Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τα ονόματα των δημοσιογράφων θέλουν οι Ελληνες...


Γίνεται χαμός για τους 270 διορισμένους από την ΝΔ στην ΑΓΡΟΓΗ. Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος έβγαλε τους ανθρώπους στη σέντρα. Αλήθεια η Εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει πάει διακοπές; Θυμηθείτε με πόση σπουδή πριν από μερικά χρόνια δεν επέτρεψε την δημοσιοποίηση των ονομάτων των φυγόστρατων γόνων και γονιδίων.

Σήμερα (6/7/10) μάλιστα οι κκ Πηργιώτη και Μακρή απο το RealFm ξεσάλωσαν λες και το μοναδικό πρόβλημα της χώρας είναι οι 270 των 700+ ευρώ της ΑΓΡΟΓΗΣ. Άκρα του τάφου σιωπή βασιλεύει όσον αφορά τα ονόματα των δημοσιογράφων που τα πήραν από τη SIEMENS. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι επιδοτούμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Τους ανθρώπους του σχεδίου Ανάν, των βομβαρδισμών της Σερβίας, του βιβλίου αίσχους, τους τουρκολάγνους αποδομητές του Ελληνισμού δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Φυσικά θα φωνάξουν, για το θεαθήναι, “Δώστε τα ονόματα!”. Ας γελάσουμε! Νομίζουν οι διάφοροι Χ”Νικολάου, Λαζόπουλοι, και οι άλλοι κομπάρσοι του θεάτρου του παραλόγου της παραπληροφόρησης ότι επειδή φωνάζουν κέρδισαν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Που είναι ο πολύς Τριανταφυλλόπουλος που μπορεί να βρει αν ο προπάππους του Χ ήταν οπαδός της χούντας ή ακροδεξιός και τώρα κάνει το κορόιδο.

Οι άνθρωποι των περιορισμένων δυνατοτήτων των ΜΜΣ(κοταδισμού) κάνουν το κορόιδο. Οι άνθρωποι της ΑΓΡΟΓΗΣ καλός ή κακός ένα μεροκάματο έβγαζαν. Δεν λύσσαξαν για το σχέδιο Ανάν, δεν υπερασπίστηκαν το δικαίωμα των Σκοπίων να ονομάζονται όπως θέλουν, δεν συμμετείχαν σε σκοπιιανές ημερίδες.

Τα όνόματα των δημοσιογράφων, τα σβησμένα με blanco, στον κατάλογο της SIEMENS και συνεργαζομένων εταιρειών, θέλουν να μάθουν οι Έλληνες.

3 σχόλια:

  1. Μόνο τον Τσίμα είδα κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παύλος Τσίμας είχε μόνο "κοινωνική συναστροφή με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο" (Realnews 20/6/10). Φίλοι φίλοι καριοφίλι. Ας Γελάσουμε....Τυχαίο η μετά μανίας υποστήριξη του σχεδίου Ανάν...Τυχαίο η υποστήριξη των Σκοπίων...Τυχαίο η προσπάθεια για το ξαναγράψιμο της Ελληνικής Ιστορίας με το βιβλίο αίσχος...Δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dεν εχει σημασια εαν ειναι των 700+ ευρω.
    σημασια εχει οτι δεν επρεπε να ειναι εκει.

    ολα πρεπει να βγαινουν,κια τα μικρα και τα μεγαλα.
    γιατι 700 επι 270=189,000 ευρο το μηνα.δεν ειναι και λιγα ε;;;

    Ioulianos

    ΑπάντησηΔιαγραφή