Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ψήφος στη Χρυσή Αυγή




Οι απλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του μόχθου έχουν μία προσωπική πραγματική δυνατότητα να αντισταθούν στα δόλια προσχήματα που μας σερβίρουν οι πολιτικατζήδες της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας μας. Να πάψουν να ψηφίζουν ψευδολόγους, παιδιά του κομματικού σωλήνα, προϊόντα των διαδρόμων των παράκεντρων της  εξουσίας, μειράκια της πολιτικής με σκοτεινό παρελθόν και ακόμη ποιο σκοτεινές διασυνδέσεις που έκαψαν την Ελλάδα γιατί έτσι τους είπαν.
Ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η έμπρακτη τιμωρία της πολιτικής διαφθοράς, της αυθάδικης  πολιτικής ασυνέπειας, της αλαζονείας και ιταμότητας των καισαρίσκων της εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή γέννησε μία εκπληκτική κοινωνική δυναμική. Οι οργανωμένες και κατευθυνόμενες από ντόπια και ξένα κέντρα επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που πήραν  και ρατσιστικές διαστάσεις, μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι τα καλλίτερα έρχονται. Ο κάθε Έλληνας συνειδητοποίησε ότι το πολίτευμα σήμερα στην χώρα μας δεν είναι η δημοκρατία, το αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτικό σύστημα, ο πολιτικός φιλελευθερισμός, είναι ωμά και απερίφραστα η κομματοκρατία.
Στην στυγνή ολιγαρχία των ανεξέλεγκτων “διευθυντηρίων”, ολιγαρχία που νομιμοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια ή όποτε αποφασίσουν οι νταβατζήδες της εξουσίας με όποια ψήφο απορρέει απο την πλύση εγκεφάλου των μαζών: την πληρωμένη με εκατομμύρια των εκατομμυρίων μάχη κατασκευής παραισθησιογόνων εντυπώσεων, η απάντηση στην ολιγαρχία της λαμογιάς, της απάτης, του ξεπουλήματος είναι μία: Ψήφο στη Χρυσή Αυγή.
Ψήφος αντίστασης στην πολιτική απάτη των εγκεκριμένων κομμάτων που λειτουργούν σαν συνδικάτα ελέγχου της κοινής γνώμης. Πρόκειται για την ζωή μας, όχι για κούφιους ενθουσιασμούς και ιδεολογήματα Ο σύντροφος Παπαδημούλης αποκάλεσε τον Οικονομέα του MEGA “γκεσέμι” (ο  ευνουχισμένος τράγος που φοράει το κιπρί και οδηγεί το κοπάδι γίδια). Ψήφος στην Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξει στον Παπαδημούλη των εμπρηστών, των κουκουλοφόρων, των ληστών, των λαθρολάγνων της Υπατίας ότι είμαστε Έλληνες και όχι κοπάδι. 37+1 χρόνια κόκκινης   τρομοκρατίας πήρε τέλος. Πίσω από το παραβάν του εκλογικού κέντρου  ο Έλληνας, η Ελληνίδα, τα Ελληνόπουλα βρήκαν την θέληση της δύναμης. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3 σχόλια:

  1. Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό μας.
    Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    IC XC NI KA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς που συνηδειτά ψηφίσαμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 6 Μαίου πιστοί και αμετακίνητοι θα το επαναλάβουμε στις 17 Ιουνίου. Για ένα να είστε σίγουροι . Θα είμαστε πιό πολλοί . Πιο δυνατοί. Χρυσή Αυγή και ΜΟΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΞΙΔΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή