Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Σήκω επάνω...

Το πολιτικό μας κατεστημένο είναι σάπιο! Δεν έχει ούτε τα αναγκαία, τα στοιχειώδη  χαρακτηριστικά για να κυβερνήσει. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, το αυτοαποκαλούμενο “δημοκρατικό τόξο”  είναι δυο αντίπαλα στρατόπεδα που κινητήρια δύναμης τους είναι τα πάθη, το ενάντια και κόντρα, χωρίς θέσεις, χωρίς προτάσεις. Μετατρέψαν την Ελλάδα σε αρένα αυθαιρεσίας και ανομίας στο όνομα της προόδου και της δημοκρατίας που ποτέ δεν πίστεψαν. Η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα έγινε η κυριάρχη, μονοπωλιακή ιδεολογία, ο κώδικας για τους λαμόγιους, τους μιζαδόρους, τους κομματικούς εγκάθετους, πνευματικό ναρκωτικό για το Έθνος και τον λαό.

Οι πολιτικατζήδες προνομιούχα παρασιτική τάξη, οι περισσότεροι ανεπάγγελτοι και μιά ζωή κηφήνες, περιορίζονται στα αξιώματα, στις απολαβές, στην λαμογιά και τις μίζες. Κύριο μέλημά τους είναι η διατήρηση της κάστας τους  και συνθηκολογεί σε οποιανδήποτε απαίτηση ή οποιονδήποτε εκβιασμό για να την διατηρήσει. Κοιτάζουν την Ελλάδα με τα μάτια ενός εμπορικού πράκτορα και κατακτητή.

Το πνευματικό κατεστημένο είναι σάπιο. Δεν έχει ούτε τα ελάχιστα χαρακτηριστικά, αναγκαία για να καθοδηγήσει το έθνος των Ελλήνων στην έξοδο από την παρακμή. Δεν ενδιαφέρεται. Είναι ένας πιστός υπάλληλος ξένων κέντρων. Μας βάζει  στο πλυντήριο. Θέλει να μας «πλύνει τον εγκέφαλο» για να ξεθωριάσει μέσα μας κάθε έννοια του έθνους. Να ξεχάσουμε την ιστορία μας, την γλώσσα μας, την θρησκεία μας ώστε να πάψουμε να είμαστε εμπόδιο στα πλανητικά σχέδια.

Η διοίκηση του κράτους είναι σάπια.  Οι καρεκλοκεύνταυροι της αδιαφορούν για όλα, για τα πάντα, για όλους. Όταν δεν αδιαφορούν είναι για να παραλύσουν κάθε κίνηση.  Υπολογίζουν μόνο στην κονόμα και πώς θα κάνουν στα δώρα στον εαυτό τους.

Οι Έλληνες κοιμούνται. Σε λίγο δεν θα έχουν κανένα χαρακτηριστικό Έθνους. Απλά θα συνωστίζονται πάνω σ’αυτον τον χώρο που ακούει στο όνομα Ελλάς.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ένα απλό και συνάμα δύσκολο πράγμα.
Δεν θα σωθούμε αν δεν θέλουμε να σωθούμε. Δεν θα επιβιώσουμε σαν Έθνος αν δεν κάνουμε εμείς οι ίδιοι προσωπικά και συλλογικά, αυτά που δεν θέλει ή δεν μπορεί η νομενκλατούρα που μας κυβερνάει.
Κανείς δεν θα μας υπερασπισθεί αν εμείς δεν υπερασπίσουμε τον εαυτό μας.  Χρειάζεται σάλπισμα θέλησης, αποτίναξη της υπνηλίας της μαστούρα που μας ποτίζουν.  Σημαίνει έχθρα ζωντανή, ξεχειλισμένη, βαθιά κατά οποιουδήποτε προσβάλει την υπόσταση μας.

Οι «Ευρωπαίοι» δεν θα θυσιάσουν ούτε μία σταγόνα αίμα, δάκρυα, ιδρώτα ή συμφέρον για να μας υπερασπισθούν.  Ο Τούρκος, σαν καλός κουμπάρος, θα θυσιάσει τα πάντα για να μας καταβροχθίσει, ονειρευόμενος την αυτοκρατορία του. Οι Σλάβοι θα περιμένουν χαιρέκακα την συντριβή μας για να γλείψουν κάνα κοκαλάκι από τα αποφάγια του Τούρκου.

Οι πολιτικατζήδες αφού φρόντισαν για το μέλλον των παιδιών τους θα πηδήξουν στα κότερα τους και θα φύγουν νύχτα για να ξεκοκαλίσουν τα κοψίδια της αρπαχτής και της λαμογιάς τους σε άλλους τόπους.

Οι διανοούμενοι ρυπαροί χυδαίοι και τρισάθλιοι, όσοι προλάβουν να την κοπανίσουν  θα παίξουν «τον θλιμμένο και αδικημένο πρόσφυγγα» και μερικοί άλλοι, που στην κολοτσεπη ή στο ταγάρι  κρατάνε και κάνα αμερικάνικο διαβατήριο θα πάνε για την νέα τους πατρίδα. Ποια πατρίδα, μήπως είχανε και ποτέ.

Μόνο εμείς μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα αυτά.... Αν θέλουμε..
Αλλοίως  η Ελλάδα, ό,τι απομείνει θα είναι η χώρα των χαμένων ευκαιριών και των χαμένων ανθρώπων...

Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας και μας ανήκει. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού είναι πλάι μας και μας δίνει το χέρι. Σήκω επάνω Έλληνα, Ελληνίδα. Σήκω επάνω Ελληνόπουλο δεν υπάρχει για σένα άλλη πραγματικότητα απο την ελληνική πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου