Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2008

Όταν ο Χρήστος Γιανναράς ονειρεύεται...ο Λουκάς Τσούκαλης τρομάζει...


Ο Γιανναράς ονειρεύτηκε έναν Ελληνα Πούτιν(κλικ) που θα κόψει την πολυκέφαλη Λερναία Υδρα που βασανίζει και μαστίζει την Ελλάδα του σήμερα και απομυζά κάθε ζωντανό χυμό. Θα σηκώσει κεφάλι στον Μολώχ του βαμπιρικού καταναλωτισμού, Θα συντρίψει τους μηχανισμούς που σοφά και συστηματικά αλλοιώνουν τις θελήσεις μας. Θα μας απαλλάξει από τα ζεϊμπέκικα του Yorgo, τα πλατιά και ηλίθια χαμόγελα και τους άχαρους ακκισμούς της Dora, τις αδυναμίες του Καραμανλή Β'. Θα αγωνιστεί για την Ελλάδα, την ιστορία της το μέλλον της ώστε να πάψει να φαίνεται σαν πειθήνιος λακές των ξένων διευθυντηρίων.

Ο ονειρικός Ελληνας Πούτιν θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το δίδυμο κόμμα κράτος. Τα κόμματα να πάψουν να είναι ιδιοκτησία των κοτζαμπάσηδων της κυβερνητικής κάστας που επιτρέπουν ή απαγορεύουν την είσοδο σ΄αυτή. Η κοτζαμπασήδικη ολιγαρχία των προνομιούχων της πολιτικής και των προνομιούχων των business που έχει αντικαταστήσει την λαϊκή εξουσία με την δική της εξουσία πρέπει να τελειώσει. Τα πολιτικά κόμματα είναι καιρός να πάψουν να είναι η τσόχα στο δίσκο για να μη ακούγεται ο ήχος του παρά που πέφτει.

Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα υπό κατοχή και ένας ηρωικός πολιτικός χρειάζεται. Είναι απαραίτητος, αναγκαίος. Οι Ελληνες τον ζητάν τον απαιτούν τον περιμένουν και είναι έτο
ιμοι να τα δώσουν όλα για να αποκτήσει η Ελλάδα φωνή και αξιοπρέπεια τις οποίες οι σημερινοί κοτζαμπάσηδες τις έχουν βάλει υποθήκη για το μέλλον των παιδιών τους. Να ξεκαθαρίσει την Ελλάδα από τούς τερμίτες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που την ροκανίζουν ασταμάτητα καλλιεργώντας το πλέον αβυσσαλέο μίσος εναντίον του κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα το παρελθόν της, την ιστορία της και την οδηγούν στο δρόμο του πουθενά και την ανυπαρξία μετατρέποντας τους Ελληνες σε κατακάθια δουλοπάροικων των κοτζαμπάσηδων της Νέας Τάξης και κάνουν "το αύριο σαν αύριο να μη μοιάζει"

Ο Λουκάς Τσούκαλης τρόμαξε διαβάζοντας το όνειρο του Γιανναρά: " μ
ε τρομάζουν τα όνειρα του Χρ. Γιανναρά για τον Ελληνα Πούτιν"(κλίκ).
Τον φαντάζομαι να παρακολουθεί σαν φρόνιμος μαθητάκος όσα διδάσκουν στους υπηκόους- καλεσμένους τους στις συναντήσεις της Bilderberg. Να κάθεται στην πρώτη σειρά και να ρουφάει την σοφία του Willam Kristol ή του Richard Perle και κατόπιν με βαρεία έπαρση και οίηση να προσπαθεί να μας την μεταλαμπαδεύσει μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί του. Βλέπεται ό κύριος καθηγητής είναι φορέας της απόλυτης σοφίας, όλοι οι άλλοι είναι κηπουροί, βοσκοί, καπετάνιοι, ένα τίποτα μπροστά στους καλοταϊσμένους ρέκτες του νέου και του ψεύτικου.

Εχει απόλυτο δίκιο να τρομάζει. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, που η Ελλάδα απειλείται από παντού, ο ¨Ελληνας Πουτιν να ανεχόταν την σκοτεινή ύπαρξη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Αυτού του αποθετηρίου σκέψης που βυσσοδομεί ανεξέλεγκτα κατά της πατρίδας μας υποσκάπτοντας τις Ελληνικές θέσεις. Συγκεκριμένα η τετράτομη έκδοση της "Κοινής Βαλκανικής" ιστορίας του ιδρύματος του Soros "Ανοιχτές Κοινωνίες" την προλογίζει ο "σοφός" και μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ Βερέμης, που συν τοις άλλοις αφηρημένα αλλά με μεγάλη σημασία υποστηρίζει το δικαίωμα του καθενός να αυτοπροσδιορίζεται, αλλά και αρνείται την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Η ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ Τριαντάφυλλίδου και η παρέα της (Καλλονή και Μικράκη), οι ανάγκες της ζωής υπαγορεύουν τις διεργασίες της συνείδησης, όχι μόνο αναπαράγει τις θέσεις εχθρικών προς την Ελλάδα χωρών, αλλά προχωράει και ένα βήμα παρά πέρα καταγγέλλοντας την χώρα μας για γενοκτονία.

Ένας Ελληνας Πούτιν θα ξεκαθαρίσει το ΕΛΙΑΜΕΠ και τα παρακράτος των ΜΚΟ. Θα απαιτήσει την δημοσιοποιήση των οικονομικών τους πόρων. Ποιος πληρώνει του κλαριτζήδες; Επιτέλους να μάθουν οι Ελληνες από πού και πόσα. Όλος αυτός ο μηχανισμός του νεοταξίτικου αγκιτ-προπ να βγει στην επιφάνεια. Αν χρηματοδοτείται από ξένα κέντρα να χαρακτηρισθεί σαν όργανο ξένης προπαγάνδας, να πάψει να καταβροχθίζει το είναι των Ελλήνων και συνάμα να τους υπονομεύει. Να υποχρεωθεί να υποβάλλει δημόσια και ανοιχτά καταστάσεις μελών και φίλων και να αναφέρει και το τελευταίο δολάριο που μπαίνει στα ταμεία. Να μάθουμε και εμείς οι ξωμάχοι τι γίνεται. Δεν είναι κακό. Ο κύριος Βερέμης θέλει να γίνουμε η Αμερική των Βαλκανίων. Να η ευκαιρία. Αυτό που ζητάμε εφαρμόζεται στην Αμερική. Οποιοσδήποτε τα παίρνει από έξω χαρακτηρίζεται σαν Foreign Agent (Ξένος Πράκτορας) και πρέπει να δίνει τακτή αναφορά στο υπουργείο δικαιοσύνης για το πόθεν και από που έσχες.

Γι αυτό η ιδέα ενός Ελληνα Πουτιν τρόμαξε τον κύριο Τσούκαλη. Τον έλουσε κρύος ιδρώτας μόνο η ιδέα ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορούν οι χατζηαβάτηδες και τα κολλητήρια τους, οι έμπουσες και οι μποβαρίζουσες της νεοταξίτικης καμαρίλας ανεξέλεγκτα να παίζουν το παιχνίδι και με ξένους παράδες να τζογάρουν την ύπαρξη της Ελλάδας.
Οι βακέτες, οι σερβιέτες, και τα κωλοσφούγγια πρέπει να δώσουν λόγο. Γιατί τόσο ενδιαφέρον, τόσο πάθος για το περιβάλον στον Εβρο και τόση αδιαφορία για το περιβάλλον στην Ελαφόνησο; Ας ανοίξουν επιτέλους τα λογιστικά βιβλία τους να δούμε τι και από που μπαίνει.

9 σχόλια:

 1. Συμφωνώ μαζί σου και λίγα λες. Ένας Έλληνας Πούτιν, ένας Έλληνας de Gaulle, αν δεν αρέσει το πρώτο όνομα, αρκεί για να χάσουν τον ύπνο τους πολλοί. Και θα χάσουν τον ύπνο τους, διότι θα χάσουν την μάσα. Βέβαια, κάποιοι πρέπει να δ΄ωσουν και λόγο για πολλά και διάφορα, αλλά θα πρέπει να λειτουργούν στο φουλ τα δικαστήρια για 100 χρόνια και βάλε.

  ΥΓ: Μα πού στην ευχή βρήκατε αυτή την ... μεφιστοφελική φωτογραφία του Γιανναρά; :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιτέλους, κάποιος μιλάει για τις ΜΚΟ και το κατάπτυστο ΕΛΙΑΜΕΠ.

  Ε ρε, Πούτιν που μας χρειάζετε!
  Τριαντάφυλλα στον πάγο πρέπει να στείλει να φυτεύουν όλοι αυτοί οι απάτριδες κηφήνες, μπας και δει αυτός ο τόπος μια άσπρη μέρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άντε, να ξυπνούν σιγά σιγά και οι άνθρωποι του πνεύματος...
  Εγώ πάντως έχω στο μυαλό μου έναν Έλληνα Πούτιν, μακάρι ν' αποδειχτεί καλός.

  Ταμπούρι, συνέχισε την αξιόλογη δουλειά σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ, πάντως ελπίζω να μην εννοείς δικτατορία. Αρκετά πληρώνουμε από την τελευταία του 1967.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εύγε φίλε! Την άκουσα την συνεντευξη του Γιανναρά στον ΣΚΑΙ. Από τους ελάχιστους εναπομήναντες ακαδημαικούς που λέει την αλήθεια καθαρά και ξάστερα. Τολμάει να λέει δε, αυτά πουτ σκεπτόμαστε εμείς που ανοίκουμε στην σιωπηλή πλειοψηφία... ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. Αυτό ψυθιρίζεται χρόνια τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπραβο ΤΑΜΠΟΥΡΙ

  Ολος αυτος ο υποκοσμος των ΜΚΟ ειναι οι κουκουλοφοροι που κανει την Ελλαδα σημερα.

  Και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ και απο το Ελληνικο δημσιο δηλαδη ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ να μας καταστρεφουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα μισά που έχετε γράψει μερικοί απο εσάς αλλά περισσότερο απο όλους ο κεντρικός αρθρογράφος είναι πίπες. Καλό θα ηταν να κρατούσατε σε αρχείο οτι ελαφρα τι καρδία έχετε γράψει και να τα ξαναδιαβάσετε σε 20 χρόνια απο τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κατηγορούμε ανθρώπους. Η διπλωματία είναι για λίγους. Εχει περάσει απο το μυαλό ορισμένων οτι θα μπορούσαν τα πάγματα για την χώρα να ηταν πολύ χειρότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για ό,ποιον δεν το γνωρίζει, ο αξιότιμος κύριος Τσούκαλης είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Να μην παραλείψω και τον κύριο Παπαδήμο.

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΛΑΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Χρίστος Γιανναράς είναι θαυμαστής του Χάιντεγκερ,τον οποίον θεωρεί -κατ´εμέ-δικαίως τον μεγαλύτερο φιλόσοφο του 20ού αιώνα.Απορώ πως δεν βγήκαν ακόμη οι ψευτοπροοδευτικοί να τον κατηγορήσουν και αυτόν για νεοναζί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή