Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Η Επίθεση κατά της Θρησκείας


Το Έθνος αποδομείται, οι παραδόσεις γελοιοποιούνται, η ιστορία ξαναγράφεται, το μόνο μετερίζι που έχει μείνει στους Ελληνες για να αντισταθούν στην επέλαση της Νέας Τάξης είναι η Θρησκεία.

Οι εφημερίδες, τα περιοδικά, το διαδίκτυο είναι γεμάτα από περισπούδαστες αναλύσεις που με απαιτήσεις υψίστης εγκυρότητας και ασυγκράτητο μεσσιανικό
ολοκληρωτισμό καταφέρονται με μανία εναντίον της Θρησκείας. Οι μπροστάρηδες αυτής της ανίερης επίθεσης με συμπλεγματικό πάθος εξαντλούνται σε αφελείς δογματικές βεβαιότητες. Τα υστερικά αναθέματα κατά της Θρησκείας των μαριονετών της παγκοσμιοποίησης μπορεί να κουδουνίζουν προοδευτικά αλλά είναι βαθύτατα αντιδραστικά. Μπορεί να είναι κηρύγματα κατά του σκοταδισμού των Θρησκειών, αλλά είναι τα ίδια κηρύγματα του πλέον μοχθηρού σκοταδισμού. Οι tricoteuse(σημ.) του μηδενιστικού εκσυγχρονισμού μάχονται φανατισμένα να αποδεσμεύσουν την "πόλιν" από τα "ιερά" της. Κόβουν και ράβουν, ξεθάβουν και ανασταίνουν οποιαδήποτε ρήση τους είναι χρήσιμη, αποκόπτοντας την από το σύνολο του έργου και την εποχή που γράφτηκε και την παρουσιάζουν σαν την υπέρτατη απόδειξη του σκοταδισμού της Θρησκείας. Με λίγα λόγια, με άλλοθι τις παρωχημένες μορφές του θρησκευτικού σκοταδισμού επικαλύπτουν, αθωώνουν και νομιμοποιούν το μακάβριο απείρως πιο επικίνδυνο καθεστώς του σημερινού σκοταδισμού.

Θεωρητικοί καθορισμοί και αναλύσεις δεν έχουν πια νόημα, είναι σαφέστατη ματαιοπονία. Οι διάφοροι φωτιστάδες γνήσια τσιράκια της παγκοσμιοποίησης χτυπάν με γενιτσαρική μανία την Θρησκεία που την παρουσιάζουν σαν το πιο αντιδραστικό φαινόμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν παίρνουν τον κόπο να μας πουν ότι τα τελευταία διακόσια χρόνια από το 1789 μέχρι σήμερα τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουν γίνει από οπαδούς άθρησκων ιδεολογιών και καθεστώτα με σαφή διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους...

Στα δύο χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης η Ιερά Εξέταση του Διαφωτισμού έστειλε στην καρμανιόλα περισσότερους ανθρώπους από όσους είχε στείλει στο Auto da Fe η Αγία Ιερά Εξέταση στα διακόσια χρόνια ιστορίας της, και επί πλέον πρέπει να προσθέσουμε τις μαζικές δολοφονίες και τις γενοκτονίες οι οποίες γίνανε στο όνομα των υψηλών ιδεωδών του "Διαφωτισμού" της "ελευθερίας", "'ισότητας" "αδελφοσύνης".

Για να φθάσουμε στον 20ον αιώνα όπου τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και των ανθρώπων έγιναν από ιδεολογίες που αυτοπροσδιοριζόντουσαν σαν άθεες. Ο εθνικοσοσιαλισμός, ο φασισμός ο κομμουνισμός πολέμησαν την Θρησκεία και αιματοκύλησαν τον κόσμο όχι στο όνομα κανενός Θεού άλλα στο όνομα ιδεολογιών. Ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Μάο δολοφόνησαν έσφαξαν εκατομμύρια ανθρώπους όχι στο όνομα του Θεού αλλά στο όνομα της άθεης ιδεολογίας τους.

Έρχονται σήμερα οι διάφοροι ρέκτες να καταφερθούν κατά της Θρησκείας. Ας κοιταχθούν στον καθρέφτη πρώτα και θα δούνε το πρόσωπο του μακελάρη που αγωνίζεται με κούφιο λόγο να αλλοιώσει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων για να τους παραδώσει σαν κούφια κορμιά στον Μολώχ της Νέας Τάξης.

(σημ.) Tricoteuse (πλέκτριες): οι κυράτσες που καθισμένες γύρω από την Γκιλοτίνα παρακολουθούσαν τις δολοφονίες πλέκοντας, αφού πριν και επί πληρωμή στο λαϊκό δικαστήριο είχαν αποφασίσει "πάρτε του κεφάλι". Η πλέον γνωστή είναι η Mme Defarge στο έργο του Charles Dickens "Ιστορία δυο Πόλεων"

4 σχόλια:

  1. Ξέχασες ότι η Γαλλική Επανάσταση έστειλε στην καρμανιόλα τον Λαβουαζιέ λέγοντας ότι: "Η Επανάσταση δεν έχει ανάγκη επιστήμονες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες ότι η Γαλλική Επανάσταση έστειλε στην καρμανιόλα τον Λαβουαζιέ λέγοντας: "Η Επανάσταση δεν έχει ανάγκη επιστήμονες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, αγαπητέ Μάξιμε πριν έρθει ο χριστιανισμός (γιατί απ' ότι κατάλαβα, για σας θρησκεία είναι μόνο ο χριστιανισμός) ήμασταν βάρβαροι, απολίτιστοι, απαίδευτοι, αμόρφωτοι και απάνθρωποι.

    Καλύτερα θα κάνετε, για να διευρύνετε λίγο τον οπτικό σας ορίζοντα, να διαβάσετε και να μελετήσετε την κλασική μας κληρονομιά.

    Μετά τολμήστε να αναρωτηθείτε τι έγινε και μετά την έλευση του χριστιανισμού σταμάτησε η παραγωγή πολιτισμού, εκτός κι αν θεωρείτε πολιτισμό τα νεκροφυλάκια που αποκαλείτε εκκλησίες και τους αυτομαστιγούμενους "πιστούς" ως πολιτισμένα όντα.

    ΟΜΩΣ
    η άρνηση της θρησκείας δεν είναι άρνηση του χριστιανισμού για τον οποίο κόπτεστε, αλλά άρνηση πάσης θρησκείας και ΠΙΣΤΗΣ.
    Η άρνηση της πίστης, αγαπητέ Μάξιμε, στην ουσία σημαίνει ανάκτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Κι αυτό είναι πολύ κακό για τους ελέγχοντες τους ελεγχόμενους.

    Φαίνεται ότι θα χύσετε πολλή μελάνη και χολή για να υπερασπισθείτε την υποταγή των "πιστών" στην "πίστη". Μην ανησυχείτε: η χαμηλή παιδεία που προσφέρετε στα έθνη θα διατηρήσει την "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" σε χαμηλά στατιστικά και έτσι τα προνόμια σας θα διατηρηθούν.

    ΓΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε καλησπέρα.

    Μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο. Μας χώσανε και τη Μαριέτα ξανά και σου λέει...

    κορόιδα, αντιδράσατε μια φορά.

    Τώρα τη βάζω επικεφαλής ψηφοδελτίου. Τι θα κάνετε, θα στείλετε την ιδεολογία σας (όσοι είναι Ν.Δ) για ένα βιβλίο;

    Έτσι είναι, και όμως θα υπακούσουν ΠΑΛΙ τα πρόβατα, για να βάλουν στο δημόσιο το παιδί...

    Στο ίδιο μήκος κύματος "παίζει" και το θέμα με τη θρησκεία και ούτω καθεξής...

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή