Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μπαλτάκος συλλεκτήρας ψήφων...


Ξαφνικά έσκασε μύτη ο κύριος Μπαλτάκος και δήλωσε:

Δεν έχω πει ποτέ ότι θα δημιουργήσω εγώ προσωπικά κάποιον δεξιό σχηματισμό. Δεν έχω τέτοια πρόθεση και τέτοια επιθυμία. Δεν είμαι πολιτικός και το τονίζω αυτό. Είπα κάτι άλλο όμως. Η Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Μαΐου βρέθηκε να έχει στα δεξιά της ένα 16,5%, το οποίο σημαίνει 900.000 ψηφοφόροι. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και οι ψηφοφόροι της Χ.Α. Δεν αναφέρομαι φυσικά στην ηγεσία.

Η  απόφαση να  χώσουν μέσα την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, για όποιον διαβάζει τα ψιλά γράμματα των καθεστωτικών ΜΜΕ(ξαπάτησης), είναι ήδη ειλημμένη  Δεν είναι τυχαίο ότι μετακινούν τις κρατούμενες των γυναικείων φυλάκων του Κορυδαλλού σε άλλο όροφο, όχι βέβαια για το καλό τους, απλά χρειάζονται τον χώρο για τους χρυσαυγήτες  Αν κάποιος πιστεύει τα περί “δίκαιης δίκης” είναι βαθιά νυχτωμένος. Οι κύριοι Ρουπακίωτης πρώτος και  Μπαλτακος δεύτερος έδωσαν το στίγμα για το αποτέλεσμα. Οι αμερικανοσιωνιστές που αγκαλιάζουν του δολοφόνους ευρωναζί του Κιέβου δεν μπορούν να ανεχθούν μία Χρυσή Αυγή που θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια εξανδραποδισμού των Ελλήνων.

Στην Ελλάδα του 2014 η δικαιοσύνη έχει πάρει διαζύγιο από το δίκαιο και χρησιμεύει πλέον σαν εργαλείο εκπαίδευσης και όχι σαν μια κανονιστική λειτουργία που ο δικαστής αποφασίζει με γνώμονα την συνείδησή του και τον νόμο Τα πορτραίτα των Τερτσέτη και Πολυζωίδης μπορεί να εξακολουθούν να κοσμούν την αίθουσα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Η αίθουσα που θα γίνει η “δίκαιη δίκη” της Χρυσής Αυγής θα κοσμείται με τα πορτραίτα του μπολσεβίκου Σβερδλόφ του επαναστατικού δικαίου της Τσεκα, του σταλινικού Βιζίνσκι των δικών της Μόσχας και του Χιτλερικού Φρέισλερ των Λαϊκών δικαστηρίων του Γ’ Ράιχ.

Με ειλημμένη τη απόφαση να στείλουν φυλακή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής η καμαρίλα της Άνοιξης στα υπόγεια του Μαξίμου ανησυχεί. Που θα πάνε αυτές οι 900.000 ή το 16.5%; Θα επιστρέψουν στην ΝΔ; Ούτε στα πλέον κολασμένα τους όνειρα δεν βλέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή βρίστηκαν και λοιδορήθηκαν όσο κανένας άλλος στα 40 χρόνια μεταπολιτευτικής πανδαισίας. Τους αποκάλεσαν τομάρια, ρατσιστές, αμόρφωτους, άξεστους, λαουτζίκο και δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν πίσω στο μαντρί της Νυχτωμένης Διαχρονικά ΝΔ.

Με αυτά στο μυαλό τους οι καθώς πρέπει  βαστάζοι του κυρίου Σαμαρά αναρωτιούνται όπως κάποτε ο Λένιν, που δεν είναι άγνωστος στους πρώην Κνιτες του Μαξίμου: “Τι να κάνουμε:”

Η λύση βρέθηκε Μπαλτάκος Είναι ο ιδανικός “συλλεκτήρας” που θα μαζέψει τις ψήφους της Δεξιάς και μέτα θα τους οδηγήσει πίσω στο μαντρί της ΝΔ.
Δεν το κρύβει άλλωστε….ότι θέλει
να λειτουγήσει σαν συλλεκτήρας ψήφων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου