Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Παπαδημούλης: “Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη”

Παπαδημούλης: “Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη”

Ο επαγγελματίας αριστερός Παπαδημούλης στην βουλή σε αντιπαράθεση με τον Βορίδη με άφθονη οίηση μας είπε για την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” Αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που τον τελευταίο καιρό, σαν τα γραμμόφωνα που τα κουρδίζουν, οι άνθρωποι της περιορισμένης βλακείας, των έμμονων ιδεών, και στα περασμένα και τα τωρινά, οι διάφορες τσούλες της πολιτικής μηρυκάζουν σαν τα κατσίκια: "Η  Δημοκρατική Παράταξη"; Οι γελοίοι σαλτιμπάγκοι διψασμένοι για εξουσία και κονόμα έχουν πάρει το όνομα της Δημοκρατίας και το έχουν μετατρέψει σε κούφιο, κενό σύνθημα. Εκείνο που έχει ανάγκη ψυχοθεραπείας είναι η μανία των συντρόφων και των συντροφισσών να αντιπροσωπεύουν μονοπωλιακά την δημοκρατία και τους Έλληνες. Οι άλλοι που δεν έχουν τις πολιτικές τους ιδέες, μοιάζουν να είναι για δαύτους από άλλο ανέκδοτο. Καθαρά ψυχολογία πανικού τελειωμένων ανθρώπων. Αλλά τέλος πάντων ας του απαλλάξουμε από τις παραπάνω κατηγορίες έστω και λόγω αμφιβολιών και ας εξετάσουμε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα αυτός ο συρφετός που με άφθονη οίηση αυτοαποκαλείται "Δημοκρατική παράταξη".
Η Ελλάδα πήρε μια γεύση του τι εστί “δημοκρατική παράταξη” όταν το "Κίνημα" ΄κύριος εκφραστής της και με σύνθημα "ο λαός στην εξουσία" ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. . Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έζησαν ένα έμπρακτο συλλογικό παραλήρημα. Πουλώντας το παραμύθι της δημοκρατίας πολλοί ανίκανοι για τον επιστημονικό ή επαγγελματικό στίβο, προσκολλήθηκαν σε συνδικαλιστικές οργανώσεις ή σε κομματικές νεολαίες και έφθασαν σε υπουργικές καρέκλες λανσάροντας πίστη σε κάτι που πότε δεν πίστεψαν. Άνθρωποι που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους ΄ξαφνικά εκτοξεύθηκαν στην κορυφή και άλλοι από την φτώχεια και την ανέχεια, ανέχεια που ανάγκαζε τις γυναίκες τους να κάνουν baby sitting, στο όνομα της "δημοκρατικής παράταξης" βρέθηκαν να κατοικούν σε ανάκτορα τίγκα στο μάρμαρο.
Για μία εικοσαετία τα προσόντα για την κατάληψη κάποιας θέσης μετρίοντουσαν με τους πόντους, μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό, τις αφίσες που είχε κολλήσει. Η μεγάλη “δημοκρατική παράταξη” ήξερε να αμοιβει τους ανθρώπους της. Κολακέψε ό,τι πιο εγωκεντρικό και ευτελές έχει ο Nεοέλληνας μέσα του, εκμεταλλεύτηκε την ανασφάλεια, την απαιδευσιά, την ιταμότητα, να καταξιώσει την ηδονοθηρία, την καταναλωτική βουλιμία. Aλλά σφραγίδα στον ψυχισμό ανεξάλειπτη άφησε κυρίως η γεύση της εξουσίας, η αίσθηση της εξόδου από την ανωνυμία και το περιθώριο, η ηδονή να είσαι επιτέλους «κάποιος». Αρκούσε το περιβραχιόνιο της περιφρούρησης για να αποκτήσεις πρόσωπο και να βγεις από την κοινωνική αχρωμία. Αυτοί οι κάποιοι εγκαταστάθηκαν σε κάθε πτυχή του δημοσίου βίου. Aυτοί έκριναν για όλα, αυτοί αποφάσιζαν. Διόριζαν, απόλυαν, έκαναν προαγωγές και μεταθέσεις, μοίραζαν επιχορηγήσεις και δάνεια. Kαταλύθηκε κάθε κρατική ιεραρχία. Για χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στους σκοταδιστές, στους τραμπούκους, στους λυμεώνες  της “δημοκρατικής παράταξης”.
Σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά αλλά και σε σωματεία, συλλόγους, «πνευματικά ιδρύματα», εφημερίδες , είχαν απλωθεί τα αναρίθμητα πλοκάμια του πνιγερού κομματισμού της δημοκρατικής παράταξης . H στράτευση ήταν (κατά κανόνα) με το αζημίωτο. Ασήμαντοι ρυπαροί και τρισάθλιοι ξαφνικά έγιναν πάμπλουτοι. Κοιμήθηκαν σκατατζίδες και ξύπνησαν πάμπλουτοι. Σε κάθε χωριό, σε κάθε συνοικία ο καθένας μας γνωρίζει έναν Χ που από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε με ξενοδοχεία, πολυτελείς κατοικίες, κότερα, παιδιά να σπουδάζουν στην Εσπερία και το κυριότερο πρώτο τραπέζι πίστας στα σκυλάδικα πολυτελείας. Και ο κοσμάκης έτρωγε ότι περίσσευε και έλεγε και ευχαριστώ! Η “δημοκρατική παραταξη” πορνομανιακά κατέστρεψε κάθε έκφραση δημιουργίας, επέβαλε στην Ελλάδα μία άνευ προηγουμένου απολυταρχία. Εξευτέλισε κάθε έννοια λόγου, έργου και πράξης. στο όνομα της “δημοκρατίας που επανήλθεν στην κοιτίδα της”. Αντικατέστησε το πνεύμα με συνθηματολογία της δεκάρας. Και είναι,  ίσως, η πρώτη φορά  χρόνια στην ιστορία της Ελλάδας που η λεγόμενη “δημοκρατική παράταξη”  με τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού  συσσώρευσε τόσα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα αυτής της προοδευτικής και εκσυγχρονιστική επέλασης ήταν η δημιουργία  πραγματικού αισθητικού, ηθικού και πολιτικού χάους, ο θρίαμβος της ασυνειδησίας και της ασυδοσίας, και ο βαρύτατος τραυματισμός της πολιτικής αισθητικής των υποταγμένων Ελλήνων χωρίς κανένα αντιστάθμισμα
Τώρα όμως η προοδευτική και εκσυγχρονιστή “δημοκρατική παράταξη” προκαλεί ένα ασυγκράτητο χασμουρητό, η δε κανθαριδίνη της   ενδιαφέρει μόνο τους ανώριμους και τους ανίκανους, το λούμπεν (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του Ψυχικού, της Πολιτείας, της Εκάλης που βαρέθηκε το αποστειρωμένο περιβάλλον των ιδιωτικών σχολείων και τις βουτιές στην πισίνα και κατεβαίνει στα Εξάρχεια να ρίξει καμιά μολότοφ ή συγκεκριμένα ποσά βίας για να γεμίσει την άδεια του ζωή.
Η “δημοκρατική παράταξη”,  αφού διαγούμισε τον πλούτο της χώρας την έκαψε  τον Δεκέμβρη του 2008. Μία βόλτα στις εφημερίδες του τότε, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της “η παράταξης”, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.
Καλή η προσπάθεια Παπαδημούλη μου. αλλά θα μείνει προσπάθεια. Οι Έλληνες κατάλαβαν και τα καλλίτερα έρχονται......Αν δεν φας στο πετσί σου το χειρότερο δεν θα μπορέσεις ποτέ  να εκτιμήσεις το καλλίτερο . Η “δημοκρατική παράταξη” κατέστρεψε, έφαγε, διαγούμισε, λεηλάτησε. Έφτασε το τέλος της.

1 σχόλιο:

 1. η χρυση αυγη εχει την ψευδαισθηση οτι ολοι οι αριστεροι (μπολσεβικοι αριστεριστες κομουνιστες σταλινες αναρχικοι και αλλα μαρξιστικα καρκινωματα) θα πανε μαζι της και θα γινουν οι καλυτεροι εθνικοσοσιαλιστες, οπως πηγαν και οι πανιβλακες γερμανοι κομουνιστες με τον χιτρερ!!!!!!!!

  ας πει αμεσα καποιος στη χρυσαυγη να συνελθει ταχιστα απο αυτο το ονειρο, γιατι θα σφαχτουν σαν τα προβατα απο τους μπολσεβικους φονιαδες και τους λαθρομεταναστες τους, οπως σφαχτηκαν εκατονταδες χιλιαδες ανυποψιαστοι ελληνες απ το 41 ως το 49 απο τους σχιζοφρενεις θρησκοληπτους φανατικους εαμοβουλγαρους αυτονομιστες φονιαδες.

  ειναι αδυνατον να πανε οι μπολσεβικοι σημερα με τους λεγομενους φασιστες και ναζι της χρυσαυγης.
  εχει μεσολαβησει ενας δευτερος παγκοσμιος πολεμος, η αντιφασιστικη και αντιεθνικη υστερια ειναι σε απιστευτα υψη στην ελλαδα απο το 74 μεχρι σημερα (ελεω πανξιφτιλισμενης δειλης και αδυναμης χαζοδεξιας των πουστοκαραμαληδων), εχει μεσολαβησει ενας μπολσεβικοπολεμος, με το συμπλεγμα της ηττας των μπολσεβικων και το θανασιμο μισος τους (το μισος και η εμπαθεια του αποτυχημενου, του εξεφτελισμενου του ηττημενου) προς τον ελληνικο λαο που τους ξεφτιλισε στο γραμμο βιτσι και προς καθε τι εθνικο και ελληνικο και η ρεβανζιστικη τους διαθεση εκδικισης και γενοκτονιας εκατομυριων ελληναραδων φασιστων οπως μας λενε ολους εμας τους ΜΗ αριστερους πατριωτες και εθνικιστες τους εχοντες εθνικη συνηδειση!

  ο μπολσεβικισμος θα μας εξαφανισει για παντα απο τον πλανητη επι των ημερων μας αν τους αφησουμε
  μετα η λαθρομεταναστες κυριως ισλαμιστες μαζι με τουρκαλβανους ουτσεκαδες
  μετα το σοβιετικο καθεστως της μεταπολιτευσης
  αυτοι ειναι ο εσωτερικος εχθρος με αυτην ακριβως τη σειρα

  εν συνεχεια εχουμε βεβαια τουρκους, βουλγαροσκοπιανους, τουρκαλβανους, σιονιστες και αλλα υπανθρωπα κτηνη που θα θελαν με λαχταρα να μας γενοκτονησουν.....

  πες τους και συ συναγωνιστη στη χρυσαυγη,τους λεμε και μεις για τον υπαριθμον ενα θανασιμο κινδυνο του μπολσεβικισμου, αλα εχουν αλλα σχεδια, τους υποτιμουν, τους θεωρουν παραπλανημενους ελληνες που μπορουν ξαφνικα να γινουν πατριωτες , και δεν μας ακουνε....

  πρεπει να τους εξοντωσουμε ολους και τους μπολσεβικους και τους λαθρομεταναστες τους-οσα εκατομυρρια και αν ειναι-πριν μας εξοντωσουν νομοτελειακα αυτοι
  ας ειμαστε ρεαλιστες και ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή