Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Δεκάλογος της Ανατροπής



Τα γεγονότα που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εκτυλίσσονται στην Ουκρανία μας δίνουν την ευκαιρία  να κάνουμε μία ανασκόπηση της ιστορίας και των μεθόδων χειραγώγησης των λάων.
Αφού μελετήσαμε τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν από την CIA, άλλους Οργανισμούς και διάφορα ευαγή ιδρύματα, κατά την διάρκεια της ιστορικής τους διαδρομής, για να ανατρέψουν ή να ποδηγετήσουν δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις χωρών που παρουσίαζαν δυστροπία στις επιθυμίες και τις εντολές των διεθνών εξουσιαστών, από την Hawaii, το Ιράν, την Χιλή, το Ιράκ, τις διάφορες παρδαλές εξεγέρσεις στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στην Ελλάδα την περίοδο του δύστροπου Καραμανλή, την Τουρκία του τσαμπουκαλί Ερντογάν,την Ουκρανία σήμερα,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον Δεκάλογο της Ανατροπής.
1) Αντιπολίτευση


Πρέπει να βρεθεί κάποια αντιπολίτευση οποιαδήποτε αντιπολίτευση. Αν δεν υπάρχει δημιούργησε την. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που μείνανε εκτός του νυμφώνα της εξουσίας και τώρα στριμώχνονται στα σκαλιά της πρεσβείας για να  την πάρουν πίσω.
2) Αφορμή
Θα βρεθεί κάποια αφορμή για την οποία η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση πρέπει, επιβάλλεται να πέσει, να φύγει.
         Α. Μία πάρα πολύ δημοφιλής αφορμή που έχει χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα στο παρελθόν είναι η κατηγορία της βίας και νοθείας στις εκλογές. Ο Καραμανλής Α΄την δοκίμασε όταν ήλθε πιο κόντα στο μαύρο πρόβατο του αμερικανισμού Ντε Γκόλ .
        Β. Μετά έχουμε επιπλέον και την προηγμένη μέθοδο των exit polls και των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο με αυτό των exit polls και των δημοσκοπήσεων, άρχισε να φωνάζεις βία και νοθεία.
           Γ. Σε πολλές περιπτώσεις, όπως της Ουκρανίας σήμερα, δεν χρειάζεται ούτε καν αφορμή απλά αμπολάμε τις μάζες να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης.
3) Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ)
Αγόρασε ή εξαγόρασε τα Μέσα Μαζικής Ε(ξαπάτησεις) και χρησιμοποίησέ τα για να καλλιεργήσουν την δυσαρέσκεια, την παραπληροφόρηση και άφθονη σκανδαλολογία (Βατοπέδι, Ερντογάν) κατά της δύστροπης κυβέρνησης.
Τι στην ευχή δεν  έχει η CIA  έναν κατάλογο με πέντε δέκα ή και εκατό δικά μας παιδία. Τόσες υποτροφίες.., τόσα ταξίδια... δεν πρέπει να πάνε χαμένα...
4)  Οικονομία
Χρησιμοποίησε ανοικτά η κεκαλυμμένα μέσα να υπονομεύσεις την οικονομία. Αδυναμία δανεισμού από το εξωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία κυρίως σε χαλεπούς καιρούς ή μεγάλες καταστροφές.
5) Εργατικά Συνδικάτα, Φοιτητικές Ενώσεις
Διείσδυσε στα εργατικά συνδικάτα και τις φοιτητικές ενώσεις. Θα γίνουν το υπομόχλιο της ανατροπής. Οι εργατοπατέρες και φοιτητοπατέρες ονειρεύονται ότι ο κόσμο τους ανήκει και είναι πάντα καταδικασμένοι να γλείφουν το κοκαλάκι, όταν οι άλλοι τρώνε το ψητό. Είχαμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην Χιλή, στην Ελλάδα του Καραμανλή Β΄. Τόσα παιδία από τα αστικά προάστια  που σιχάθηκαν τα ιδιωτικά κολέγια το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που τα θρέφει και βολοδέρνουν ανάμεσα στον αναρχισμό, στον αριστερισμό και στην φαντασιοσκοπία είναι έτοιμα να γεμίσουν την άδεια τους ζωή παίζοντας τον ανάρχα επαναστάτη,
6) Διαδηλώσεις
Οργάνωσε Διαδηλώσεις, πολλές διαδηλώσεις κατά προτίμηση βίαιες, άγριες, ανεξέλεγκτες. Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε θύματα. Αν δεν υπάρξουν δημιούργησε τα, τι στο καλό τόσες ταράτσες υπάρχουν γύρω-γύρω, και κατόπιν φόρτωσε τα στη κυβέρνηση προς ανατροπή.
7) Λάσπη

Συκοφάντησε, δυσφήμισε, λοιδώρησε όποιον και όποια τολμήσει να βγάλει άχνα. Ακροδεξιοί, εθνικιστές, επαγγελματίες πατριώτες, πατριώτες με γκράδες κλπ
8) CIA
Θα χρειαστούμε την λίστα με τους ανθρώπους της CIA  στο ντόπιο πολιτικό κατεστημένο ώστε να διαβουκολίσουν  την  κοινή γνώμη, όχι ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, δημαγωγώντας  το πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κυβέρνηση προς ανατροπή για την πρόοδο και κυρίως την Δημοκρατία
9)Καταδίκη
Καταδίκαζεται η έκρυθμη κατάσταση άμεσα και ανεπιφύλακτα και εκφράζεται η ελπίδα για ότι καλύτερο στον ταλαιπωρημένο λαό.
10) Συνωμοσιολογία
Όταν η δουλειά θα έχει τελειώσει και ο ανατραπείς θα έχει ανεβεί στο αεροπλάνο, θα έχει αυτοκτονήσει, θα έχει παραιτηθεί, ή χάσει τις εκλογές μπορεί κάποιοι να έχουν μερικές υποψίες για τον ρόλο που έπαιξες. Να βγάλεις αμέσως από το μαντρί τους δημοσιογράφους, δημόσιους διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, πολιτικατζήδες και να αρχίσουν να ουρλιάζουν: Συνωμοσιολογία!
Η κάθε μία από τις οδηγίες του δεκάλογου μπορεί να αναπτυχθεί σε μια ξεχωριστή καταχώρηση...Αυτό όμως είναι μία άλλη ιστορία...

Καλή νύχτα και καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου