Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

"Είμαστε όλοι χρυσαυγήτες"!....


"...Μάλιστα σε μερικές πόλεις, π.χ. Πάτρα και Λάρισα, «αγανακτισμένοι πολίτες», κυρίως προερχόμενοι από τον χώρο της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της «Χρυσής Αυγής», όπως καταγγέλθηκε, συγκρούονται με τους διαδηλωτές-κουκουλοφόρους."

Με αυτές τις γραμμές οι "πράκτορες" του χάους Α. Ραβανος και Β. Γ. Λαμπροπουλος απο το Το Βήμα, 14/12/2008 προσπαθούν να δώσουν πολιτική ταυτότητα στους πολίτες που θυμήθηκαν την προτροπή του αείμνηστου Γέρου της Δημοκρατίας παππού του ανεκδιήγητου Yorgo: "τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες", και βγήκαν στους δρόμους στην Πάτρα και στην Λάρισσα για να προστατέψουν τα μαγαζιά τους τον ομφάλιο λώρο της ζωής τους, το μέλλον των παιδιών τους.

Όπως το 1941 οι κάτοικοι της Κρήτης με στειλιάρια και ξύλα υπερασπίστηκαν την γη τους από την αέρος χιτλερική επέλαση, σήμερα 67 χρόνια μετά οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους για να υπερασπίσουν το είναι τους, την ύπαρξή τους από την επέλαση των αντιεξουCIAστων, των κουκουλοφόρων του Αλαβάνου των σύγχρονων Sturm Ableitung (SA) της Νέας Τάξης.

Ανησύχησαν τα νεοταξίτικα φερέφωνα και έσπευσαν να χρωματίσουν του πολίτες που αντέδρασαν. Φαίνεται ότι στην Πάτρα και Λάρισα μόνο Νεοδημοκράτες και Χρυσαυγήτες έχουν καταστήματα. Όλοι οι άλλοι είναι Πασοκοι, Κουκουδες και Συνασπισμένοι, απλά αρνιά πρόθυμα να αφήσουν τα μαγαζιά τους να καούν για να μπορέσει να πατήσει πάνω στις στάχτες και στα αποκαΐδια ο εκλεκτός της Albright και των πλανητικών νταβατζήδων.

Κατά την περίοδο της Χιτλερικής κατοχής Το "Ελεύθερον" Βήμα αποκαλούσε τρομοκράτες τους αγωνιστές της αντίστασης. Xάιδευε τα αυτιά της χούντας κατά την επταετία. Σήμερα οι επίγονοι του δωσιλογισμού και των λακέδων της χούντας χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων αντιεξουCIAστών προσπαθώντας να χρωματίσουν πολιτικά όσους αποφάσισαν να βγούνε στους δρόμους για να υπερασπίσουν τις περιουσίες τους και την ίδια την δημοκρατία.

Η απάντηση σε αυτά τα νεοταξίτικα φερέφωνα είναι μία. Την έδωσε ένας πατρινός όταν ο δήμαρχος του κατηγόρησε τους συμπολίτες του που αντιστάθηκαν σαν χρυσαυγήτες.(κλικ)

"Είμαστε όλοι χρυσαυγήτες"!.....

2 σχόλια:

  1. Σημερα ετοιμαζεται να κανει 'εκπομπη' ο λαλακης ο λαζοπουλος, στειλτε ολοι στον ΑΛΦΑ την αηδια σας με το κατωθι :


    Προς ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'ALPHA TV'

    Αγαπητε Κυριε,

    Με δεδομενο οτι προτιθεσθε σημερα -μεσουσης της εκρυθμου καταστασεως
    me επεισοδια κουκουλοφορων- να δωσετε αδεια εκπομπης στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ για την προτροπη του 'συνεχιστε να τα σπατε' ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, επιθυμουμε να σας εκφρασουμε (εκτος απο την εντονη αηδια μας) την απολυτο αντιθεση και αγανακτηση μας.

    Σεβομενοι δε τον πονο των
    συνανθρωπων μας που κλαινε πανω στα αποκαιδια των περιουσιων τους (ναι αυτα που καψανε ΚΑΙ με προτροπη του λακη) σας δηλωνουμε απεριφραστα οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βγαλετε αυτον τον τυπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα κρυα 'ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ' του ΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ πανω στον πονο του αλλου .

    Εμεις , και ολοι οσοι εχουν αξιοπρεπεια θα σβησουμε για παντα το καναλι
    σας απο την επιλογη της τηλεορασης μας, δεν προκειται να ασχοληθουμε
    με ενα καναλι που παιζει με τον πονο των συνανθρωπων μας.

    Ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη και το ηθος εκει,

    Μετα τιμης

    .....

    σσ
    Διατηρω πληρη τα δικαιωματα μου να κοινοποιησω αυτην την επιστολη σε
    ολα τα μπλοκς που μπορω στο ιντερνετ, και να καταγγειλω αυτη την προκληση. Ευχομαι δε να υπαρξει και καποιος εισαγγελεας που να εγκαλεσει τον εν λογω κυριο για την αδιαντροπη αυτη του προτροπη στους κουκουλοφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάνε οι καταστηματάρχες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ να υπερσασπιστούν τα καταστήματά τους από τους κουκουλοφόρους μόνοι τους αφού όταν πάει να επέμβει η αστυνομία παίρνουν το μέρος των αναρχικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή