Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αρκετά!



“Το απέδειξαν και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, όταν ο χρυσαυγίτης κ. Μιχαλολιάκος αποχώρησε περιφρονητικά στην ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Σάντα. Προφανώς οι ελληνοκάπηλοι θα προτιμούσαν να μην είχε ανέβει στην Ακρόπολη ο Σάντας με τον Μανώλη Γλέζο.” Παντελής Μπουκάλας, Καθημερινή 22/5/2011

Πάλη κέντησε ο πολύς Μπουκάλας από τις σελίδες της Καθημερινής. Ο δύστυχος δεν έχει καταλάβει ή δεν θέλει να το καταλάβει. Η δικτατορία της Αριστεράς και τον διαφόρων -ισμών, παραφυάδων και συνιστωσών τελείωσε. Οι διάφοροι καλοταϊσμένοι, καλοζωισμένοι επιδοτούμενοι προοδευτικοί “διανούμενοι” , οι καμαρίλες τους, τα κοινόβια τους και οι κοινωνίες τους που για 35+1 χρόνια καταδυνάστευσαν την Ελλάδα έφτασαν στο τέλους. Τους ανεχόμαστε ΄όπως ανεχόμαστε ένα παλιό ρούχο, ένα τρύπιο παντελόνι που το φοράμε για να κάνουμε δουλειές στο κήπο, στο χωράφια ή για να καθαρίσουμε το σπίτι μας.

Ο Σάντας και ο Γλέζος κατέβασαν την γερμανική σημαία και στην θέση της έβαλαν την σημαία της μισαλλοδοξίας, του μίσους των μπόγηδων του ΚΚΕ. Των μπόγηδων και των μακελλάρηδων που κατέσφαξαν τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα στο όνομα μιας σάπιας ιδεολογίας. Δεν υπάρχει πέτρα στην Ελλάδα που να μη έχει ακουμπήσει το κεφάλι του Ελληνας, που βολικά του φόραγαν το επίθετο φασίστας, στο μαχαίρι των δημίων ομοϊδεατών του Γλέζου και Σιάντα των καπετάν τραγιάδων των δολοφόνων της ΟΠΛΑ.

Κατέβασαν την σημαία των ναζί για να δώσουν το σύνθημα της μεγάλης σφαγής. Τα καθάρματα του ΚΚΕ πότισαν με αίμα την Ελλάδα με αποκορύφωση τις σφαγές του “Μεγάλου Δεκέμβρη” του 44. Η κίνηση του Μιχαλολιάκου απελευθέρωσε την χώρα από τα ταμπού της Αριστεράς. Τόλμησε εκεί που κανένας δεν τολμούσε. Με την κίνηση του αυτή κατέβασε την σημαία της θρασύτατης αριστεράς των κουκουλοφόρων, των δολοφόνων και των συμπλεγματικών.

Για 35+1 χρόνια “φάγαμε στη μάπα” μία κλαψιάρα αριστερά που διαγούμισε την χώρα, παρουσίασε τα αποξέσματα των εντέρων της σαν υψηλή τέχνη και επέβαλε στον ελληνικό λαό την χυδαιότητά της σαν κάτι το ανώτερο και μοναδικό. Το κείμενο του Μπουκάλα δεν είναι πάρα ο τελευταίος σπασμός της αριστεράς πριν από τον θάνατο. Οι Ελληνες έχουν καταλάβει ότι ο Μπουκάλας εκπροσωπεί το σάπιο κομμάτι της Ελλάδας που οι Ελληνες πατριώτες έχουν αποστολή μεταφορικά να το κόψουν και να καυτηριάσουν. Αρκετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου