Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

"Διαζύγιο" Yorgo-Gregory

Το Θέατρο...Βαλλιανάτου


Από το ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ότι:
"μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ".


Ο
Yorgo πήρε διαζύγιο από τον Gregory, και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Στο 7ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο κύριος αυτός είχε μιλήσει και μεταξύ των άλλων είπε και τα ακόλουθα περισπούδαστα:

«Φίλες και φίλοι σύνεδροι, ο μεγάλος και φιλόξενος χώρος αυτού του συνεδρίου χθες φιλοξένησε ένα στρογγυλό τραπέζι της κοινωνίας των πολιτών. Της κοινωνίας των πολιτών ή αλλιώς των παραλειπόμενων Ελλήνων. Συμπολίτες μας από διάφορες οργανώσεις εξέφρασαν τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες τους. Οι συμπολίτες μας ανάπηροι ανέφεραν ότι θεωρούνται πολίτες με μειωμένη δικαιοπρακτική ικανότητα και με μειωμένη δυνατότητα πρόσβασης κοντά μας. Ήδη η πρόσβασή τους στο συνέδριό μας έγινε από την πίσω πόρτα. Οι συμπολίτες μας που δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ζήτησαν να κατανοήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι Χριστιανοί, που είναι από Δωδεκαθεϊστές έως Σαϊεντολόγοι ή Βουδιστές ή άθεοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Οι συμπολίτες μας Αρβανίτες και Βλάχοι ζήτησαν να προστατευτεί και να διδάσκεται η γλώσσα τους για να μην χαθεί μια πλούσια ελληνική κουλτούρα. Οι συμπολίτες μας Τσιγγάνοι ή Ρομά ζήτησαν να καταλάβουμε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι συμπολίτες μας Εβραίοι ζήτησαν να καταλάβουμε τον υπαρκτό λαϊκό αντισημιτισμό που υπάρχει στα έντυπα και την τηλεόραση. Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι Τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες….Οι συμπολίτες μας Ομοφυλόφιλοι, Λεσβίες και Τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όλοι εμείς είμαστε διαφορετικοί, οι παραλειπόμενοι Έλληνες είμαστε όλοι εμείς. Σας ευχαριστώ.»


Αυτά τα περισπούδαστα και βαθιά είπε τότε και δεν άνοιξε μύτη. Οι θέσεις τους ήτανε γνωστές. Ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επαναλάβει αυτά που συνεχώς μας λένε οι διάφοροι υστερικοί εθνοφοβικοί. Και όμως το ΠΑΣΟΚ τον έστειλε. Γιατί;

Υπάρχει μία μόνο εξήγηση. Μετά από χρόνια σκληρής
δουλειάς και άφθονο χρήμα να ρέει. Με Πρακτορεία και πράκτορες να δουλεύουν σκληρά συκοφαντώντας και βρίζοντας, χλευάζοντας και λοιδορώντας κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που θα τολμούσε να υπερασπισθεί τα εθνικά μας δίκαια, τα αποτελέσματα αυτής της εκστρατείας είναι πενιχρά. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αντιστέκονται. Με εξαίρεση τους ταλαιπωρημένους του ΣΥΡΙΖΑ και τους κοσμοπολίτες ψηφοφόρους του από το Ψυχικό, την Φιλοθέη, την Πολιτεία και το Πανόραμα όλοι οι άλλοι Έλληνες ζουν, αναπνέουν και αγωνίζονται για την Μακεδονία, την εθνική ακεραιότητα, την εθνική ταυτότητα.


Οι βαστάζοι του
Yorgo ή ΓΑΠ, ή μετανάστη, ή μετοίκου με τις "δημοσκοπήσεις" να δίνουν το προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για κοσμοπολίτικους ακροβατισμούς. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να δώσει την εικόνα κόμματος που συμπλέει με την πλειονότητα των Ελλήνων στο θέμα του ονόματος Μακεδονία. Ο Βαλλιανάτος δεν είναι παρά μία θυσία στην προσπάθεια αυτή.
Ο Λοβέρδος
μάλιστα μας διαβεβαίωσε:
"...ακόμη, ότι κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει εκφράσει κάποια τέτοια ή παρόμοια άποψη. Οι απόψεις του κ. Βαλλιανάτου δεν έχουν καμία σχέση με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Γ. Παπανδρέου για οποιοδήποτε θέμα εξωτερικής πολιτικής και ειδικότερα για το σκοπιανό"
Εδώ είναι για γέλια.
Ο κύριος Λοβέρδος ή δεν διαβάζει ή η μνήμη του γίνεται επιλεκτική κατά την περίσταση. Το κυριότερο και πιο σημαντικό είναι ότι δεν απεπέμφθη για τις απόψεις οι οποίες ήτανε γνωστές προ πολλού, αλλά γιατί μπήκε σε ξένα χωράφια. Δεν ακούσαμε καμία καταδίκη, γραμμή προς γραμμή, λέξη προς λέξη, των απόψεων Βαλλιανάτου παρά μόνο αοριστολογίες.

Για χρόνια η χορωδία των εθνοφοβικών βυσσοδομεί ασύστολα κατά των Ελλήνων που αντιστέκονται. Οι μαριονέτες της Νέας Τάξης τρέμοντας απο λυσσα ουρλιάζουν σε υστερική καταληψία. Μας αποκαλούν υπερπατριώτες, καραγκιόζηδες με γκράδες. Μας ονομάζουν χλευαστικά "Μακεδονομάχους" και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει το συφιλιδικό μυαλό τους. Το κόμμα του Yorgo κάνει την πάπια. Δεν βλέπει, δεν ακούει, σιωπά. Δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να υπερασπιστούν το δικαίωμα των Ελλήνων στην ελευθερία του λόγου. Ανενόχλητα τα νεοταξίτικα ενεργούμενα, οι διάφοροι Δήμου, Μπουκάλες, Μανδραβέληδες, Ρεπούσηδες με μίσος θανατερό ρίχνουν την υστερική μανία τους κατά των Ελλήνων πατριωτών και ο Yorgo σιωπά. Απο τις σελίδες των εφημερίδων που πρόσκεινται στο κόμμα του πουλημένοι κονδυλοφόροι καθημερινά ξερνάν τον βόθρο τους κατα των Ελλήνων και οYorgo σιωπά!

Που ήτανε ο Λοβέρδος όταν ο Λιάνης με μοχθηρία μιγάδα σημαδεμένου απο διάφορα συμπλέγματα μηρύκαζε την προπαγάνδα των Σκοπίων για τις ελληνικές στρατιωτικές ασκήσεις;

Αν ο Yorgo νομίζει ότι η αποπομπή του Βαλλιανάτου θα φέρει τα πάνω κάτω είναι γελασμένος. Αν νομίζει ότι με την μονοκονδυλιά της αποπομπής θα πάρει συγχωροχάρτι και οι Ελληνες θα ξεχάσουν τον Μπιστη και όλους τους νεοταξίτες συμμορίτες που κουβαλάει μαζί του είναι βαθιά νυχτωμένος. Η αποπομπή του
Gregory δεν αρκεί για να πείσει τους Ελληνες για τις αγνές προθέσεις του Yorgo και του ΠΑΣΟΚ.

Απαιτούμε επίσημη πατριωτική πολιτική εφ' όλης της ύλης. Ζητάμε επίσημη απάντηση στις ανακοινώσεις του Πρακτορείου του Ελσίνκι. Θέλουμε σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στην πέμπτη φάλαγγα του ΕΛΙΑΜΕΠ του οποίου μέλος είναι ο κύριος Κουλουμπής που οι θέσεις του στο θέμα των Σκοπίων δεν είναι και πολύ διαφορετικές από αυτές του Βαλλιανάτου. Απαιτούμε την κάθαρση από τους επαγγελματίες εθνοφοβικούς. Τι δουλειά έχει η Δραγώνα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Βαλλιανάτος και όχι αυτή; Μέχρις ότου γίνουν αυτά. Το διαζύγιο Βαλλιανάτου - ΠΑΣΟΚ δεν είναι παρά ένα θέατρο. Ένα κακό θέατρο που στήθηκε γιατί οι παραγωγοί, οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί έχουν πεισθεί ότι οι Ελληνες είναι χαχόλοι.

Τους γελάσανε! Οι "καραγκιόζηδες με τους γκράδες" θυμούνται!

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο φιλε.
    Επειδη ζω μονιμα στο εξωτερικο, δεν εχω πολλες ευκαριες να διαβαζω σχολια για τα ελληνικα γεγονοτα.
    Κατα τυχη επεσα σε σενα και ειδα οτι γραφεις οπως εμενα μου αρεσει.
    Πρωτον εμπεριστατωμένα αλλα και ειρωνικα, καυστικα, απλα και κατανοητα.
    Θα σε διαβαζω με μεγαλη ευχαριστηση απο δω και περα.
    Γεια σου, Πανος Βλαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή