Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Η Γραμμή Μαζινό
Γραμμή Μαζινό απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έψαχναν χθες στη Βουλή. Όχι ότι ο πρόεδρος προχώρησε σε οχυρωματικά έργα, αλλά το πλάνο χωροθέτησης στην αίθουσα της Ολομέλειας επανασχεδιάστηκε δύο φορές.
Αυτό, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, επειδή κανένα κόμμα δεν θέλει να κάθεται δίπλα στους βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου, ακόμη κι αν η παρούσα σύνθεση αφορά μόνο τη σημερινή ορκωμοσία και την αυριανή εκλογή Προεδρείου της Βουλής.

Αυτά τα ωραία γράφει ο κύριος Χ”Νικολάου στο enikos.gr

Οχι αγαπητέ μου κύριε. Το πρόβλημα είναι, πώς οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του λαού του τυραγνισμένου, του βασανισμένου θα κάτσουν δίπλα στους ολετήρες του ελληνισμού. Πράγματι χρειάζεται μία Γραμμή Μαζινό για να χωρίζει τους ελληνόψυχους βουλευτές της Χρυσής Αυγής απο του κοινωνικούς φίλους του χουβαρντά Χριστοφοράκου, της μίζας, της λαμογιάς, του “ευχαριστώ” στους αμερικάνους,  του να πάρει ο αέρας την σημαία στα Ιμια, και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Πώς είναι δυνατό να κάτσουν διπλα-διπλα στη κυρία Ρεπούση αποδέκτη του παρά του State Department ή στο σύντροφο Τατσόπουλου που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο γιατί έτσι του είπαν και υπάκουσε για να βγεί βουλευτής.

Η Γραμμή Μαζινό είναι απαραίτητη.

  • Θα χωρίζει τα κολεγιόπαιδα και τις αρσακειάδες απο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του απλού Έλληνα που στο πρόσωπο τους είδε την ελπίδα.
  • Θα  χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους ανεπάγγελτους κληρονόμους ονομάτων.
  • Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του πρόθυμους Συριζαίους που χάιδευαν τα αυτιά των κουκουλοφόρων  και κατεστρεψαν την χώρα τον Δεκέμβρη 2008 παρέα με τον εγγονό του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμεσίνη.
  • Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του λάτρεις των λαθρομεταναστών που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα απο χώρα σε χώρο.
  • Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους δολοφόνους του Κορώνη, του Θεοφανόπουλου, της Παπαδάκη, του 5/42,  τους σφαγείς της ΟΠΛΑ και τους μπόγηδες κουκουέδες του “μεγάλου Δεκέμβρη 44”.
  • Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους οσφυοκάμπτες που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα για να δρέψουν την ξένη δάφνη.
  • Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τα γκεσέμια του ψεύδους και της υποταγής σε ξένα κέντρα αποφάσεων.

Την Γραμμή Μαζινό την κτίζουν οι ελληνες που για 37+1 χρόνια είδαν την πατρίδα τους να μεταβαλλεται σε χωματερή ελπίδων. Τον πλούτο της χώρας να διαγουμίζεται διαλλεκτικά στο όνομα του σοσιαλισμού που ποτέ δεν πίστεψαν, του δήθεν προοδευτισμού και της δημοκρατίας που βίασαν.

Υπομονή παιδιά, αγωνιστές, Έλληνες, Χρυσαυγίτες, Εσείς μπροστά και εμείς απο κοντά. Ο Αγώνας τώρα άρχισε.

1 σχόλιο: