Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Κϋριε Χ"Νικολάου αν δεν ξέρεις...Ρώτα!


Η θέση του Νίκου Χατζηνικολάου πριν λίγο μέσα από τη καθημερινή του πρωινή εκπομπή από τον Real 97.8 fm. Μίλησε σκληρά για τους "τρεις ηλίθιους" που έφεραν τον...πόνο και την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό,... κάνοντας με αυτό τον εύσχημο τρόπο το σινιάλο στην εξουσία ότι από το δικό του μικρόφωνο θα έχουν πάντα την κάλυψη των ανομημάτων τους όταν ειδικά και με ασφάλεια μπορεί ο δημοσιογράφος να  καταγγέλλει και να μετατοπίζει ευθύνες!!
Μπράβο Νίκο !!!

Σε αντίθεση με την θεία Όλγα που ξέρει, στην γνωστή διαφήμηση του ΟΜΟ του 60, ο κύριος Χ’Νικολάου του RealFM δεν ξέρει...

Που ήσουν τόσα χρόνια Νίκο μου; Μάλλον θα ζούσες σε κάποιον άλλο πλανήτη. Δεν είδες, δεν ήξερες. Απο το 1981 που αποκαταστάθηκε κατά Παγκαλον  η δημοκρατία στην Ελλάδα με τον εμπνευσμένο μεγάλο τιμονιέρη και αρπακολατζή Ανδρέα η χώρα λεηλατήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα. Ο Ανδρέας και το κίνημα του με σύμμαχο τα καθεστωτικά Botox και Montblanc των μπετατζήδων της ενημέρωσης αφαίρεσε απο τον Ελληνα ανθρωπο την αίσθηση του ανοίκειν και τον μετέτρεψε σε άβουλο καταναλωτή με κέντρο ύπαρξης την κοιλιά του και το λίγο παρά κάτω.
Τα πακέτα στήριξης λεηλατήθηκαν απο τα δικά μας τα παιδιά, τους δικούς μας μπετατζήδες. Τα πανεπιστήμια γίναν χωματερές ελπίδων και τα κονδύλια τους καταφαγώθηκαν από πανεπιστημιακούς φιλοσόφους.  Ο πλούτος της χώρας μετατράπηκε διαλεκτικά σε βίλες και κότερα απο τους επαναστάτες με τα κόκκινα κασκόλ που μεταλάχθηκαν σε επιχειρηματίες πίνοντας το αίμα των Ελλήνων. Η Ελλάδα αποβιομηχανοποιήθκε συστηματικά στο όνομα της ανακατανομής του πλούτου. Η επιχειρηματικότητα έγινε ύποπτη. Οι “τρεις ηλίθιοι”  δεν είπαν “Τσοβόλα δώστα όλα” και “Λεφτά υπάρχουν!”.

Ο πολιτικός κόσμος κατεστρεψε την χώρα με φανατισμό και αμετροέπεια. Έρχεται τώρα ο κύριος Χ”Νικολαόυ να τα ρίξει στους “τρεις ηλιθίους”  για να γλιτώσει το παρεακι του από την απαξίωση…

Οχι, ρε Χ”Νικολαου! Δεν μας έφεραν εδώ οι “τρεις ηλίθιοι” . Η μωρία, η βλακεία και αναξιοπρέπεια της ελληνικής άρχουσας τάξης είναι η αιτία της κατάντιας μας. Οι ντόπια ελίτ περιφρόνησε με λαό. Τον είδε σαν πελάτη του κομματικού μικρομάγαζου και του έδινε τα αποφάγια  που περίσσευαν απο το μεγάλο φαγοπότι. Η ψευδεπίγραφη “δημοκρατική παράταξη” απο το 1981 με αρχηγό τον αρπακολατζή όλετήρα Ανδρέα Παπανδρέου διαγούμισε τον πλούτο της χώρας.
Δεν μιλαμε για ΝΔ αυτή είναι πολιτικά ανύπαρκτη.
Κατά τα άλλα... φταίνε οι “τρεις ηλίθιοι...Ας Γελασω!
Καλή η προσπάθεια Νίκο μου. Ο ελληνάρας ξέρει γιατί και πως φθάσαμε ως εδώ.


Φάγανε! Φάγανε! Φάγανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου