Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

τυχαία και περαστικά



Ακούσαμε μια δημοσιογράφο,  μας διαφεύγει το όνομά της,  συμπαθέστατη και ικανή ότον κάνει ρεπορτάζ μικροφώνου και όχι ακουστικού,  στο δελτίο “ειδήσεων” του Alpha (21/9/2013 να σχολιάζει τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου της ΧΑ: ότι ο κατ ομολογίαν δολοφόνος του άτυχου νέου στο Κερατσίνι δεν υπήρξε μέλος της ΧΑ. Με το ευρηματικό “τυχαία και περαστικά”. η καλή δημοσιογράφος απαριθμήσε τις φορές που σύμφωνα με τα ΜΜΕ(ξαπάτησεις)  ο φερόμενος δολοφόνος νταραβεριζόταν με την ΧΑ για να διαψεύσει έμμεσα τον Μιχαλολιάκο.

Καλή η προσπάθεια αλλά θα μείνει προσπάθεια. Γιατί οι Έλληνες ξέφυγαν πλέον από την μέγκενη της σεσημασμένης δημοσιογραφίας και, όλως τυχαίως και περιέργως, έχουν μερικές απορίες που τυχαία και περαστικά τους βασανίζουν

Τυχαία και περαστικά: Ο φερόμενος δολοφόνος έχει πολιτική ηλικία 2-3 ετών. Κανείς δεν ασχολείται με το πολιτικό παρελθόν του. Ξέρουν τα πάντα για αυτόν από την στιγμή που διείσδυσε την ΧΑ μέχρι το φόνο. Και όμως στο ΣΚΑΙ, σε εκπομπή του Ευαγγελάτου, κάποιος που τον ήξερε είπε ότι πριν διεισδύσει την ΧΑ ανήκε στον αριστερό χώρο. Μάλιστα πολλές ιστοσελίδες έγραψαν ότι ανήκε στο κόμμα του αίματος και της προδοσίας  πράγμα που το διέψευσε το "τιμημένο" κόμμα κατά την πάγια λενινιστική τακτική. Όλως τυχαίως  και περιέργως αυτήν την μικρή λεπτομέρεια τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) την πέρασαν στο ντούκου.

Τυχαία και περαστικά: Ένας φωτογράφος τον ακολουθούσε παντού σε όλες τις εκδηλώσεις της ΧΑ στα συσσίτια, στις κατασκηνώσεις  κτίζοντας  με φωτογραφίες και μεγάλο ζήλο το προφίλ του χρυσαυγίτη. Στον Μελιγαλά από τις χιλιάδες κόσμο ο καλός φωτογράφος με βίντεο πλέον αποθανάτιζε μόνο αυτόν που του χαμογέλασε κιολας. Όλως τυχαίως και περιέργως σε χρόνο μηδέν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο, σαν κάποιος να τα είχε έτοιμα στο συρτάρι του, παραδόθηκαν στους σταχανοβιστές της παραπληροφόρησης.

Τυχαία και περαστικά: Η ΜΚΟ με τον όνομα Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έπεσε σε λήθαργο. Όλως τυχαίως και περιέργως η ίδια αυτή αρχή που δεν επιτρέπει την άμεση δημοσιοποίηση φωτογραφιών παιδεραστών, τρομοκρατών, ληστών αλλά συσκέπτεται για μέρες εξαφανίστηκε σαν κάποιος να την κλείδωσε στο αμπάρι.

Τυχαία και Περαστικά: Αυτά είναι μερικές μικρές λεπτομέρειες που όλως τυχαίως και περιέργως παραπέμπουν στο αλήστου μνήμης COINTELPRO του FBI.



COINTELPRO Η πολύτιμη πείρα του FBI http://www.iospress.gr/ios2000/ios20000716a.htm

http://www.iospress.gr/ios2000/ios20000716b.htm
 
Στο μετάιχμιο νόμου και παρανομίας http://nkyriakidis.blogspot.com/2011/01/fbi.html

Προβοκάτορας Όσα δεν φτάνει η εξουσία, βάζει άλλους να τα φτάσουν  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=165078

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου