Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Δεκάλογος της Ανατροπής




Μελετήσαμε τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν από την CIA, άλλους Οργανισμούς και διάφορα ευαγή ιδρύματα, κατά την διάρκεια της ιστορικής τους διαδρομής, για να ανατρέψουν ή να ποδηγετήσουν δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις χωρών που παρουσίαζαν δυστροπία στις επιθυμίες και τις εντολές των διεθνών εξουσιαστών. Από την Hawaii, το Ιράν, την Χιλή μέχρι το Ιράκ, τις διάφορες “πορτοκαλί” εξεγέρσεις στην πρώην Σοβιετική Ένωση, τον δικό μας “πορτοκαλι” Δεκέμβρη 2008, την Λιβύη, Συρία και τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία η τεχνική είναι ίδια και απαραλλάχτη.

Μετά απο την σχετική μελέτη είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον Δεκάλογο της Ανατροπής.

1) Αντιπολίτευση

Πρέπει να βρεθεί κάποια αντιπολίτευση οποιαδήποτε αντιπολίτευση. Αν δεν υπάρχει την χτίζουν . Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που μείνανε εκτός του νυμφώνα της εξουσίας και τώρα στριμώχνονται στα σκαλιά της πρεσβείας για να τους την δώσουμε πίσω.

2) Αφορμή

Θα βρεθεί  κάποια αφορμή για την οποία η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση πρέπει, επιβάλλεται να πέσει, να φύγει. Μία πάρα πολύ δημοφιλής αφορμή που έχει χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα στο παρελθόν είναι η κατηγορία της βίας και νοθείας στις εκλογές. Τώρα έχουμε επιπλέον και την προηγμένη μέθοδο των exit polls και των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο με αυτό των exit polls και των δημοσκοπήσεων, άρχισε να φωνάζεις βία και νοθεία. Η θεωρητική αρλουμπολογία περι διάστασης εκλογικού σώματος και κυβέρνησης είναι εξ’ίσου αποτελεσματική

3) Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ)

Αγόρασε ή εξαγόρασε τα Μέσα Μαζικού Σκοταδισμού και χρησιμοποίησέ τα σαν  ταμπούρλο για να καλλιεργήσεις την δυσαρέσκεια, την παραπληροφόρηση και άφθονη σκανδαλολογία (Βατοπέδι) κατά της δύστροπης κυβέρνησης.

4)  Οικονομία

Χρησιμοποίησε ανοικτά η κεκαλυμμένα μέσα να υπονομεύσεις την οικονομία. Αδυναμία δανεισμού από το εξωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία κυρίως σε χαλεπούς καιρούς ή μεγάλες καταστροφές.

5) Εργατικά Συνδικάτα, Φοιτητικές Ενώσεις

Διείσδυσε στα εργατικά συνδικάτα και τις φοιτητικές ενώσεις. Θα γίνουν το υπομόχλιο της ανατροπής. Οι εργατοπατέρες και φοιτητοπατέρες ονειρεύονται ότι ο κόσμο τους ανήκει και είναι πάντα καταδικασμένοι να γλείφουν το κοκαλάκι, όταν οι άλλοι τρώνε το ψητό. Είχαμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην Χιλή.

6) Διαδηλώσεις

Οργάνωσε Διαδηλώσεις, πολλές διαδηλώσεις κατά προτίμηση βίαιες, άγριες, ανεξέλεγκτες. Πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε θύματα. Αν δεν υπάρξουν δημιούργησε τα, τι στο καλό τόσες ταράτσες υπάρχουν γύρω-γύρω, και κατόπιν φόρτωσε τα στη κυβέρνηση προς ανατροπή. Στο Κίεβο της  Ουκρανίας μισθοφόροι ελεύθεροι σκοπευτές χτυπούσαν διαδηλωτές και αστυνομικούς

7) Λάσπη

Συκοφάντησε, δυσφήμισε, λοιδώρησε όποιον και όποια τολμήσει να βγάλει άχνα. Κατά περίπτωση. Ακροδεξιοί, εθνικιστές, επαγγελματίες πατριώτες, πατριώτες με γκράδες, Ρωσόφιλοι κλπ

8) CIA

Θα χρειαστούμε την λίστα με του ανθρώπους της CIA κυρίως στα ντόπια (αμερικάνικα, αγγλικά, ελληνικά, κα...) ΜΜΕ(ξαπάτησης) ώστε να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη, όχι ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, για το πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κυβέρνηση προς ανατροπή για την πρόοδο και την Δημοκρατία

9)Καταδίκασε

Καταδίκασε την έκρυθμη κατάσταση άμεσα και ανεπιφύλακτα και εξέφρασε την ελπίδα για ότι καλύτερο στον ταλαιπωρημένο λαό

10) Συνωμοσιολογία

Όταν η δουλειά θα έχει τελειώσει και ο ανατραπείς θα έχει ανεβεί στο αεροπλάνο, ή θα έχει αυτοκτονήσει, μπορεί κάποιοι να έχουν μερικές υποψίες για τον ρόλο που έπαιξες. Να βγάλεις αμέσως από το μαντρί τους δημοσιογράφους, δημόσιους διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, πολιτικατζήδες και να αρχίσουν να ουρλιάζουν: Συνωμοσιολογία!

Σας θυμίζει τίποτα....;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου