Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Τα λάθη της Τζούλιας


Το DVD της Τζούλιας έδωσε αφορμή στους διάφορους μαϊντανούς των ΜΜΣ(κοταδισμού) και στις διάφορες demimonde με εμετική ευτέλεια, στειρότητα και ξετσιπωσιά να μας διδάξουν την ηθική που υποτίθεται ότι πρόσβαλε η κυρία Αλεξανδράτου.

Για χρόνια ολόκληρα ταλαντούχοι και άνευ ταλάντου καραγκιόζηδες και σαλτιμπάγκοι από την τηλεόραση, το θέατρο, τον κινηματογράφο με αξιώσεις πνευματώδους δημιουργίας καλλιεργούν την προστυχιά και την χυδαιότητα. Συσσωρευμένα σκουπίδια απο τις διάφορες χωματερές και κοινόβια ξαφνικά έγιναν τιμητές και κήνσορες. Η επαρχιώτικη ελληνική κουλτουριάρικη ιντελλιγκέντσια που έφερε την πορνοτέχνη μέσα από την τηλεόραση στο λαό για να τον εξύψωση πολιτιστικά, να τον λυτρώσει από τα διάφορα ταμπού, να απομυθοποιήσει το σεξ - βρείτε μου ελληνική σειρά που ο ένας να μη πηδάει τον άλλο- θύμωσε με το DVD της Τζούλιας.

Η κυρία Αλεξανδράτου καλά έκανε εφόσον έτσι έκρινε και εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Έκανε όμως μερικά λάθη.

1. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί, όπως κάνουν οι φίλοι του Χριστοφοράκου και της Siemens. Αν έιχε πει: "το έκανα γιατί έτσι γούσταρα και πληρώθηκα χοντρά για αυτό", θα είχαμε τελειώσει και οι συνάδελφισσές της θα είχαν λυσσάξει από ζήλια.

2. Γιατί σαμπάνια; Χάθηκε το τσίπουρο, κατά προτίμηση Τυρνάβου, για να ευχαριστηθεί και ο Νεοαριστοφάνης.

3. Επρεπε η μουσική επένδυση να είναι ο Εθνικός Ύμνος. Το DVD θα είχε γίνει αυτόματα έργο τέχνης με μήνυμα και θα είχε την υποστήριξη όλοι της ντόπιας ανθυποκουλτούρας. Θα είχε εκτεθεί στην ArtAthina παρέα με τον αυνανισμό της Στεφανή και έτσι θα έδινε και ένα πολιτικό μήνυμα της κατάντιας μας. Αλίμονο σε όποιον τόλμαγε να την κριτικάρει ή απλά να μιλήσει. Θα ούρλιαζε όλη η χορωδία των εθνοκτόνων για την ελευθερία της έκφρασης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοίνωνε με θυμοσοφική βλακεία ότι η κριτική κατά της Τζούλιας είναι σκοταδιστική νοοτροπία και πρακτική.

1 σχόλιο:

  1. tzoulia for ever...πρεπει να αλλαξει τον gay μανατζερ μεγαλός βλακας...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή