Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ Απάντηση στον Μαζαόυερ

Απάντηση στον Μαζαόυερ

Σε μία διάλεξη που έδωσε στο κολέγιο Deree το βράδυ της Τρίτης σχετικά με την ενίσχυση των άκρων εν καιρώ κρίσης, ο γνωστός ιστορικός και βαθύς γνώστης της ελληνικής ιστορίας ανέφερε - σε αντίθεση με άλλες εκτιμήσεις που μιλούν για ένταση της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς - πως ουσιαστικά το άκρο που ενισχύεται είναι η άκρα δεξιά και από εκεί προέρχεται η απειλή.

«Η άκρα Αριστερά εκλογικά είναι ασήμαντη. Είναι νομίζω δευτερεύουσα 'απειλή' σε σχέση με την άκρα Δεξιά» ανέφερε, προσθέτοντας ότι σήμερα όσο ποτέ είναι αναγκαίο να δούμε την ιστορία μας διαφορετικά και να διδαχτούμε από αυτή. Πρώτο Θέμα 13/2/2013

Αυτά τα ευρηματικά και όμορφα, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο ιστορικός Μαζαουερ. "..Βαθύς γνώστης της Ελληνικής ιστορίας"... Ας γελάσουμε! Είναι μία απελπισμένη προσπάθεια να βγάλει στο περιθώριο, να ξεχάσουμε την βαρβαρότητα που έζησε η Ελλάδα στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Μιλώντας για “άκρα αριστερά” προσπαθεί να στρογγυλέψει τις γωνίες και να βγάλει αθώα την αριστερά και να μας κάνει να ξεχάσουμε το τι τράβηξε η χώρα στα χέρια της Αριστεράς τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης.

Θα το βοηθήσουμε να θυμηθεί...Από την πρώτη ημέρα της μεταπολίτευσης η αριστερά με την βία επέβαλε την στυγνή της δικτατορία. Οι κόκκινες ορδές των άλουστων ξέκολων ανθυποκουλτουριάσων με τις αξύριστες μασχάλες και τα ταγάρια, των μουσάτων με τα αμπέχονα και το κουλτουριάρικο ύφος με την στρατωνισμένη σκέψη και την μονοτροπία του ιστορικού υλισμού περασμένων εποχών επέβαλλαν, με την βοήθεια και την αρωγή του Καραμανλή Α, μια στυγνή δικτατορία φρίκης σε ολόκληρη της χώρα τρομοκρατώντας και προπηλακίζοντας όποιον θα τολμούσε να φέρει αντίρρηση στον πλινθοκεραμισμό των σκέψεων τους. Η πολυτραγουδισμένη μεταπολίτευση δεν ήταν παρά η συνέχεια του εμφυλίου πολέμου με άλλα μέσα. Ένας άνθρωπος που έκανε το λάθος να πιστέψει ότι η δημοκρατία επέστρεψε στην αρχαία κοιτίδα της και πήγαινε κόντρα στους αριστερούς νεατερνταλ κινδύνευε να φακελλωθεί από τους εγκάθετους της μεταπολίτευσης. Δεν τολμούσες να προφέρεις τις λέξεις πατρίδα, Έθνος, Ελλάδα και έπεφτες θύμα της πλέον χυδαίας συκοφαντίας και βάρβαρου διασυρμού. Με άναρθρες κραυγές και υψηλή υστερία η αριστερά αναμασούσε με ηδονή τα μουχλιασμένα υποπροϊόντα της ιδεοληψίας της, χωρίς να βρίσκει κανέναν λόγο να ξανασκεφτεί κάτι, μόνιμα ασφαλής στις γενικολογίες και αερολογίες, μόνιμα βέβαιη ότι αυτές δείχνουν το σωστό δρόμο. Με ιησουίτικη μονομέρεια προσπάθησε και προσπαθεί να μας διδάξει ότι: "η "δημοκρατία" είναι η αυθαιρεσία, η "ελευθερία" είναι να ψεύδεσαι ασύστολα, “νόμος” είναι το δίκαιο του εργάτη, και ο "στοχασμός" είναι η φθηνή προπαγάνδα των μακντολναντοποιημένων γνωμοδιαμορφωτών της παγκοσμιοποίησης.
Η μεταπολίτευση διέγραψε τον δημοκρατικό πολιτισμό, που είναι η ανάσα και η ουσία της δημοκρατίας, και με το πελατειακό σύστημα των κλαδικών και των πρασινοφρουρών άρμεξε και αρμέγει το κράτος και τους πολίτες. Η γενιά του Πολυτεχνείου εξαργύρωσε βιαστικά το “ψωμί, παιδεία, ελευθερία” με τα σύμβολα και τα προνόμια της εξουσίας. Χωρίς στοιχειώδη εφόδια πνευματικής καλλιέργειας η γενιά του Πολυτεχνείου έγινε μία Ανώνυμη Εταιρεία κρατικοδίαιτων κηφήνων που κυβερνά έως σήμερα. Ακολούθησε με ασυνείδητη μακαριότητα το δρόμο του λαϊκισμού και με ψευδεπίγραφα κλισέ: “Αχ! Ελλάδα σ’αγαπώ!”, υποδαύλισε μια κοινωνία αργόσχολων καταναλωτών με αποκούμπι το κράτος, χωρίς το σφρίγος της ανάπτυξης και την αυτοπεποίθηση της προκοπής και ωδήγησε την Ελλάδα στην σημερινή κατάντια.
Η Αριστερά έγινε πρακτική καταλήψεων, απεργιών κοινωνικού κόστους, γκανγκστερικών εκβιασμών, απροκάλυπτης αλαζονικής άρνησης των κανόνων του κοινοβουλευτισμού. Στα πανεπιστήμια, στα σχολειά, σε κάθε έκφανση οργανωμένου πολιτιστικού βίου και πληροφόρησης η Αριστερά είχε επιβάλει την αδυσώπητη δικτατορία των μετριοτήτων που έκαναν καριέρα ως αντάλλαγμα της κομματικής τους υποταγής. Τρέμοντας από λυσσαγμένο φθόνο με ψυχή γεμάτα πλέγματα, που πήραν την μορφή μίσους προς κάθε έννοια δικαίου με τη χολή να ανεβαίνει από το συκώτι και να πανιάζει τα μούτρα της η αριστερά δεν προσέφερε τίποτα. Υιοθέτησε, κάθε συνδικαλιστική μαφία (τύπου ολυμπιακής, τελωνειακών,ΟΛΜΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κλπ, η λίστα είναι ατελείωτη) που διεκδικούσε ατομικά συμφέροντα, χωρίς να σκεφτεί πραγματικά τον εργαζόμενο κόσμο των 500€, κατάφερε το τελικό χτύπημα εξουθενώνοντας ηθικά και πολιτικά την χώρα.
Η Αριστερά έχει αποκοπεί πλέον από το δημιουργικό κομμάτι της Ελλάδας και δεν είναι παρά μία συλλογή από νευρωτικές Σταχτοπούτες και αιώνιους έφηβους. Ένας εμετός ύπαρξης, γεμάτη με αδυναμίες που την εμποδίζουν να ολοκληρώσει την ανάπτυξη της, τυφλωμένο, κολλημένο ανθρωπόμορφο ζώο, επικίνδυνο, χωρίς οίκτο και έλεος μήτε για τον εαυτό της μήτε για τους άλλους γύρω . Έχοντας βαρεθεί τα φραπέ στο Φίλιον στο DaCapo, και το Μπαλταζάρ, την άδεια και μονότονη ζωής στα χρυσά γκέτο και θέλει να ανατρέψει μία κοινωνία που της είχε στερήσει τον οργασμό της δημιουργίας.
H Eλλάδα της μεταπολίτευσης απέτυχε να εξελιχθεί σε μια δημοκρατία όπως ολες οι δυτικές χώρες. Παγιδεύτηκε σε μια ανατολίτικου τύπου ισορροπία μεταξύ λαϊκισμού, νωθρότητας και αναξιοκρατίας, όπου κουτοπόνηροι πολιτικάντηδες δικαιολογούσαν και δικαιολογούν μέχρι σήμερα κάθε φαυλότητα με αριστερίστικες μπουρδολογίες σχετικά με τον εμφύλιο, την χούντα, τους Αμερικάνους, το αέναο κακό ριζικό μας...
Τα στίφη της αριστεράς αλλαλάζοντας κάψαν της Αθήνα στην "πορτοκαλή" εξέγερση του Δεκέμβρη 2008. Ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η "άκρα αριστερά" χάιδευε τα αυτιά των κουκουλοφόρων και ο Αλαβάνος νομημοποιούσε την βία που ζήσαμε τότε μέσα στην βουλή επικαλούμενος τον Σολωμό. Η Αριστερά έκαψε 3 ανθρώπους και ένα αγέννητο στην Marfin. Ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε συγκεκριμένα ποσά βίας σε όποιον τολμαγε να εκφράσει διαφορετική άποψη, διαφορετική θέση., Μάταια προσπαθεί ο Μαζαουερ με το εύρημα "άκρα αριστερά", σαν άλλος καλόγερος Τετζελ. να δώσει συγχωροχάρτι στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και να τον νομιμοποιήσει σαν μία αθώα δήθεν αριστερά. Ο σύντροφος Τσίπρας και η συμμορία του ουρλιάζοντας “το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει” έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 τώρα μονοπωλεί τα ΜΜΕ(ξαπάτησης). Με ωραία λόγια άδεια περιεχομένου και παχιά όπως του τα γράφουν τα παιδιά της Madison Avenue προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν κάτι διαφορετικό απο αυτό που είναι. Ένας αριστερός φτηνός και άθλιος καταληψίας . Κάποιος πρέπει να πει στον Μαζάουερ ότι: έχει ήδη σημάνει το τέλος της μεταπρατικής, παθητικής και μιμητικά μαρξιστικής αριστεράς. Το τέλος της "αριστεράς" που παρηκμασε, γέρασε, αρτηριοσληρώθηκε και πριν καλά-καλά ωριμάσει, μολυσμένη από μία τεχνική σκέψη είναι κλινικά νεκρή. Μεθυσμένη από την παντοδυναμία της, είχε κυλιστεί με ηδονή μέσα στις "διακριτικές χαρές της μπουρζουαζίας". Ναρκωμένη από τις εύκολες και ενορχηστρωμένες "επιτυχίες" της, αυτοθαυμαζόμενη απο κοσμικά σαλόνια και από επιτηδευμένα φερέφωνα, στο τιμόνι της BMW της περιορίστηκε τελικά στο μηρύκασμα και μονότονη επανάληψη ενός μονοδρομικού μαρξιστικού τυφλοσούρτη, συνεχώς διαψευδόμενο από τα γεγονότα, την ιστορία και την πραγματικότητα. Είχε σπασμούς μέσα σε μία φαντασίωση εξουσίας. Τυλίχθηκε στον μύθο της "πάλης των τάξεων", στα αντιδραστικά της όνειρα, στις μεταφυσικές αναφορές της, την θεμελιώδη παρελθοντολογία, ένας συρφετός αξύριστων και κουλτουριάρικο ύφος που γρατζούναγε την πλήξη του αλλά και την κοινωνική αδικία με χρήση τυφλής βίας που απλά αναπαρήγαγε την κοινωνική αδικία.Η χώρα πληρώνει εν τέλει με την χρεωκοπία της ένα βαρύτατο και αναποφευκτο τίμημα για το ότι παρέδωσε άνευ αντίστασης το πεδίο των ιδεών που όρισε ο πολιτισμός και η ιστορία της σε αριστερίσκους νεαντερταλιανής κατηγορίας.
Σήμερα μετά 40 χρόνια η αριστερά είναι κλινικά νεκρή. Διατηρείται στη ζωή διασωληνωμένη με τα λεφτά των διάφορων κέντρων, παράκεντρων και παρασυναγωγών και με την μηχανική υποστήριξη των ΜΜΣ(κοταδισμού) για να φέρει σε πέρας την αποστολή που της έχουν αναθέσει, τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων και την μετατροπή του Ελληνα ανθρώπου από υποκείμενο στης ιστορίας σε άψυχο αντικείμενο χωρίς παρελθόν, αβέβαιο παρόν και ακόμη χειρότερο μέλλον.
Μετα 40 χρόνια ήλθε ώρα της Χρυσή Αυγής, της Χρυσής Ελπίδας, της Χρυσής Αναγέννησης που υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. Έχει πρόταση και εκπροσωπεί τους μεροκαματιάρηδες, την φτωχολογιά, την Ελλάδα του αγώνα που οι οργανωμένες ομάδες των εγκαθέτων των βορείων προαστείων, της κλινικά νεκρής αριστεράς, που τις συντηρούν τα ΜΜΣ(κοταδισμού) ,κατέστρεψαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών τους.Τώρα η χώρα με την Χρυσή Αυγή μπροστά αναστρέφει βήμα-βήμα όλη την αριστερίστικη κουλτούρα της μεταπολίτευσης. Ο αγώνας θα είναι ανηλέητος αλλά αφορά την μόνη δυνατότητα επιβίωσης του Ελληνισμού στα ιστορικά του εδάφη.
Έτσι! αντί επιλόγου: Ο μεγάλος ιστορικός A.J. P. Taylor έγραψε ότι οι ειδικοί λένε αυτά που πληρώνονται να πούν.......“the Origins of the Second World War”


1 σχόλιο:

  1. συμφωνω σε ολα, εστι ειναι και χειροτερα.
    στο τελευταιο ομως διαφωνω
    δεν ψοφησε ακομα η εαμοβουλγαρικη αριστερα.
    θα καταστρεψει πρωτα ολοσχερως την ελλαδα πριν ψοφησει και αν καταφερουμε εμεις να την ψοφησουμε...
    αλλωστε την ευνοει η διεθνης συγκυρια. παγκοσμιοποιηση, μουλτι κουλτι, διεθνισμος, νεα αριστερα της σχολης φρανκφουρτης και σικαγου κ.λ.π.
    πρεπει να επικεντρωθουμε στο στοχο μας-υψιστη προτεραιοτητα η καταστροφη της εαμοβουλγαρικης αριστερας με καθε μεσον και καθε τροπο πριν μας κταστρεψει αυτη για παντα ως εθνος

    μετα τους λαθρομεταναστες εισβολεις
    το τελος το σοβιετιο καθεστως της μεταπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή