Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Απόδειξη, Η ΝΙΚΗ...

Η Χρυσή Αυγή πήρε ένα 6.5%. Είναι ένα ποσοστό, ένα νούμερο. Περαν της ποσοτικής του αξίας, οποιαδήποτε αξία άν έχει, υπάρχει και μία ποιοτική διάσταση. Η Χρυσή Αυγή πήρε το ποσοστό αυτό χτυπημένη, “χρωματισμένη”,  απομονωμένη απο τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), κατασυκοφαντούμενη και υβριζόμενη. Πήρε το ποσοστό αυτό με την ηγετική της ομάδα την φυσική, την αγωνιστική, την “σάρξ εκ της σαρκός” του λαού στις φυλακές και άλλους αγωνιστές φυλακισμένους στα σπίτια τους.

Σε αντίθεση με τα λοιπά κόμματα και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που μονοπωλούσαν τα τηλεπαράθυρα και τα ραδιόφωνα, η Χρυσή Αυγή ήταν απούσα. Αυτή η απουσία κάνει το 6.5% πολύ πιο σημαντικό απο όλα μαζί τα ποσοστα των άλλων. Οι ρεπατζούδες, τα Botox των 8 και 9 ήταν απασχολημένα στο να προβάλουν τα κόμματα και τα αποκόμματα τα εγκεκριμένα απο τους αμερικανοσιωνιστές, τους μπετατζήδες, και τους διαπλεκόμενους ολετήρες. Και όμως!  Η Χρυσή Αυγή προχώρησε. ΝΙΚΗΣΕ.

Μπορεί τα ανεξάρτητα, μαχητικά, αδεύσμετα ΜΜΕ(ξαπατησης) να είχαν ρίξει ένα πέπλο συνωμοτικής σιωπής στου Έλληνες αγωνιστές η κοινωνία όμως τους αγκάλιασε. Η κοινωνία κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω απο την σιωπή. Το σύστημα φοβάται. Μέχρι τώρα το κατεστημένο της διαπλοκής, καταργώντας την σκέψη, έπαιζε με τράπουλες σημαδεμένες και ζάρια καραγκιοζάκια για να διαβουκολίζει τους Ελληνες, να τους διδάσκει να σκέπτονται με συνθήματα και να τους μαντρώνει στην κομματική στρούγκα.  Οι Έλληνες το κατάλαβαν. Σήκωσαν κεφάλι αντιμίλησαν και αγκάλιασαν την Χρυσή Αυγή σαν τον γνήσιο εκφραστή του Έθνους και των πεπρωμένων του. Η Χρυσή Αυγή έδωσε στο λαό ταυτότητα και επίγνωση της δυναμής του. Η Χρυσή Αυγή μίλησε για να πεί. Το “συνταγματικό τόξο” για να επικοινωνήσει. Η Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στο μυαλό δια της λογικής. Το “συνταγματικό τόξο” στο θυμικό επενδύωντας στο φόβο ή στην ελπίδα.

Η Χρύση Αυγή αγωνίστηκε να απαλλάξει τους Ελληνες απο την ταπείνωση της φτώχειας, της εξάρτησης. Αλλωστε, είτε το ηθελαν οι ντάβατζήδες είτε όχι, τον δρόμο τον είδαν τα αγόρια και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη, η ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου