Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

...... για να ξεβρωμίσει ο τόπος

H δημοσκόπηση της Metron που είδαμε εχθές  ( 14/2/2014) είναι ακόμη μία και όχι η τελευταία προσπάθεια ώστε  οι Έλληνες να μη βγουν από τα κομματικά μαντριά των εγκεκριμένων κομμάτων και να μη δηλώσουν με  ψήφο  στην Χρυσή Αυγή "φτάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει". 

Επί 40 χρόνια μας έχουν κάνει λοβοτομή. Έφτασε η ώρα. Πίσω από το παραβάν της κάλπης την ημέρα των εκλογών που θα έλθουν πρέπει επιβάλλεται να ξαναβρούμε τα χαμένα αντανακλαστικά των κριτικών ιεραρχήσεων και να πάψουμε να προσφερόμαστε στον κάθε μορφής εξανδραποδισμό της κομματικής νομεκλατούρας. Πρέπει πλέον οι πολιτικατζήδες και κολλητήρια τους των ΜΜΣ(κοταδισμού) να μάθουν ότι οι ύβρεις κατά των ελληνόψυχων της Χρυσής Αυγής,  οι αστοιχείωτες γενικολογίες, η ευτελής καυχησιολογία, οι κραυγαλέα αναξιόπιστες επαγγελίες και οι παταγώδεις αποτυχίες στην παιδεία, στην άμυνα, στην υγεία δεν θα επιβραβευτούν με την ψήφο μας. Δεν μπορούν πλέον να παρακάμπτουν τις δημοκρατικές μας ευαισθησίες. 

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα ώστε την ημέρα των εκλογών με την ψήφο τους στη Χρυσή Αυγή να αντεπιτεθούν στην κατάλυση κάθε αξιολογικής ιεράρχησης προτεραιοτήτων της ζωής. Η ημερομηνία των εκλογών θα πρέπει να  μείνει στην ιστορία σαν η αρχή ενός νέου απελευθερωτικού αγώνα κατά των πλαστογραφήσεων, των διαχειριστών των εντυπώσεων, στην αμνησία των πεπραγμένων, στον συμβιβασμό με την παρακμή. Έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να ψηφίζουμε την φωτογένεια, τα λιγότερα "σαρδάμ", τις πειστικότερες συσπάσεις-χαμόγελα προσώπου, την επίκληση αριθμών που δεν ξέρουμε από έρχονται και κανείς δεν τους ελέγχει. Έφτασε η ώρα για εθνική ανάσταση. Έφτασε η ώρα για ψήφο στους ελληνόψυχους που όλοι τους τρέμουν. Εφτασε η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ στον εξανδραποδισμό απο τα συνδικάτα των εγκεκριμένων κομμάτων. Ψήφος στη Χρύση Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ. Μετά τις εκλογές που έρχονται οι  Έλληνες θα είναι στους δήμους στις περιφέρειες παντού για να ξεκινήσει το νέο Έπος για την απευλευθέρωση της Ελλάδας μας.

 Στις επόμενες εκλογές κόντρα στις προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις ψηφίζουμε για Παιδεία, Εθνική Άμυνα, Εθνική αξιοπρέπεια, Μακεδονία. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Μακριά από τους γενικόλογους κεκράκτες της νομενκλατούρας του ΝΔΠΑΣΟΚΚΚΕΣΥΡΙΖΑ που έχουν κάνει τις ελπίδες μας βίλες και κότερα, το Πράσινο κολλητήρι τους, τον απο το πουθενά Τζίμερο. Μακριά από τους λακέδες που θέλουν την Ελλάδα αντικείμενο της ιστορίας και παλεύουν με λύσσα καλοπληρωμένου γενιτσάρου να την παραδώσουν άδειο κέλυφος, χωρίς Μνήμη, χωρίς Πίστη, χωρίς Ιστορία στα νύχια του Μολώχ της Νέας Τάξης. 

Η έσχατη ταπείνωση των Ελλήνων τον "Δεκέμβρη 2008"- κανείς δεν τον θυμάται, όλοι να βοηθήσουμε τον Τσίπρα και το κόμμα των ληστών και των κουκουλοφόρων - όταν επί ημέρες τα πάντα είχαν διαλυθεί και καλά οργανωμένες συμμορίες με τις πλάτες γερά καλυμμένες πλιατσικολογούσαν μεθοδικά τα όνειρα τους, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόμπος της οργής έφθασε στο χτένι  του όταν οι λαθρολάγνοι της Υπατίας του Τσίπρα έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια το δράμα των Ελλήνων στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας . Και αυτό το ξέρουν. Η επέλαση του ΔΝΤ, του εθνομιδενισμού της Ρεπούση και των λακέδων του Soros και των λαθροστυφών καλά ενορχηστρωμένες ρήμαξαν το είναι της χώρας και έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το βαρέλι της οργής. 

 Οι Ελληνες απαντούν: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου