουμε μία και για πάντα με αυτήν την ενοχλητική ράτσα.

Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι Έλληνες, άσχετα με το τι ψηφίσαν, θα αγωνιστούν με νύχια και με δόντια, ενάντια στα σχέδια των ντόπιων λακέδων της Νέας Τάξης, για την ύπαρξη του Εθνους, λέξη που λείπει από το λεξιλόγιο του Yorgo και της εθνοκτόνας καμαρίλας του. Οι δυστυχισμένοι μεροκαματιάρηδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) θα προσπαθήσουν να θάψουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων και να τις χρωματίσουν χρησιμοποιώντας την παλιά συνταγή. Οπως τότε για το βιβλίο αίσχος, θα μιλάνε για ακροδεξιούς και διάφορα αλλά φαιδρά. Το άκουσες Μίκη! Δεν το ήξερες αλλά μάθε το, σύμφωνα με τους εθνοκτόνους είσαι ακροδεξιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου