Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή Χρυσή Ελπίδα


Χρυσή Ελπίδα είναι δύο λέξεις Χρυσή Αυγή.  Η απελευθέρωση έρχεται είναι εδώ και έχει ένα όνομα Χρυσή Αυγή.  Αυτό είναι η δύναμη που κάνει τους σαλτιμπάγκους της ξενόδουλης προοδευτικάντζας να ανησυχούν...

Η σαραντάχρονη μεταπολιτευτική καπηλεία της Αριστρεράς που έσπειρε την διαστροφή, τυφλή ιδιοτέλεια, καιροσκοπισμό, τα  “συγκεκριμένα ποσά βίας” του κόμματος του ληστή και του κοινωνικού ντελβέ, έκαψε την Αθήνα το 2008,   πήρε τέλος. Οι Έλληνες στα πρόσωπα των αγοριών και των κοριτσιών  της Χρυσής Αυγής βρήκαν την θέληση της δύναμης. Μόνα τους χωρίς φόβο λένε  ΟΧΙ στους επαγγελματίες της παρακμής.. Μας Απελευθερώνουν. Η Απελευθέρωση είναι εδώ το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Η  “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία,  την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna  είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας. Αυτό πήρε τέλος. Η Χρυσή Αυγή δίνει την θέληση της δύναμης. Ακούγεται  ξανά στην Ελλάδα λόγος εθνικός, πατριωτικός, γνήσιος, ανιδιοτελής δυνατός.

Για 40 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των  “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα.  “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονταν και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε, καλά οργανωμένα τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυνάμεων”. Επί  τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας.   Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα απο το ΚΚΕ που δια στόματος Φλωράκη βοήθησε τον γιό του Πέτρου, Σωκράτη Κόκαλη,  μέχρι την Αριστερά του Κοροβέση. Ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”.  Αυτό πήρε τέλος. Οι πολιτικατζήδες και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν.  Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων, των διορισμών και της φτηνής συνδιαλαγής παρήλθε. Οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώνονται. Αγκαλίζουν την  Χρυσή Αυγή. Αγκαλίαζουν την αξιοπρέπεια, την ελπίδα,  την Ελλάδα το Έθνος, Γυρίζουν την πλάτη στα λαμόγια και τους μιζαδόρους της μαφίας  του “συνταγματικού τόξου”  που αντικατέστησε την “γενια Πολυτεχνείου” ΑΕ  και των βαστάζων τους.

Επί τέλους  οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν: οτι οι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών”  του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του φραπέ της Μηλιώνη, οι ταβλαδόροι της πλατείας Κολωνακίου,  οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της  Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού,  οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ, δεν είναι  πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.  Το μήνυμα  στους πολιτικατζήδες και τους κατσαπλιάδες των ΜΜΕ και του “συνταγματικού τόξου” είναι  ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης. Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να τους εκπροσωπούν πλέον η χαβιαροριστερά των ιδιωτικών σχολείων και τα στουρνάρια των πανεπιστημίων της Εσπεριας, ή η χαζο”δεξιά” της Νυκτωμενης διαχρονικά ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή ο λαός,  απο τον λαό, για τον λαό, για το έθνος γράφει την νέα ιστορία.....Είναι η Χρυσή Δύναμη του αυριο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου