Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Ο Μανδραβέλης εξακολουθεί...να ασχημονεί...


Το πρωταπριλιάτικο του ΛΑΟΣ

Tου Πασχου Μανδραβελη

Στην αρχή κάποιοι πίστεψαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Το εξώδικο όμως υπάρχει στον δικτυακό τόπο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και -παρά το γεγονός ότι έχει ημερομηνία 1η Απριλίου- μάλλον είναι πραγματικό. Ετσι για να διαλύσει κάθε υποψία: στον τόπο αυτό δεν φύεται μονάχα φαιδρά πορτοκαλέα, περισσεύουν και οι φαιδρές κομματικές πρωτοβουλίες.

Σχόλιο: Στον τόπο αυτό δεν φύεται μονάχα η φαιδρά πορτοκαλέα φυτρώνουν οι Εφιάλτες(κλίκ), οι Πήλιοι Γούσηδες, οι Νεναίκοι, οι Δωσίλογοι και τώρα τελευταία οι πράκτωρες του Νεοταξισμού και τα ανθρωπόμορφα ενεργούμενα που πήραν τα "perks" (κλίκ) της κυρίας Plame Wilson και υπηρετούν συνειδητά τα σχέδια του αμερικανισμού.


Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει (χθες και σήμερα) διημερίδα με τίτλο «Το νέο κομματικό τοπίο στην Ελλάδα». Δύο από τις εισηγήσεις της ημερίδας έχουν να κάνουν με την ακροδεξιά στη χώρα μας που εκφράζεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο από το ΛΑΟΣ. Κατά την προσφιλή τακτική της ακροδεξιάς, το ΛΑΟΣ απειλεί με ένδικα μέσα οποιονδήποτε χαρακτηρίσει το κόμμα ακροδεξιό. Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ενθαρρυντικό για τη χώρα το γεγονός ότι όσοι εμφορούνται από ακροδεξιές απόψεις ντρέπονται να το πουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια υποχρέωση στους υπόλοιπους να αποφεύγουν την κατάταξη του ΛΑΟΣ στην ακροδεξιά.

Σχόλιο: Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση από εμάς τους Έλληνες πατριώτες να αποφεύγουμε να χαρακτηρίσουμε τον Μανδραβέλη και τους ομοίους του (Δήμου, Μίχα Ανδριανόπουλου (κλίκ) ,Σωμερίτη...) πράκτωρες του αμερικανισμού.


Μέχρι προχθές το ΛΑΟΣ απειλούσε με μηνύσεις μόνο δημοσιογράφους. Τώρα, εκτείνεται και στους πολιτικούς επιστήμονες. Ετσι, με αφορμή δύο εισηγήσεις της εν λόγω ημερίδας, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη έστειλε εξώδικο (!) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, απειλώντας να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου «να προασπίσει τη φυσιογνωμία του κόμματος» από εκείνους «που επιχειρούν τον πολιτικό και κομματικό διασυρμό του» (sic).
Σύμφωνα με το εξωφρενικό αυτό εξώδικο, το ΛΑΟΣ απαιτεί από τους διοργανωτές της ημερίδας «αφενός να διαφοροποιήσουν τον τίτλο της ενότητας “Το δεξιό άκρο του κομματικού συστήματος”... και αφετέρου να ανακαλέσουν στην τάξη (!) την ομιλήτρια (Βασιλική Γεωργιάδου, επίκουρο καθηγήτρια της Παντείου)... ζητώντας να επαναπροσδιορίσει τον τίτλο της ομιλίας της (“Πως γεμίζει η δεξαμενή της Ακρας Δεξιάς; Σύνθεση και προέλευση των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και 2007”)... με αυστηρούς -και όχι “καφενειακούς” και συκοφαντικούς- επιστημονικούς όρους και όχι με εσώψυχες υποκειμενικότητες και κομματισμούς». Και το εξώδικο καταλήγει με ένα βαθύ επιστημολογικό συμπέρασμα: «Αλλωστε η επιστήμη πρέπει να συνδέεται με την πραγματικότητα και όχι με κατάβαθα κακίας και μεροληψίας των φερομένων ως “επιστημόνων”» (!)

Σχόλιο: Η κυράτσα, - μην φοβάσαι κοπελιά μου θα πάρεις την θέση επισκέπτριας καθηγήτριας στην Εσπερία, πολλοί ζήλεψαν τον Λιάκο, - χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό μία δεξαμενή κάτι σαν δεξαμενή λημμάτων ή αποβλήτων. Άραγε πως θα του φαινότανε μία πατριωτική διημερίδα με τίτλο "Το φαινόμενο της Εθνοφοβίας στην Ελλάδα" 'όπου μεταξύ των άλλων, θα παρουσιαζόντουσαν εισηγήσεις με τίτλο: "Πάντειος η φωλιά τουΕθνοφοβισμού" ή " ΣΥΡΙΖΑ το δεκανίκι του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης"(κλίκ), " Ο Σύγχρονος Δούρειος Ίππος: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις"...


Στο εξωτερικό θα έβαζαν τα γέλια με μια τέτοια πρωτοβουλία, στην Ελλάδα, όμως, που ακόμη συζητούμε την ελευθερία της επιστημονικής έρευνας με όρους «ασύλου», τα πράγματα είναι σοβαρά.

Σχόλιο: Στο εξωτερικό γελάνε με την ευκολία που διάφοροι καλοπληρωμένοι τύποι και τύπισσες βυσσοδομούν κατά της χώρας και του λαού της. Στην Αμερική η κυράτσα ούτε κατά διάνοια θα παρουσίαζε paper με τέτοιο τίτλο. Αν είναι δυνατό να χαρακτηρίζονταν τα εκλογικό σώμα των Αμερικανών πολιτών "δεξαμενή".

Στο Εξωτερικό γελάνε με την ευκολία που διάφορα κέντρα, παράκεντρα και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό έχουν βαλθεί να υποτάξουν την Ελλάδα στα κελεύσματα της Νέας Τάξης. Όλο αυτό το συνονθύλευμα στην Αμερική θα ήταν υποχρεωμένο να δηλώσει την ύπαρξη στο Υπουργείο δικαιοσύνης (κλίκ), να υποβάλει κατάλογο των μελών του και λεπτομερή κατάσταση από πού τα παίρνει...Αν δεν πιστεύεται ρωτήστε τον Γόντικα του Princeton η την κυρία Καλατζάκου(κλίκ).


Εντάξει! Τα στελέχη του ΛΑΟΣ έχουν το ελαφρυντικό της απύθμενης άγνοιας και για την πολιτική επιστήμη και για τον τρόπο που λειτουργεί η επιστημονική κοινότητα.


Σχόλιο: Ας Γελάσω! Για ποια πολιτική επιστήμη(κλίκ) μιλάει το παλικάρι. Ονομάζει επιστήμη τον μανδύα με τον οποίο κρύβουν τον πρακτωρισμό και την εθνοφοβία τους οι διάφοροι άσχετοι που με καλογερική μανία έχουν πέσει πάνω στην Ελλάδα και τους Έλληνες πατριώτες, γιατί έτσι τους είπαν. Όσον αφορά την επιστημονική κοινότητα, για του λόγου του επιστημονική κοινότητα είναι μόνο αυτή που τον εξυπηρετεί...


Παρ’ όλα αυτά -και παρά το γεγονός ότι δεν τιμά τη χώρα μας- έχουμε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα σε ρόλο ιεροεξεταστή. Δεν επιχειρεί απλώς να πλήξει την ελευθερία του λόγου, θέλει να ορίσει και την ορθή επιστήμη -και ευτυχώς δεν έχει ακόμη τα σύνεργα.



Σχόλιο: Ιεροεξεταστές είναι ο Λιάκος και η συμμορία του. Τους καμαρώσαμε κατά τον αγώνα για το κατάπτυστο, χρηματοδοτημένο από το State Department (κλίκ) βιβλίο.
Ελευθερία του λόγου! Ασε τα σάπια ρε Μανδραβέλη. Ελευθερία του λόγο όταν βολεύει. Θαυμάσαμε πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία του λόγου οι νεροκουβαλητές του Soros όταν όσοι αγωνίζονταν για την απόσυρσή του βδελυρού βιβλίου ιστορίας συλλήβδην ονομάζονταν κηπουροί, βοσκοί, νοικοκυρές, καπετάνιοι.


Παλιότερα, από τούτη εδώ τη στήλη είχαμε ισχυριστεί ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι ακροδεξιό κόμμα, αλλά απλώς βαθύτατα λαϊκιστικό.

Σχόλιο: Ακριβώς όπως το λέει. Παλαιότερα δεν ασχολείτο Τώρα με την είσοδο στην Βουλή και μία πατριωτική φωνή να αντιτάσσεται στα σχέδια της Νέας Τάξης, ακολουθώντας την "έκθεση" του State Department(κλίκ) - το να σε συμπεριλαμβάνει στις εκθέσεις του είναι τίτλος τιμής - , ξαφνικά το ΛΑΟΣ βαφτίστηκε ακροδεξιό,


Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

Σχόλιο: Επικίνδυνη είναι η αφεντιά του. Αν μη τι άλλο κανένα στέλεχος του ΛΑΟΣ δεν υπήρξε ομοτράπεζος της κυρίας Wilson ή του κυρίου Kiesling (κλίκ) Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μανδραβέλης(κλίκ) πάντα συντάχθηκε με τις επιδιώξεις και υποστήριξε αναφανδόν τις πολιτικές και τις πράξεις του Αγγλοσαξονικού Άξονα

Ας μην ξεχνάμε ότι ο φασισμός δεν είναι παρά ένοπλος λαϊκισμός...

Σχόλιο: Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο τενεκές ξεγάνωτος είναι. Χρειάζεται μαθήματα ιστορίας, αλλά τι να τα κάνει, αφού γράφει κατά παραγγελία.


3 σχόλια:

  1. Τό διάβασα το άρθρο αυτό του κ. Μανδραβέλη και έκανα το κάτωθι σχόλιο:

    Πρώτον. Οι επιστήμονες οφείλουν να είναι ακριβείς. Και όχι μόνον είναι απαράδεκτη πολιτικώς η συκοφαντική διαστρέβλωση των σημασιών των λέξεων, αλλά ακόμη περισσότερο είναι απαράδεκτη επιστημονικώς η ανακρίβεια της καταχρήσεως του όρου «ακροδεξιά». Τα επίθετα «ακροδεξιός» και «ακροαριστερός» δηλώνουν αντίθεση στο πολίτευμα και τους νόμους. Μόνον. Όχι τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

    Δεύτερον. Οι επιστήμονες οφείλουν να σέβονται την λογική. Και όχι μόνον είναι ντροπή για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα η κυριαρχία της αριστερής προπαγάνδας, χαρακτηριστική πολιτικής υστέρησης και ελλείμματος δημοκρατίας, αλλά είναι και προκλητική για την λογική. Το παράλογον; Βλέπουν οι κύριοι αυτοί ακροδεξιά, αλλά δεν βλέπουν καμμιά ακροαριστερά! Όμως, εάν ο ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιά, τότε εξ ορισμού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακροαριστερά. (Οι δεξιοί, πάντως, είτε λόγω σεβασμού στην λογική, είτε λόγω ήθους, ουδέποτε χαρακτηρίζουν υβριστικώς τους πολιτικούς αντιπάλους τους δημοσίως.)

    Τρίτον. Εάν δεν είναι παράνομο αλλά απλώς απαράδεκτο για έναν υποτιθέμενο επιστήμονα να στερείται πολιτικού ήθους, να είναι ανακριβής και να καταργεί την λογική, είναι όμως εξοργιστικό να υποχρεούμαι εγώ να πληρώνω το κρατικό του μονοπώλιο για να με υβρίζει ασκώντας πολιτική προπαγάνδα από την πανεπιστημιακή του έδρα. Και χίλια εξώδικα είναι θεμιτή αντίδραση σε αυτό το σταλινικό αίσχος.

    Τέταρτον. Να υποθέσουμε τουλάχιστον ότι η δημοκρατική ευαισθησία και επιστημονική αμεροληψία των συνέδρων τούς υποχρέωσε να καλέσουν εκπροσώπους του ΛΑΟΣ και άλλων πατριωτικών κομμάτων και συλλόγων για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους; Θέσεις για τις οποίες μόνον υβριστικούς χαρακτηρισμούς ακούμε, αλλά η δημόσια συζήτησή τους είναι ουσιαστικώς απαγορευμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους ενδιαφέρονται για το Μακεδονικό διαβάστε παρακάτω:
    Τσίπρας ο επικίνδυνος ΔΙΓΛΩΣΣΟΣ. Άλλα λέμε από μπρος και γι'άλλους δουλεύουμε από πίσω! Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! . Ο ΣΥΡΙΖΑ ο καλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων του Μπους .Είπε ο Αλαβάνος στη Βουλή: "Η Μακεδονία=Τίτλος για Φέρετρο"!
    Εδώ μπορούν να ενημερωθούν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και μισθωτοί του Μπους...για τις σχέσεις των Σκοπιανών με τους φασίστες και τον Hitler!

    Ενημερωθείτε για το Μακεδονικό Ζήτημα από ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ... που ΔΕΝ τα παίρνουν από τον Σόρος κάτω από το τραπέζι! Δείτε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό video YouTube εδώ!

    ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα για το Σκοπιανό μπορείτε να τα βρείτε στο αρχείο του http://macedonia-greece.blogspot.com

    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ σήμερα έχει να κάνει με ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα εταιριών που ελέγχονται από τα γεράκια της κυβέρνησης Μπους που βιάζεται να κλείσει τις συμφωνίες πριν την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ


    Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
    αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!

    ΕΠΙΘΕΣΗ Σκοπιανών σε συνεργείο του MEGA CHANNEL, ξυλοδαρμός δημοσιογράφων και λιθοβολισμός της Ελληνικής Πρεσβείας 19/2/08 με την άφιξη Νίμιτς στην Αθήνα!

    Ένας από τους πρωθυπουργούς των Σκοπίων, ο Κίρο Γκλιγκόροφ δηλώνει στην TV ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και ΔΕΝ σχετίζονται με τον Αλέξανδρο. Ο τέως "ΥΠΕΡ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" πρωθυπουργός των Σκοπίων δηλώνει ξαφνικά ότι είναι ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ κι ΟΧΙ Μακεδόνας, μετακομίζει στην Βουλγαρία και πλεόν πολιτεύεται εκεί.Διαβάστε αναλυτικά εδώγια να καταλάβετε με τι κωμικούς διαπραγματευόμαστε την ειρήνη στα Βαλκάνια.
    Θέλετε να μάθετε για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια;
    Για τους 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους που απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    Με τις κλωτσιές τους διώχνουν από το Ελληνικό Προξενείο της FYROM! Ενώ οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τις Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στη FYROM : Οι Σκοπιανοί μπαίνουν ΜΟΝΟ με ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στα Αλβανικά Χωριά. Οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ κάθε συμμετοχή των Αλβανών στις διαπραγματεύσεις για το όνομα. Οι Σκοπιανοί σάπισαν στο ξύλο κάποιους Βουλγαρίζοντες που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να καταθέσουν στεφάνι στην BUNEVA;;;

    ΒΒC και BRITANNICA φορείς προπαγάνδας υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ!
    Στο ίδιο μοτίβο και η ENCARTA του Γκέιτς (!) από τον οποίον αγοράσαμε 70.000 (!!!) άδειες windows με 10% έκπτωση μόνο.Είναι και το άλλο 10% για τα ποσοστά των "σερβιτόρων".

    Θέλετε να μάθετε για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια;
    Για τους 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους που απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    Με τις κλωτσιές τους διώχνουν από το Ελληνικό Προξενείο της FYROM! Οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τις Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.

    Δημόσιος Υπάλληλος ο Παύλος Βοσκόπουλος ,Γεν.Γραμματέας του Ουρανίου Τόξου σταθερά καταγγέλει το Ελληνικό Κράτος-Εργοδότη του για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!! Διαβάστε σχετικά εδώ!

    Ποια σχέση έχει η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ , τα ΣΚΟΠΙΑ και τον Τζορτζ Σόρος;

    Για μερικές δεκαετίες το ΚΚΕ έδινε αγώνα για την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης (!)
    παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Έλληνες Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
    Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο, το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;
    Σήμερα η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ...γύρισε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία του ΚΚΕ και στήριξε τις Ελληνικές Θέσεις κερδίζοντας της καρδιές των Μακεδόνων!

    Τι έγραψαν για τον Τζορτζ Σόρος τα INDYMEDIA της Αργεντινής;

    Γιατί συμπλέουν με τον Soros τα Ελληνικά Υπουργεία και συγχρηματοδοτούν φιλοσκοπιανά project;

    Ατελείωτες ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ διεκδικήσεις θα βρείτε εδώ! και
    οι ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ συνεχίζονται μέχρι και τις μέρες μας για όσους ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!
    Ανάλογα με τις εξελίξεις ... οι Σκοπιανοί μας έχουν ετοιμάσει σχετικό πακέτο εκδίκησης! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

    Ψήφισμα ΚΕΡΑΥΝΟΣ γαι τα Σκόπια από τον OBAMA κι άλλους υποστηρικτές των Ελληνικών θέσεων

    Οι Σλαβόφωνοι Έλληνες πολέμησαν και το 1821 αλλά και στον Μακεδονικό Αγώνα κατά χιλιάδες.
    Σχετικές λίστες υπάρχουν εδώ !

    Γαλλική ΑΠΟΓΡΑΦΗ των σχολείων της Μακεδονίας επί Τουρκοκρατίας δείχνει μία πραγματική εικόνα της εποχής και θα την βρείτε εδώ!. Οι "Μακεδόνες Σκέτο" πάλι μας κρύφτηκαν!

    Τέλος σας προτείνω να δείτε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST εδώ! Θα καταλάβετε για ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κάποιοι ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μανδραβελης τα ειπε ολα αυτα ?

    ε και ?

    ποιος τον υπολογιζει αυτον τον γραφικο αμερικανοδουλο νεοταξιτη ?

    αφηστε τον στην θλιβερη ανυπαρξια του... το ψωμακι του προσπαθει να βγαλει ο καρπαζοεισπρακτορας αυτος..

    ελεος πια , με μανδραβεληδες θα ασχολουμαστε ? εδω τρεχουν σοβαρα προβληματα και εχουμε σοβαρους ανθρωπους να ασχοληθουμε, χεστε τον αυτον τον βλακα και παμε παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή