Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ανατροπή


".....Η κατάσταση όμως είναι κρίσιμη ως προς το εξής: εμφανίζεται ότι συντονίζεται πανελλαδικά. Αναρωτιέμαι πώς και γιατί. Και απαντώ: μήπως πρόκειται για προσπάθεια παρέμβασης των δυνάμεων που θέλουν να ανατρέψουν τον Καραμανλή; Τα τρία «διπλωματικά» ανοίγματα που έκανε πρόσφατα (προς τη Ρωσία, προς την Κίνα και η άρνηση της υιοθέτησης της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια) τον έχουν βάλει στο στόχαστρο... Και είναι σίγουρο ότι δεν είναι πια καθόλου ευχάριστος..."


Πηγή: GreekAlert


Με αφορμή το ανωτέρω άρθρο του καθηγητή κ, Φίλια, μερικές σκέψεις.


Η Ελλάδα σήμερα ζεί μία άνευ προηγουμένου καταστροφή. Ούτε την εποχή του ανένδοτου αγώνα, τότε που ο λαός φώναζε και ζητούσε Δημοκρατία, δεν είχαν γίνει τέτοιες καταστροφές.


Αυτό που γίνεται τώρα είναι συστηματικό, οργανωμένο και άριστα συντονισμένο. Οι διάφοροι ρέκτες δημόσιοι διανοούμενοι, ξερόλες, αναλυτές και δεν συμμαζεύεται στριμώχνονται στα κανάλια,γράφουν στις εφημερίδες περισπούδαστα άρθρα προσπαθώντας να μας εξηγήσουν ότι αυτό που βλέπουμε καθημερινά είναι έκρηξης αγανάκτησης της νεολαίας και τίποτε άλλο. Υπάρχει ένας κοινός τόπος, ένα κοινό σημείο μεταξύ όλων αυτών των διαμορφωτών της κοινής γνώμης που μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά εμείς δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις. Από τον Μανδραβέλη στον Καρκαγιάννη, απο τον Μπουκάλα στον Δήμου από τον Παπαχελά στον Καμπιλή και πολλούς άλλους μεταξύ τους υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τάχθηκαν και υποστήριξαν, ή έκαναν την πάπια, σε όλες τις αυθαιρεσίες του αμερικανισμού, από τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, το σχέδιο Ανάν, το χρηματοδοτημένο απο το State Department βιβλίο αίσχος, την ξεδιάντροπη επίθεση κατά της Εκκλησίας του πατριωτισμού των Ελλήνων, τα Σκόπια.


Ο Καραμανλής πρέπει να φύγει. Η εποχή των αρμάτων που κατέβαιναν στους δρόμους για να βοηθήσουν στην απαλλαγή από ενοχλητικούς προέδρους ή πρωθυπουργούς πέρασε. Τώρα οι μάζες είναι το νέο εργαλείο ανατροπής. Το είδαμε στις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες όπου οι παρδαλές εξεγέρσεις(κλικ) ταϊσμένες κατάλληλα με άφθονο δολάριο(κλικ) πέτυχαν να φέρουν στην εξουσία τα δικά μας τα παιδιά(κλικ).


Μερικοί πρόχειρα και εύκολα θα μας προσάψουν το επίθετο "συνομωσιολόγος". Τα επίθετα έρχονται ποιο εύκολα όταν τα επιχειρήματα είναι λειψά. Υπάρχει μία τεράστια βιβλιογραφία ανατροπής δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων, που δεν ήτανε αρεστές στους πλανητικούς νταβατζήδες πχ. Stephen Kizner,Overthrow: America's Century of Regime Change from Hawaii to Iraq αλλά και το διαδίκτυο προσφέρει ένα πλούτο αναλύσεων και μελετών(κλικ).


Φυσικά δεν αρκούν μόνο οι μάζες πρέπει να υπάρχει και μία ντόπια ελίτ που αφού θα ρίξει λάδι στην φωτιά να είναι έτοιμη να αρπάξει την εξουσία και να φέρει τα πάνω κάτω από το σχέδιο Ανάν, τα σχολικά βιβλία, την Εκκλησία, τους αγωγούς πετρελαίου. Λέτε να είναι σύμπτωση ότι ο Αλαβάνος και η μαφία του είναι το μόνο κόμμα που δεν ψήφισε υπέρ της συμφωνίας των αγωγών;


Ο κύριος αυτός, ας με συγχωρήσουν οι κύριοι, και η νεοταξίτικη μαφία της οποίας ηγείται όχι μόνο "χαϊδεύει" όπως καθωσπρεπίστικα και δειλά δήλωσε η σύντροφος Παπαρήγα, κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι, αλλά προτρέπει τους αντιεξουCIAστές, τα Sturm Ableitung τα SA της Νέας Τάξης, για ακόμα περισσότερα. Τολμάει ο αχρείος και οι βδελυροί συμμορίτες του να πιάνουν στο στόμα τους το ιερό όνομα του μάρτυρα της δημοκρατίας Πέτρουλα και κανένας αλήτης δεν βγήκε να θυμίσει στο φον Αλαβάνο ότι ο Πέτρουλας δεν φόραγε κουκούλα. Οι αγωνιστές τότε είχαν όνομα και πρόσωπο.


Προσπαθεί να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχουν αναθέσει της ανατροπή Καραμανλή και ακόμη περισσότερο την αποδόμηση και τον διαμελισμό της ίδιας της Ελλάδας.


Τι έχει να φοβηθεί; Μήπως οι Ελληνες δεν θα ψηφίσουν το κόμμα του; Άλλωστε ετοιμάζεται η εναλλακτική λύση. Οι Πράσινοι έσκασαν μύτη από το πουθενά χάριν στις προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις. Πρώτα ας γίνει η δουλειά! Ας φύγει από την μέση ο ταραξίας των Βαλκανίων Καραμανλής και μετά έχει ο Μολώχ. Τα ΜΜΣ(κοταδισμού) θα αναλάβουν να μας εξηγήσουν. Εμείς θα ξεχάσουμε και θα πάμε, μοιραίοι και άβουλοι, πάλι στο γιουσουρούμ για ένα κουστούμ(κλικ).




3 σχόλια:

  1. 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΕΙ. ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

    εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
    (ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑΝΤΙΕΞΟΥCΙΑΣΤΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή