Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δικαστές ή Μπάζα

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...

Από πλημμέλημα σε κακούργημα μετέτρεψε η ανακρίτρια τις κατηγορίες των συλληφθέντων για το τραγικό συμβάν στο λούνα παρκ στο Ελληνικό την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται πλέον για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (προηγουμένως κατηγορούνταν και (σωστά) για ανθρωποκτονία από αμέλεια)

Είναι πλέον φανερό και ξάστερο πως έχουμε δικαστές κυριολεκτικά για τα μπάζα και οι οποίοι μάλιστα υποκύπτουν στις μαλακίες των δημοσιογράφων και φυσικά και στις επιταγές της πολιτικής εξουσίας (βλ. ΧΑ).  

Κατά τις διατάξεις των άρθρων 27 παρ. 1β΄ και 28 του ΠΚ, με ενδεχόμενο δόλο πράττει όποιος γνωρίζει ότι από την πράξη του ενδέχεται να παραχθούν τα περιστατικά που κατά νόμο απαρτίζουν την έννοια κάποιας αξιόποινης πράξης και το αποδέχεται. Δηλαδή εδώ η αστεία ανακρίτρια θέλει να μας πει πως οι εργαζόμενοι και ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ, το έστησαν και το λειτουργούσαν αυτό κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατόν να σκοτώνονται παιδάκια και θα αποδέχονταν μία τέτοια τυχόν εξέλιξη γιατί τους άρεσε προφανώς να σκοτώνουν παιδάκια και να τους τρέχουν μετά στα δικαστήρια!!!! Πιο ηλίθιος κυρία ανακρίτρια πεθαίνεις εκ προθέσεως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Με λίγα λόγια φταίνε ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι που φύσηξε ανεμοστρόβιλος και σήκωσε 10 μέτρα ψηλά τα παιδάκια τσακίζοντάς τα μετά στο έδαφος ενώ μάλιστα εάν το Λούνα Πάρκ είχε άδεια λειτουργίας, δεν θα φυσούσε ανεμοστρόβιλος και τα παιδάκια θα σώνονταν!!!!! 

Δηλαδή εάν εσείς πουλάτε μπαλόνια ηλίου και ένας πατέρας αγοράσει 5 από αυτά για το παιδάκι του και τυχόν φυσήξει μετά ένας ανεμοστρόβιλος και παρασύρει τα μπαλόνια με το παιδάκι ρίχνοντάς το πάνω σε ένα δέντρο, θα φταίτε εσείς που πουλήσατε τα μπαλόνια στον μπαμπά του παιδιού. 

Επίσης εάν έχετε ένα καφενείο με τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο και περάσει ένας κάγκουρας πετώντας μπαντιές με ένα MX-5 και θερίσει μερικούς θαμώνες του καφενείου στα τραπεζάκια του πεζοδρομίου, πάλι θα φταίτε εσείς... Εάν μάλιστα ο κάγκουρας τσακίσει και ένα περίπτερο που βρισκόταν στην άκρη του πεζοδρομίου και σκοτωθεί ο περιπτεράς, θα φταίει ο Δήμαρχος που είχε στήσει το περίπτερο στην άκρη του πεζοδρομίου όπως είναι στημένα όλα τα περίπτερα στην χώρα, ενώ εάν ο κάγκουρας σκοτώσει και 5 άτομα που περίμεναν στην στάση του τρόλεϊ πιο πέρα, θα φταίει ο πρόεδρος του ΗΣΑΠ!!!   

 Τέλος εάν μου τη βγει από παράδρομο με κόκκινο ένας πακιστανός και τον τρακάρω, θα κατηγορηθώ για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ρατσιστικά κίνητρα χαχαχα... 

Με τέτοιους δικαστές, πολλά χαιρετίσματα σε μία καταδικασμένη εκ των προτέρων χώρα.... 

Η αλήθεια είναι πως από την ώρα που τα δικαστήρια γέμισαν με γυναίκες δικαστές και εισαγγελείς, η ποιότητα της δικαιοσύνης έχει καταρρακωθεί. Καμία σχέση δεν έχει η ποιότητα της απονομής δικαιοσύνης πριν από 40 χρόνια με τη σημερινή. Πρόκειται για μία τραγική διαπίστωση που οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ως γνωστόν στη Νομική τα 2/3 είναι γυναίκες ενώ στη σχολή Δικαστών και Εισαγγελέων το ποσοστό είναι τραγικό περίπου 80% γυναίκες και αυξάνεται!! Σε 10 χρόνια από τώρα θα ψάχνεις να βρεις με το κιάλι άνδρα δικαστή στις δικαστικές αίθουσες όλων των δικαστηρίων. Οι γυναίκες πρώτα πρώτα είναι πολύ επιρρεπείς στο να επηρεάζονται από διάφορες καταστάσεις και αιτίες. Πχ η κοινή γνώμη, οι δημοσιογράφοι, πολιτικοί παράγοντες, ο φόβος κλπ. Δουλεύουν επίσης λιγότερο από τους άνδρες και σκοπεύουν να μένουν έγκυες κάθε λίγο ώστε να την αράζουν στο σπίτι φορτώνοντας τους άνδρες συναδέρφους τους αλλά και τις γυναίκες με μεγαλύτερη ύλη διεκπεραίωσης. Τέλος είναι "κακές". Δηλαδή έχουν το κόμπλεξ της εξουσίας. Ως γυναίκες θεωρούν πως θα πάρουν το αίμα τους πίσω από τους φαλλοκράτες άνδρες με το  να γίνουν δικαστές. Με το πτυχίο της Νομικής επιλέγουν το δρόμο του δικαστή γιατί ο δρόμος της δικηγορίας θέλει τρέξιμο και δεν εξασφαλίζει και επαγγελματική ασφάλεια που είναι και το απώτερο κόμπλεξ της  κλασικής νεοελληνικής κοινωνίας. Καταλαβαίνετε δηλαδή με πόσα κόμπλεξ δικάζουν οι κυρίες αυτές γιαυτό και βλέπουμε τραγελαφικά και πραγματικά άθλια καμώματα σήμερα από την Δικαιοσύνη και μία χείριστη ποιότητα στην απονομή αυτής. Φυσικά δεν είναι όλες έτσι αλλά ένας ή δύο κούκοι, δεν φέρνουν την Άνοιξη. Θα πρέπει εδώ και τώρα να τεθεί ποσόστωση στη σχολή των Δικαστών και Εισαγγελέων τουλάχιστον στο κατά το ήμισυ μεταξύ ανδρών και γυναικών ειδάλλως η Δικαιοσύνη θα καταστραφεί ολοκληρωτικά στην Ελλάδα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου