Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Ο Στέφανος Κασίμάτης έβγαλε συμπέρασμα: “Είσαι ακροδεξιός”



Πανικόβλητες οι θεραπαινίδες του Soros από την αγανάκτηση των Ελλήνων για την προκατασκευασμένη σειρά του ΣΚΑΙ 1821 επιστράτευσαν το παλιό κλισέ. Αντιδράς; Ε! τότε είσαι ακροδεξιός. Είναι το παλιό κλισέ που χρησιμοποίησαν μέχρι εμετού για να υποστηρίξουν το σχέδιο Ανάν, το βιβλίο της Ρεπούση και την υποταγή των Ελλήνων στα κελεύσματα της Νέας Τάξης.

Οι “προοδευτικοί” θιασώτες της εκσυγχρονισμένης ιστορικής σκέψης δεν μπορούν εύκολα να μας πείσουν ότι ο Τζ. Σόρος, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ,οι θαμώνες της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και οι υπόλοιποι χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ και του CDRSEE διέθεσαν τα χρήματά τους για να μας διδάξουν την ακριβή ημερομηνία έναρξης της ελληνικής Επανάστασης. Δεν πείθεται εύκολα κανείς ότι ο διεθνής κερδοσκόπος Τζ. Σόρος έχασε τον ύπνο του σκεπτόμενος ότι οι
Έλληνες αγνοούν αν η Επανάσταση έγινε Τετάρτη ή Παρασκευή. Είναι προφανές
ότι το ζήτημα βρίσκεται αλλού. Δεν πρόκειται απλώς για μια ακαδημαϊκή διαφωνία.
Οι ίδιοι οι ιστορικοί αυτοί μας υπενθυμίζουν διαρκώς (όπως π.χ. όταν υπέγραφαν
υπέρ του σχεδίου Ανάν) ότι τα κίνητρά τους δεν περιορίζονται στην ικανοποίηση της
επιστημονικής τους περιέργειας. Μη μπορώντας να μας πείσουν για τα αγνά τα επιστημονικά τους κίνητρα άρχισαν να βρίζουν και να συκοφαντούν όπως μόνο οι αγοραίες ξέρουν να βρίζουν.
Οι αντιδράσεις των Ελλήνων στο έκτρωμα του ΣΚΑΙ προκάλεσαν πανικό, αντι να χρησιμοποιήσουν τα πτυχία τους για αφίσες στα Εξάρχεια άρχισαν με λύσσα γενιτσαρική να βυσσοδομούν
Οι διάφοροι “προοδευτικοί” σκοταδιστές σαν κολασμένοι τρέξανε να προφτάσουν για να καταγγείλουν τους ‘Έλληνες που αγανάκτησαν για το έκτρωμα του 1821.
Αμέσως αναβίωσαν οι σθεναροί μιμητές του Ζντάνοφ. Ο Ζντάνοφ, πολιτικός κομισάριος της κουλτούρας του Στάλιν, εκτελούσε με συνέπεια τις εντολές του αφεντικού του.
Ο σταλινικός Ζντάνοφ μεταλλαχθηκε, όπως η προβατίνα Ντόλι, στα σύγχρονα φερέφωνα και λακέδες των Soros, Bilderberg, CDRSEE και ΣΙΑ. Τα μηνύματα που στέλνουν είναι σαφέστατα και δεν χωράνε αμφισβήτηση. Ή θα υποταχθείτε στα κελεύσματα της Νέας Τάξης και των υποτακτικών της ή θα παύσατε να υπάρχετε. Με άλλα λόγια εμείς οι “προοδευτικοί” Βερέμης και ΣΙΑ αποφασίζουμε για σας, “Τι Είναι η Ιστορία” και όχι εσείς.


Το νεοταξίτικο αγκιτ-προπ έπιασε δουλεία κόβοντας και ράβοντας. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες παρουσιάζοντας την αντίδραση σαν αντίδραση προερχόμενη από μία μόνο πλευρά του πολιτικού φάσματος. Ο Στέφανος Κασιμάτης από το περιτύλιγμα CD που λέγεται Καθημερινή (10/2/11) αναφέρεται στο Μητροπολίτη Άνθημο, τον πρόεδρο Καρατζαφέρη και τον “μπουμπούκο” Γεωργιάδη σαν τους μόνους εκφραστές της αντίδρασης στο έκτρωμα 1821 του ΣΚΑΙ, που επειδή ο ελληνικός λαός δεν κυβερνιέται εύκολα! πρέπει να τον πλήξουν βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες την ιστορία, την θρησκεία, την γλώσσα του για να μπορέσουν να τον συνετίσουν και να μη δημιουργεί προβλήματα στην ευαίσθητη για την Νέα Τάξη περιοχή δημιουργώντας μία Ελλάδα “φιλική προς το περιβάλον”.

Ο καλός αυτός άνθρωπος, ο κύριος Κασιμάτης, διέθεσε και διαθέτει πάντοτε όλα τα κύτταρα του μυαλού του, που δεν ήταν ποτέ πολλά, αλλά και ούτε καλής ποιότητας για να να σχηματίζει ωραίες, παραστατικές, αλλά πάντοτε κενές φράσεις, αδιαφορώντας για την ουσίαν των για την στιγμή που τα γράφει, και για τον σκοπόν προς το οποίον αποβλέπουν. Το δυστύχημα του, αληθινά επικίνδυνο, είναι η ευκολία του λόγου όταν δεν συνοδεύται από μυαλό. Είναι φανερό που στην περίσταση αυτή, του 1821, η ευκολία καταλήγει μοιραία σε μία ακρατή φλυαρία “επί χάρτου” της χειρότερης μάλιστα μορφής.
Έπαθε ο αφελής αυτός άνθρωπος που η επιμελημένη και ανόητη αρλουμπολογία του είναι η δυστυχία του, αλλά και η δυστυχία εκείνων που επηρεάζονται ή οπωσδήποτε από αυτήν θίγονται, έπαθε ότι παθαίνουν οι αμαθείς ή ανόητοι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο του ξερόλα και γράφουν κατά παραγγελία.

Περιορίζεται στους Άνθιμο , Καρατζαφέρη, “Μπουμπούκο” σε μία απελπισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελλήνων. Με περίσσια βλακεία αγνοεί τον Σαράντο Καργάκο, το Ρεσάλτο, τους ανένταχτους Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στην προσπάθεια των κυρίων κυρίων “με τα μεγάλα ονόματα και τα άδεια τα κεφάλια” που θέλουν να κατασκευάσουν μία οργουελικού τύπου ιστορία προσαρμοσμένη στις βλέψεις και τις στρατηγικές ανάγκες του State Department. Γιατί “όποιος έλεγχει το παρελθόν, ελέγχει και το μέλλον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου