Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Οι κολοβές αλεπούδες


Ο κύριος Βελόπουλος, βουλευτής του ΛΑΟΣ κατέθεσε επερώτηση στην βουλή για το διάλεγμα της κυρίας Ιωαννίδου σαν επίκουρης καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Της γνωστής κυρίας μέλους του ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων) που την ενδιαφέρουν όλες οι μειονότητες στην Ελλάδα όχι όμως οι μειονότητες των Ελλήνων στην Αλβανία ή στα Σκόπια.

Αμέσως οι νεοταξίτικες κολοβές αλεπούδες που δεν έκοψαν μόνες τους την ουρά τους αλλά γεννήθηκαν χωρίς ουρά αρχίνισαν να σκούζουνε. Μία μάλιστα, ο κύριος Γουσέτης, από τις στήλες της Καθημερινής (15/7/2009) με πολύ χάρη και αυταρέσκεια μας έριξε και ένα "Κολοβές ακαδημαϊκές ελευθερίες" όπου χτυπιέται οδύρεται για τις ακαδημαϊκές ελευθερίες. Όπως τα τραίνα των Γερμανών κατά την κατοχή είχαν µπροστά, σαν ασπίδα, ένα βαγόνι µε αιχµάλωτους πατριώτες, έτσι και ο κ.Γουσέτης προτάσσει στο κείµενό του ένα κομμάτι από το άρθρο 16 του συντάγματος που ορίζει ρητά ότι "η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες" για να εξασφαλίσει το απυρόβλητο και την δημιουργία καλών εντυπώσεων.

Το άρθρο 16 επί 35 χρόνία η συνομοταξία του το έχει γράψει στα παλιά της Timberland. Τα Πανεπιστήμια της χώρας έχουν γίνει αυλές των θαυμάτων, μία κόλαση όπου οι μικρονοϊκές μειοψηφίες δέρνουν καθηγητές, καταστρέφουν γραφεία και υπολογιστές, καίνε βιβλία μοιράζουν "συγκεκριμένα ποσά βίας" και έχουν κάνει τα όνειρα της νεολαίας εφιάλτη. Έχουν μετατραπεί σε χωματερές όπου λαμόγιες φιλόσοφοι τσαλαβουτούσαν στα κονδύλια. Ακαδημαϊκά ανύπαρκτοι έχουν αναρριχηθεί σε καθηγητικές έδρες με μόνο προσόν την ικανότητα να χορεύουν στο ρυθμό της Νέας Τάξης και να αποδομούν την Ελλάδα. Η κύρια Δραγώνα, βουλευτής επικρατέιας του ΠΑΣΟΚ, διαλέχτηκε σαν καθηγήτρια χωρίς βασικό πτυχίο και με "διασταλτικές ερμηνείες του νόμου" με μόνη αποστολή να μας πείσει ότι μας έκαναν Ελληνες ενώ δεν είμαστε!

Τον Γουσέτη ξαφνικά τον έπιασε πόνος για το Σύνταγμα και ειρωνεύεται τον κύριο Βελόπουλο ότι "εργολαβικά φυλλάτει κατά φαντασίαν Θερμοπύλες". Μπορεί να έχει και δίκιο. Ένα είναι σίγουρο. Ο κ. Βελόπουλος δεν έχει αναλάβει εργολαβικά να φιλάει τις κατουρημένες ποδιές του Σόρος. Όσον αφορά την κ. Κανέλλη και το βιβλίο του Κουρτουά που η ΚΝΕ εμπόδισε την παρουσίαση του αυτό ας το βρούνε μεταξύ οι αριστεροί. Εμας καρφί δεν μας καίγεται. Λες και έχουμε ανάγκη το βιβλίο του Κουρτουά για να μάθουμε την εγκληματική φύση του κομουνισμού. Την μάθαμε από πρώτα χέρι στα χέρια των μπόγηδων του ΚΚΕ.

Το δε "εκλεκτορικό" σώμα που εξαγριώθηκε και διάλεξε την εν λόγω κυρία. Ο λαός έχει μία ωραία παροιμία' "όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα"

Έχουμε μία απορία. Εάν υποψήφιος για την έδρα του καθηγητή ήταν Ελληνας πατριώτης που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα διακαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, των Σκοπίων και αλλού θα δικαιούταν θέση στο Πανεπιστήμιο; Θα τον είχε πιάσει τέτοια μανία ανοησίας; Μήπως θα είχαν μπουκάρει στην αίθουσα των "εκλεκτόρων" οι γνωστοί νεοταξίτες βασταζοι και θα τα είχαν κάνει λίμπα ουρλιάζοντας "έξω τα εθνίκια" προς μεγάλη αγαλλίαση των αλεπούδων της Νέας Τάξης και το άρθρο 16 θα είχε πάει στα σκουπίδια να κάνει παρέα στα όνειρα των παιδιών των μεροκαματιάρηδων...των 700 ευρώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου