Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Οι "Μαρκαληστές"



Με αστοιχείωτη γενικολογία ή ευτελή καυσιολογία ο αγαπημένος των ΜΜΕ(ξαπάτησεις) schooligan Τσίπρας με αμβλυμμένη την αίσθηση και διάκριση του σημαντικού από το ασήμαντο αναζητώντας τον εφήμερο εντυπωσιασμό αποκάλεσε τους κυβερνώντες "μερκελιστές". Φτήνια, φωνή από σαπουνόπερα λόγια από σενάρια γραμμένα από την Madison Avenue καμία αίσθηση του γελοίου! Μέσα από τα παραληρήματα του ξεχωρίζει η απόγνωση για την αδυναμία να εκφράσει καίριο πολιτικό λόγο ώστε να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά. Καλό παιδί ο καημένος, αλλά τελείως τραμπούκος.
Το καημένο το παιδί νομίζει ότι οι Έλληνες είναι η αδιαφοροποίητη λοβοτομημένη μάζα της μεταπολίτευσης. Έχει την εντύπωση το κακόμοιρο ότι τα χρόνια αλλάζουν τις προοπτικές της μνήμης. Μόνο ένα τμήμα του εγκεφάλου του καλύπτει τις απαιτήσεις της πολιτικής. Ένα άλλο τμήμα οργανώνει την προσωπική του ανασφάλεια ονειρευόμενος μία κάποια επανάσταση-εξέγερση στα πρότυπα του Δεκέμβρη 2008. Ξέχασε τα σημαντικά και ασχολείται με το ανόητο παραλήρημα μιας ελαφρόμυαλης αριστεράς δημιούργημα της μεταπολίτευσης χωρίς ρίζες και αισθητική πέρα του γρήγορου πλουτισμού και του εύκολου μιμητισμού ξενόφερτων, ξεπερασμένων ιδεοληψιών.

Αυτή η αριστερά στενή, πλατιά, φαρδιά, φαρδουλή, τραμπούκα, τσαμπουκαλού με την μεταπολίτευση μετέτρεψε την Ελλάδα σε μία τεράστια μαρκάλα. Οι αριστεροί πολύ γρήγορα άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο γιαλαντζί εθνάρχης Καραμανλής Α'  κλωνοποιήθηκαν σε τράγους και κριάρια "μαρκαληστές" και για 38+1 μαρκαλεύαν, που είναι η σπουδαιότερη ικανότητα το πιο αναμφισβήτητο ταλέντο τους, την Ελλάδα. Με το πάθος του τράγου και του κριαριού μαρκάλεψαν την χώρα και τώρα ξεζουμισμένοι προσπαθούν να ξαναδώσουν ζωή στην νεκρωμένη τους φύση. Αποσιωπούν το όργιο μίζας, απάτης λαμογιάς της μεταπολίτευσης που κατέβασε την κοινωνία στο τελευταίο σκαλί. Οι "μαρκαληστές" της αριστεράς πλανώνται αν νομίζουν ότι οι Έλληνες σήμερα είναι η ασπόνδυλη αδρανής μάζα που εντυπωσιάζεται από την συσσώρευση άκριτων εντυπώσεων που εύκολα υπόκεινται σε έξωθεν υποβολιμαίες ιεραρχήσεις.

Μέχρι σήμερα οι Έλληνες δέχονταν ότι έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι αστοιχείωτες γενικολογίες, η ευτελής καυσιολογία, οι κραυγαλέα αναξιόπιστες εξαγγελίες, το κάψιμο των Πανεπιστημίων, το μαρκάλεμα της Ελλάδας. Με αμβλυμένα στην κοινωνική πλειοψηφία τα αντανακλαστικά των κριτικών ιεραρχήσεων προσφερόμασταν για 38+1 στο κάθε μορφής μαρκέλεμα απο τους ¨μαρκαληστές" την εξουσιαστικής αριστεράς.

Αυτό πήρε τέλος. Ας φωνάζει ο schooligan Τσίπρας  οι βαστάζοι, και οι ρεπατζούδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης). Οι Έλληνες βγήκαν από την αριστερά μαρκάλα. Οι "μαρκαληστές" δεν μπορούν να μαρκαλεύουν τις νοητικές μας λειτουργίες και τον ψυχισμό μας. Δεν προσπερνάμε αδιάφοροι ή απωθούμε στο περιθώριο της μνήμης γεγονότα όπως το κάψιμο της Αθήνας τον Δεκέμβρη 2008, τα 45άρια της 17Ν, τους νεκρούς την Marfin που πέθαναν με τους μαρκαληστές να αλαλάζουν "αφήστε τους να καούν είναι τραπεζίτες", την βία ή "τα συγκεκριμένα ποσά βίας", του "μαρκαληστή" του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν μεταράψει τα Πανεπιστήμια σε μαρκάλες, χαβούζες διαπλοκής και απαιδευσιάς.

Η κρίση μας ξύπνησε. Η κρίση μας που υπολειτουργούσε και συμβιβαζόταν με τον εφήμερο εντυπωσιασμό βγήκε από τον λήθαργο. Οι Έλληνες οργανώνουν πλέον τον ψυχισμό τους, διαμορφώνουν την κοινωνική τους ευαισθησία, την πολιτική τους συνείδηση. Μας θέλανε πρόβατα και κατσίκια παρατημένα από την σκέψη, την κρίση, την αξιοπρέπεια του λογικού υποκειμένου, αφημένα στην μοίρα να μας βατεύουν οι "μαρκαλήστες" τράγοι και κριάρια της εξουσιαστικής μεταπολιτευτικής αριστεράς του σοσιαλισμού και νεοπλουτοκρατίας, της αριστεράς και αδίστακτου αριβισμού. Ο Έλληνας βρήκε την φωνή του. Οι "μαρκαληστές" και τα ελεγχόμενα   από τους μηχανισμούς της κομματοσαπρίας ΜΜΕ(ξαπάτησης) μάταια προσπαθούν να διαβάλουν τους Ελληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έχει συνδεθεί πλέον στην συνείδηση των Ελλήνων με ένα ρόλο "θεματοφύλακα των ιερών και οσίων του Γένους". Οι "μαρκαληστές" έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ο Έλληνας, η Ελληνίδα, το ελληνόπουλο ξύπνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου