Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η Kristallnacht του "Συνταγματικού Τόξου"


Ένα τραγικό γεγονός ο φόνος ενος νέου ανθρώπου έδωσε την αφορμή για να ξεκινήσει  μια  pogromnacht κατα της Χρυσής Αυγής απο τα Sturmableitung του “συνταγματικού τόξου” που τα αμπόλησε για να συνετίσουν τους δύστροπους Έλληνες που ξέφυγαν απο τα μαντριά των εγκεκριμένων κομμάτων ή συνδικάτων ελέγχου της κοινής γνώμης.

Σε μια νύχτα το “συνταγματικό τόξο”  και οι παρατρεχάμενοι της σεσήμασμένης δημοσιογραφίας,  των μυστικών κονδυλίων και της λίστας της Σήμενς, που δεν έβγαζαν ουτε  “κιχ”  για τις εγκληματικές ενέργειες της κουκουλοφόρικης αριστερής τρομοκρατίας και μάλλον τις κάλυπταν, αυτοανακυρήχθηκαν σε δικαστές, ενόρκους και δήμιους που αποφάσισαν ετσιθελικά και αυτοδικαίως να τιμωρήσουν την ΧΑ εφαρμόζοντας αδιακρίτως τον νόμο του Λύντς

Παρακολουθώντς τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τους ξυλοδαρμούς ανθρώπων που φοράνε η κρατάνε ελληνικη σημαία μας ήλθε στο μυαλό η «Kristallnacht», η «Νύχτα των Κρυστάλλων». Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι οι βανδαλισμοί των καταστημάτων των Εβραίων από τους Ναζί, το 1938, ξεκίνησαν από τη δολοφονία ενός Γερμανού διπλωμάτη στο Παρίσι από έναν Εβραίο θερμοκέφαλο.

Το ιδεολόγημα της συλλογικής ενοχής, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από κάθε πολιτισμένο λαό, ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα των Gauleiters  των ξένων νταβατζήδων και των λακέδων του “συνταγματικού τόξου”. Οι οπαδοί, οι ψηφοφόροι, οι φίλοι της Χρυσής Αυγής είναι όλοι τους φονιάδες. Γι’ αυτό πρέπει να τους  σπάσουνε στο ξύλο να λούσουν με βενζίνη και φωτιά τα γραφεία τους . Για να τους φέρουν σε απόσταση βολής, δεν πρέπει να διστάσουν να σπάσουν καταστήματα ή να προβούν σε εμπρησμούς. Αυτή είναι η δημοκρατία που μας αξίζει.

1 σχόλιο: