Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Ενας δημόσιος ανησυχεί.....

Βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο ο δημόσιος καθηγητής(κλικ) εκφράζει την ανησυχία του για τις πατριωτικές φωνές που βρίσκουν διέξοδο και έκφραση στο διαδίκτυο. Ενοχλείται ο άνθρωπος που μέσα από το διαδίκτυο μπορούν και εκφράζουν τις απόψεις τους Έλληνες πατριώτες. Δεν του αρέσει καθόλου που οι πατριωτικές φωνές βρήκαν επιτέλους τρόπο να ξεφύγουν από τον αποκλεισμό και να ξεπεράσουν το μονοπώλιο και το νταβατζιλίκι των ΜΜ(Σ)κοταδισμού. Τα αμερικανόδουλα προπαγανδιστικά μαντεία έχασαν την αποκλειστικότητα της ενημέρωσης. Οι πατριώτες μέσα από το διαδίκτυο χάλασαν το πάρτι του έξανδραποδισμού των Ελλήνων. Ο αγώνας εναντίον του βιβλίου έκτρωμα είναι τρανή απόδειξη. Θα είχαν μάθει ποτέ οι Έλληνες ότι το βιβλίο αίσχος είχε χρηματοδοτηθεί από το State Department με 100.000 δολάρια(κλικ), αν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο; Βυσσοδομούσαν οι διάφοροι εγκάθετοι της παρασιτικής δημοσιογραφίας και οι πανεπιστημιακοί μισθοφόροι εναντίον όλων όσων αγωνιζόντουσαν εναντίον του ξεπουλήματος της ψυχής των Ελληνόπουλων στα άνομα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Το διαδίκτυο έδωσε την μάχη. Οι κηπουροί, οι νοικοκυρές και οι καπετάνιοι με το πάτημα ένος πλήκτρου πηγαίνανε στο Αντίβαρο(κλικ) και σε ολα τα πατριωτικά blogs για μια ανάσα ελπίδας και ανανέωσης. Άτομα όπως ο Παναγιώτης Ηφαιστος, ο Νεοκλής Σαρρής, ο Σαράντος Καργάκος, ο Γιώργος Καραμπελιάς....έδωσαν την μάχη μέσα από τις ιστοσελίδες και το μήνυμα ελπίδας στους Έλληνες και τις Ελληνίδες "Νυν υπέρ πάντων Αγών! Δεν είναι όλοι πουλημένοι!". Τα εκσυγχρονιστικά παπαγαλάκια, οι σύγχρονοι αχυράνθρωποι, τα άβουλα πιόνια, οι δημόσιοι διανοούμενοι που πουλιούνται στον πιο καπάτσο και πληρώνονται με ομόλογα ασυνειδησίας ανησυχούν. Όπως παλαιότερα ο Λένιν αναρωτιόταν "Τι να κάνουμε;" έτσι και σήμερα οι εγκάθετοι του νεοταξίτικου παρακράτους με τις "αριστερές" περγαμηνές με αγωνία κραυγάζουν "κάτι πρέπει να γίνει". Το διαδίκτυο πρέπει να φιμωθεί. Ο πανεπιστημιακός ζογκλέρ (Κρεμμύδας) αλιεύοντας μέσα στις ιστοσελίδες ενοχλήθηκε από τις πατριωτικές εξάρσεις ορισμένων. Δεν τον ενόχλησαν τα "συγκεκριμένα ποσά βίας"(κλικ) που μας πέταξε το κολλητήρι του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η "...πρωτόγονη, βίαιη υποχρεωτικά έκφραση..."(κλικ) που βαρύγδουπα δήλωσε ο καραγκιόζης Βέλτσος(κλικ). Ενοχλείται, όμως από τις ανώδυνες πατριωτικές εξάρσεις μιας μερίδας που δεν έχει κάψει σχολεία, καταστρέψει Πανεπιστήμια, ρίξει βόμβες σε βιβλιοπωλεία και εφημερίδες.

3 σχόλια:

  1. Εβαλα στοιχημα με τον εαυτον μου οτι αυτη θα ηταν η αναρτηση σημερα!
    Ευγε Maxime και λιγα του ειπες του Καραγκιοζη!!

    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FYSIKA KAI ENOXLEITAI. OLOKLHROS O DOL(IOS) ORGANISMOS ERGAZETAI GIA THN APOVLAKWSH MAS KAI TWRA VRISKONTAI ORISMENOI ERASITEXNES POU XALOUN TH DOULEIA! KATI PREPEI NA GINEI EPIGONTWS! KYRIE DHMOU, KYRIE DHMHTRA, GIATI SIWPATE? FWTISTE MAS TOUS A8LIOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι τετοιου ειδους τσογλανους πρεπει να τους γιαουρτωνουμε οπου τους δουμε, αυτος δεν ειναι απλος φασιστας , περασε σε αλλο σταδιο ακομη χειροτερο , εκεινο του κτηνανθρωπου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή