Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βίτσι 2013: Η Απελευθέρωση


Η δυναμική γεμάτη ενθουσιασμό παρουσία των παιδιών της Χρυσής Αυγής, των “παιδιών με τα μαύρα”  στην τελετή μνήμης στο Βιτσι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρη 2013   έφερε την απελευθέρωση. Μας απελευθέρωσε από την χυδαία, εθνομηδενιστική, πρακτόρισα της Νέας Τάξης αριστερά, την βρωμιά του 1974-2012. Ακούμε. διαβάζουμε τους προοδευτικούς φτωχούς γυρολόγους των ΜΜΕ(ξαπάτησης) των μπετατζήδων, τους υπόδουλους της κομματοκρατίας δημοσιογράφους-σχολιαστές, τα γιουσουφάκια  της διαπλοκής, τους πράκτορες και τις προακτόρισσες του Soros και του USAID με μίσος μιγάδα σημαδεμένου απο διάφορα σημπλέγματα να βυσσοδομούν κατά της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων πατριωτών με επιστημολογία χαρτορίχτρα. O πλινθοκεραμισμός των σκέψεων τους ο αχταρμάς των επιχειρημάτων τους προκαλούν ένα μεγάλο χασμουρητό. Αγγίζουν το γελοίο.

Σήμερα ο  Έλληνας δεν είναι ο τρομαγμένος Έλληνας πατριώτης της μεταπολίτευσης που ο γιαλατζή εθνάρχης Καραμανλής τον παρέδωσε με βίαιο και άγριο τρόπο  στα νύχια της αριστεράς και για 40 χρόνια δεν τολμούσε να προφέρει τις λέξεις Έθνος Πατρίδα, Ελληνορθοδοξία. Οι πολεμιστές ήρωες του Γράμμου και του Βιτσι κρυβόντουσαν την ώρα που η αριστερά  γιόρταζε αναίσχυντα τα 50 χρόνια του προδοτικού ΔΣΕ. Τα εγγόνια των σφαγμένων απο τις ορδές του ΚΚΕ δεν τολμουσαν ούτε να κλάψουν. Αυτό πήρε τέλος! Οι Έλληνες   έφαγαν στο πετσί τους την βία και την παρασιτοκρατία της αριστεράς.  Η Αριστερά είναι μία ξενόφερτη αίρεση.  Έχει βγει απο τον χρόνο. Επιβιώνει απευθυνώμενη σε ψυχικές αγκυλώσεις εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει σχέση με τον χρόνο και το μέλλον. Η Αριστερά, η στενή (ΚΚΕ+Κανελλη), η πλατιά (ΠΑΣΟΚ+πολιτική σαπρία), η φαρδιά (ΔΗΜΑΡ+νεοταξίτικος ντελβές),  η φαρδουλή (ΣΥΡΙΖΑ+μπάζα του ΠΑΣΟΚ) και όλο το κηφηναριό που καβαλάει στο ντορβά της έφτασε στο τέλος της.

Η αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης από την κομματοσαπίλα  πήρε τέλος. Οι χρυσαυγήτες πατριώτες γκρεμίζουν τα τείχη που "χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ" έκτισαν γύρω μας. Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του πολιτικού κατεστημένου οι έμπουσες, οι μποβαρίζουσες, οι ρεπατζούδες, οι ολιγοφρενείς (ελληνοφρενείς), οι προοδευτικοί  σαλτιμπάγκοι απο το τσαντίρι τους και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων βρήκε αντίλογο. Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν “δημοκρατικό” θέατρο.

Το ψάρι βρωμάει πάντα απο το κεφάλι επαναλαμβάνουν με βλακώδη θυμοσοφία οι διάφοροι γραφικοί εμείς συμπληρώνουμε: αλλά καθαρίζεται από την ουρά, όπως λέει ο λαός. Οι χρυσαυγήτες είναι τα παιδιά του λαού που μαζί με τον λαό καθαρίζουν το ψάρι από την ουρά  για τον λαό. Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό οι Ελληνες ακούνε τον λόγο της Χρυσής Αυγής. Λόγο που μετατρέπει την καρδιά των Ελλήνων σε πέτρα που πάνω της κτυπάει ο ρυθμός της ιστορίας του γένους.

Οι χρυσαυγήτες ξανά ανάβουν τις φωτιές και τις πλάστρες που είχαν σβήσει

"Στην εκκλησιά στον κλίβανο, στο σπίτι, σταργαστήρι, - στο κάστρο στην καρδιά σταποκαΐδια, απρίλης!"

Η Ελλάδα είναι αιώνια. Σε αντίθεση με τους μοιραίους κολεγιοπαιδες και αρσακειάδες καλοταϊσμένους, καλοζωισμένους εθνοφοβικούς που κυριαρχούμενοι από παραμεταιχμιακές αλλοιώσειςις ζουν με εμμονές και με ιδέες εκτός τόπου και χρόνου μηρυκάζοντας Lacan, Sizek, τον σταλινικό Hobsbawn, οι χρυσαυγήτες πήραν στα χέρια την Ελλάδα. Οι γνωμοδιαμορφωτές, οι τεταρτοεξουσιαστές διαγουμιστάδες κάθε ιερού και όσιου, οι από τηλεοράσεως διακινητες του κάθε χυδαίου και ευτελούς, οι έμποροι του αρνητισμού και του αγοραίου αριστερισμού δεν μπορούν κατ΄εξακολούθηση να βιάζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Οι αριστερόστροφοι προοδευτικοί γυιοί και  κόρες του μπαμπά και της μαμάς απο τα βόρεια προάστεια δεν εκπροσωπούν τίποτα.  Οι χρυσαυγήτες σπαθάρηδες της μοίρας του Έθνους, γεμάτοι χίμαιρες και μουσική, τυλιγμένοι στην μεγάλη συμφωνία του αγώνα ζουν ολόψυχα το μεγάλο όνειρο μας την Ελλάδας Είναι οι καινούργιοι Προμηθείς που δίνουν την φλόγα του Έθνους στους τυραγνισμένους απο την σαπίλα της παρακμιακής μταπολίτευσης. Για 40 οι σάπιοι της μεταπολίτευσης μας είχαν μετατρέψει σε λαό απαντήσεων. Οι Κορλεόνε της πολιτικής μας είχαν κλεισμένους στο δημοκρατικό παραμάγαζο αλλάζοντας τα ονόματα, - απο την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” περάσαμε στο “συνταγματικό τόξο” - αλλάζοντας τις λέξεις, αλλάζοντας τις έννοιες, προκειμένου να έχουν μόνο αυτοί την επαφή με τον κόσμο, τον έλεγχο.  Σήμερα η Χρυσή Αυγή  με θάρρος και αυταπάρνηση μας δίνει την δύναμη να θέτουμε ερωτήματα.Τρανότερα από κάθε άλλη φορά, από τα έγκατα της ψυχής των Ελλήνων σηκώνονται αγάλι-αγαλι τα λόγια του Γεωργιου Γεμιστού-Πλήθων που μας συνεπαίρνουν: "Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί". Είναι λόγια συγκλονιστικά, , πολεμική ιαχή, ύμνος αγγελικός, είναι λόγια θριάμβου! Η Χρυσή Αυγή μεταγγίζει νόημα στα λόγια, προσφέρει αναγεννητικά στο βάθος τους το ύψος μιάς νέας μορφής. Ο Χρυσαυγήτης  νικά πρώτα και κατόπιν πολεμά. “Νενικηκαμεν”! Τώρα έφτασε η ώρα να μεθύσουμε  με τους στίχους του Πάλαμα και να ξανακουστεί ο παιάνας του Αισχύλου

“ιτε παίδες Ελλήνων,

ελευθερούτε πατριδαν,

ελευθερούτε δε παιδας γυναίκας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου