Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Πολυπολιτισμική Ελλάδα...
Η κυρία Δούρου, η ακκιζόμενη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  με τους θύτες της Κύπρου, με τους επίδοξους καταπατητές της Θράκης και του Αιγαίου, γραφική, προοδευτική, κοσμοπολίτισα, στα Επικαιρα (19/72012) σχολιάζοντας τον νόμο Ραγκούση είπε οτι: “σηματοδοτεί μία έστω δειλή τομή σε σχέση με το “δικαιο του αίματος” στην κατεύθυνση του “δικαίου της διαμονής”. Η κυρά δασκάλα και η κλίκα της σε συνάρτηση με διεθνικά περιβάλλοντα διαπολιτισμικής επικοινωνίας, όπως επιτάσσει η ιδεολογοπολιτική της στράτευση, με ψυχωσική ψευτοεπαναστατικότητα απεργάζεται μία Ελλάδα "πολυπολιτισμική". Μία Ελλάδα όπου οι Έλληνες θα είναι φιλοξενούμενοι στην πατρίδα τους και θα έχουν απαλλαγεί απο την βασανιστική εμμονή στο εθνικό Πράγμα.

Με θολωμένο το μυαλό απο τις θεωρίες του Lacan  και του Zizek, ρακοσυλλέκτρια τσιτάτων ανίκανη να παράγει τις δικές της ιδέες, προσαρμοσμένες στις Ελληνικές ιδιαιτερότητες,  θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή. Δούλα των ιδεοληψιών της αναμασσά με ηδονή μουχλιασμένα προϊόντα της αριστερόστροφης προοδευτικάντζας, χωρίς να βρίσκει κανένα λόγο να ξανασκεφτεί κάτι, μόνιμα ασφαλής στις γενικολογίες ή τις αερολογίες της, μόνιμα βέβαιη ότι αυτές δείχνουν τον δρόμο, τον ίσιο και λείο δρόμο προς τον  σοσιαλιστικό σουρεαλισμό,   ή τον ακόμα πιό ίσο και λείο δρόμο  προς ένα πολυπολιτισμικά αγνό μέλλον. Ένα πολυπολιτισμικό μέλλον  κακομοίρο, ημιμαθή, ανειλικρινές, όλο κορόνες, τούμπες και βαρελάκια.

Θα είμαστε ωμοί και ευθείς. Υπάρχει μία προκαθορισμένη ατζέντα που προωθείται μέσω του δόγματος της “περιορισμένης εθνικής ανεξαρτησίας”. Υπαρχει  ένα σύστημα μισθοφορικής επιβολής του Diktat της Νέας Τάξης που στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της “άτακτης” Ελλάδας. Με την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, που προβλέπει ο νόμος Ραγκούση και αρέσει στην Δούρου,  όταν τα στρατηγικά συμφέροντα το υπαγορεύσουν θα έχουμε μειονοτικές ομάδες που θα τις χρησιμοποιούν, με πρόσχημα την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επεμβαίνοντας στα εσωτερικά της χώρας μας.

Πολύ που την ενδιαφέρει. Το διαβατήριο το έχει έτοιμο στην τσέπη, κάποια θεσούλα θα της βρούν στην Εσπερία.  Οι “μετρέσσες” και οι “παρακοιμώμενοι” της μελαγχολικής Νέας Τάξης ποτέ δεν ξεμένουν απο ζυγό και αφεντικό. Οι χαχόλοι που την ψηφίσαν και θα την ξαναψηφίσουν θα τραβήξουν τον διάβολό τους και θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή που ψήφιζαν. Κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου