Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Καραμανλής ....Ο Άτακτος...


Ο Χρήστος Πασαλάρης στην RealNews 26/9/2010 έγραψε ..."Ωστόσο, μπορούμε με...ανακούφιση να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον οι σημερινοί ηγέτες δεν κινδυνευουν ούτε απο την τρόικα, ούτε από τους παμφάγους δανειστές μας, ούτε απο τους παντοδύναμους 'προστάτεσ' μας. Εκτός και αν κάνουν τίποτε "αταξίες" με τους Ρώσους ή του Κινέζους ή τους Άραβες ή με τα βέτο (Σκόπια, σημείωση σχολιαστή) και τους αγωγούς, σαν εκείνες τις "αταξίες" που έκανε ο Καραμανλής και έχασε την καρέκλα του. Ευτυχώς μόνον αυτήν!..."
Εμείς ακόμη ψάχνουμε και ρωτάμε....
Τί Χρώμα ητάν......Η δικιά μας;....

Μαργ.Τζίμας:"Μετά την Ελληνορωσική προσέγγιση άρχισαν όλα.."

.
Επανεμφάνιση της.. "ασύμμετρης απειλής" ,λόγω ανάμειξης κάποιου εξωτερικού παράγοντα βλέπει,εμμέσως πλην σαφώς,ο υπ.Μακεδονίας-Θράκης πίσω από τις αποκαλύψεις των σκανδάλων και τις "επιθέσεις" στην κυβέρνηση!
Συγκεκριμένα,με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" απαντάει ως εξής στην ερώτηση"Βλέπετε γενικότερα το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση να έχει γίνει στόχος επιθέσεων;" :
  • Σαφέστατα έχει γίνει στόχος επιθέσεων. Μου προξενεί εντύπωση πως μετά το άνοιγμα Καραμανλή στη Ρωσία άρχισαν τα όργανα. Κρίνοντας το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό, βλέπω πως μετά τις εκλογές του 2007 και τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία η κυβέρνηση δέχεται επίθεση, άλλοτε δικαιολογημένη άλλοτε όμως κυρίως άδικη.
Συνδέει δηλαδή ξεκάθαρα την αποκάλυψη των σκανδάλων στα οποία φέρονται αναμεμειγμένα κυβερνητικά στελέχη με πιθανή συνομωσία εναντίον της κυβέρνησης της χώρας!Κι αν αυτό ακουγόταν ως ψίθυρος μεταξύ των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης είναι η πρώτη φορά που κάποιος βουλευτής και μάλιστα εν ενεργεία υπουργός,προχωράει σε μια τέτοια δήλωση.
Βέβαια ακολουθεί άλλη μια ερώτηση η οποία αναφέρεται άμεσα στον αμερικανικό παράγοντα:
-Το 1993 πληροφορηθήκαμε ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές από τον αμερικανό πρέσβη. Μήπως πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται η αμερικανική ενόχληση για την ελληνορωσική προσέγγιση;
  • "Όχι, δεν το βάζω σε αυτή τη διάσταση. Λέω ότι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας. Τα όργανα στη ΝΔ άρχισαν από τότε.."
ΠΗΓΗ: greece-salonika.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ

Επιτέλους ακούσαμε από επίσημα χείλη αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε. Αν ψάξουμε στο Διαδίκτυο θα δούμε ότι αυτό που γίνεται σήμεραστην Ελλάδα ακολουθεί το ίδιο καλούπι των "παρδαλών" εξεγέρσεων που συγκλόνισαν τις "Δημοκρατίες" της πρώην Σοβιετικής Ενωσης απο την Rose της Γεωργίας μεχρι την Orange εξέγερση της Ουκρανίας. (κλικ). Μισθοδοτημένοι απο το USAID και τα παρακλάδια της CIA το NED (National Endowment of Democracy) και Freedom House (κλικ) οι οπαδοι του εκλεκτού των ΗΠΑ (Yushchenco) δημιούργησαν το απαραίτητο χάος ώστε η εγκυρότης του αποτελέσματος των εκλογών να αμφισβητηθεί και να δώσει αφορμή για την μη αναγνώριση του εκλεγμένου προέδρου (Yanukovych). Χιλιάδες κουβέρτες,σκηνές και τσάμπα γεύματα μοιράστηκαν στους διαδηλωτές ώστε να την αράξουν έξω από την Βουλή, όλα πληρωμένα από το USAID. Οι τεχνικές και ο τρόπος των "παρδαλών" εξεγέρσεων ακολουθούν το δοκιμασμένο πείραμα της ανατροπής του προέδρου του ΙράνΜοσαντέχ το 1952 στην επιχείρηση Ajax. Τότε, όπως και σήμερα, χιλιάδες κομπάρσοι πληρώθηκαν απο την Αγγλική MI6 και την CIA για να παίξουν τους αγανακτισμένους μπροστά απο τα ΜΜΣ(κοταδισμού) της εποχής να βαδίσουν στα ανάκτορα και να ανατρέψουν τονΜοσαντέχ.

Ο Καρμανλής πρέπει να ανατραπεί(κλικ). Ολος ο θίασος ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι επί σκηνής. Οι κομπάρσοι Ανάρχες, , ΑντιεξουCIAστές βρίσκονται με τις μολότοφ πάρα πόδα και έτοιμοι να ρίξουν τα συγκεκριμένα ποσά βίας για να δημιουργηθεί το απαραίτητο χάος ώστε οι πολίτες διαβουκολημένοι απο την βουκέντρα της νεοταξίτικης φράκCIA των ΜΜΣ(κοταδισμού) να διαλέξουν τους εκλεκτούς που θα ξαναβάλουν την Ελλαδα στο μαντρί.

Το έχει η μοίρα των Καραμανλή.

Ο Καραμανλλής Α΄ έκανε άνοιγμα στον De Gaulle και Ευρωπαϊκή Κοινότητα την εποχή που ο στρατηγός και η κοινότητα ήταν τα μαύρα πρόβατα του αμερικανισμού και άρπαξε τον "ανένδοτο αγώνα" και την δολοφονία Λαμπράκη. Το αποτέλεσμα να φύγει "νύχτα" σαν Τριανταφυλλίδης και εμείς να αρπάξουμε τα 7 χρόνια φαγούρας . Είναι πολύ μεγάλη η σύμπτωση για να περάσει απαρατήρητη. Οι πρωτεργάτες του "ανένδοτου αγώνα", όσοι ζουν, είναι τα πλέον παθιασμένα φερέφωνα της Νέας Τάξης πχ ο κύριος Καρκαγιάννης της Καθημερινής. Όπως o Daniel Cohn-Bendit, ο κόκκινος Ντάνι του Μάη 68. Τότε βοήθησε να μετριαστεί η αίγλη του στρατηγού De Gaulle και να χάσει την ισχύ του. Σήμερα είναι ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής της κάθε αυθαιρεσίας του αμερικανισμού, από τους βομβαρδισμούς της Σερβίας μέχρι την γενοκτονία στο Ιράκ και Αφγανιστάν και μώκο για το δράμα του Παλαιστινιακού λαού.

Ο Καραμανλής Β' έκανε άνοιγμα στον Πούτιν και πρέπει να φύγει. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το 2007 όταν πριν απο τις εκλογές οι χωματερές συντονίστηκαν και συγχρονίστηκαν και κάηκε όλη η Ελλάδα. Εκείνη η απόπειρα απαλλαγής απο τον Καραμανλή Β' παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ντόπιας φρακCIAς να παρουσιάσει τις φωτιές σαν αποτέλεσμα ολιγορίας της κυβέρνησης απέτυχε. Απέτυχε γιατί οι Ελληνες είδαν. Οι Ελληνες ήταν εκεί. Δεν πα να έλεγαν οι διάφοροι εγκάθετοι απο εφημερίδες και τηλεοράσεις για την αποτυχία της κυβέρνησης ή ότι άλλο κατέβαζε ο συφιλιδικός τους εγκέφαλος. Οι Ελλήνες από την μία άκρη στην άλλη άκρη της χώρας βλέπανε τις φωτιές να ακολουθούν η μία την άλλη και κατάλαβαν. Ο Καραμανλής κέρδισε.

Αν νομίζεται ότι το έβαλαν κάτω, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζεται ότι παραιτήθηκαν από την προσπάθεια αποπομπής του, σας γελάσανε. Τα σκάνδαλα άρχισαν να ξεπηδάν το ένα μετά το άλλο, όπως στην Ουκρανία, στην Γεωργία....

Ο Ζαχόπουλος εκπαραθυρώθηκε άλλα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα ήταν μπλεγμένος και ο Τατούλης, το δικό μας το παιδί.

Ακολούθησε η Siemens αλλά ξεχάστηκε και αυτό. Βλέπεται τα είχαν πιάσει και οι δικοί μας και που να τα ψάχνεις τώρα.

Τελευταίο το Βατοπαιδι ,εδώ πάμε καλύτερα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Οι εγκάθετοι βυσσοδομούν κατά του Καραμανλή και κατά της Εκκλησίας. Τους ενοχλεί η Εκκλησία αφάνταστα. Από τον Μακαριστό Χριστόδουλου, ο Θεός να τον αναπαύει, το έργο του δεν πήγε χαμένο, που τον τίμησε και το State Department μνημονεύοντας το Άγιο όνομα του στις εκθέσεις του μέχρι τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, η Εκκλησία είναι το εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Αν η πολιτική είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Μία καλό ταϊσμένη πέμπτη φάλαγγα(κλικ) δουλεύει ακούραστα να μετατρέψει τον Ελληνα άνθρωπο από υποκείμενο της Ιστορίας σε ανεγκέφαλο καταναλωτικό αντικείμενο

1 σχόλιο:

  1. Ξεχασες τις φωτιές του 2007 που κάηκε όλη η ελλάδα και τα Δεκεμβριανά 2008 που κάηκε η Αθήνα και άλλες πόλεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή