Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Griechenlandbefehl


Οι Γερμανοί θυμήθηκαν τον μισότρελλο Ρόζεμπεργκ. Όπως τότε το 1941 πρίν απο την εισβολή στην Ρωσία έλεγε: "Το μέλλον επιφυλάσσει πολλά σκληρά χρόνια στους Ρώσους. Θα μας ευγνομωνούν όμως μετά εκατό χρόνια, γιατί τους ξαναφέραμε στη φυσική κοιτίδα τους" Σήμερα ακούω τους επιγόνους του να επαναλαμβάνουν με υποκείμενο τους Ελληνες. " Ο Ελληνας είναι μία μεσογειακή μύγα, αμόρφωτος, απλοϊκός, ξένος, το απόβλητο, το ανθρώπινο σκουπίδι απο τον Νότο που το δέχονται οι κάδοι απορριμάτων μαζί με ένα σύνεφο όνειρα βραχύβια αλλά επιθετικά όπως τα κουνούπια από τα έλη. Είναι ένας υπάνθρωπος, Untermensch, απέναντι στον οποίο ο Γερμανός υπεράνθρωπος έχει τις ίδιες υποχρεώσεις, που έχει απέναντι στα ζώα, όχι σκληρότητα χωρίς λόγο, αλλά διακριτικό δικαίωμα ζωής και θανάτου.

Για τους νέους Fuhrer η Ελλάδα είναι μία κατακτημένη χώρα δεν απομένει παρά η δημιουργία μιας οργάνωσης, κατά τα πρότυπα της Όλντενμπουργκ στα κατακτημένα εδάφη της Ρωσίας, που θα παραδώσει την χώρα στην εξουσία των Γκαουλάιτερ και των ντόπιων δοσίλογων για να την λεηλατήσει ακόμη πιο συστηματικά. Όλοι οι χρησιμοποιήσιμοι πόροι θα αφαιρεθούν, ότι έχει απομείνει απο εταιρίες του δημοσίου θα πουληθεί. Οι εκτελεστές του σχεδίου δεν έχουν να υπολογίσουν τις ταλαιπωρίες ή και την επιβίωση ακόμα των Ελλήνων. Όσοι πιο πολλοί πεθάνουν απο την πείνα, τόσο πιο λίγους, θα πρέπει να εκδιώξουν για να κάνουν τόπο στους Γερμανούς αποίκους που θα θέλουν να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα χωρίς την παρουσία των δύστροπων Ελλήνων με το μόνιμο κρυφό σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στους αρχαίους και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι Γερμανοί είναι οι πραγματικοί απόγονοι εκείνων.

Πίστεψαν, οι Έλληνες, στο παραμύθι της Ευρώπης επιπλέον ακούμπησαν τα λιγδιάρικα χέρια τους στο χρήμα της και τόλμησαν να ρίξουν το βρόμικο χνώτο τους πάνω στη μούρη της Βαλκυρίας. Τους αξίζει να πεθάνουν. Η εντολή Griechenlandbefehl έχει εκδοθεί. Θα την υλοποιήσουν οι Αρειοι γκαουλάιτερ "ωραίοι δυνατοί, ψηλοί με καλοδουλεμένα μούσκουλα, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και γαλάζια μάτια"

1 σχόλιο:

  1. Grihelandbefehl

    Griechenland είναι η Ελλάδα στα γερμανικά.

    Πολύ καλό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή