Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Οι δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ που είδαμε εχθές  ( 24/5/2012) είναι ακόμη μία και όχι η τελευταία προσπάθεια ώστε  οι Έλληνες να μη βγουν από τα κομματικά μαντριά των εγκεκριμένων κομμάτων και να μη δηλώσουν με  ψήφο  στην Χρυσή Αυγή "φτάνει πια, ως εδώ και μη παρέκει" Επί 37+1 χρόνια μας έχουν κάνει λοβοτομή. Έφτασε η ώρα. Πίσω από το παραβάν της κάλπης την ημέρα των εκλογών 17 Ιουνίου 2012 πρέπει επιβάλλεται να ξαναβρούμε τα χαμένα αντανακλαστικά των κριτικών ιεραρχήσεων και να πάψουμε να προσφερόμαστε στον κάθε μορφής εξανδραποδισμό της κομματικής νομεκλατούρας. Πρέπει πλέον οι πολιτικατζήδες και κολλητήρια τους των ΜΜΣ(κοταδισμού) να μάθουν ότι οι ύβρεις κατά των ελληνόψυχων της Χρυσής Αυγής,  οι αστοιχείωτες γενικολογίες, η ευτελής καυχησιολογία, οι κραυγαλέα αναξιόπιστες επαγγελίες και οι παταγώδεις αποτυχίες στην παιδεία, στην άμυνα, στην υγεία δεν θα επιβραβευτούν με την ψήφο μας. Δεν μπορούν πλέον να παρακάμπτουν τις δημοκρατικές μας ευαισθησίες. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να προετοιμάζονται από τώρα ώστε την ημέρα των εκλογών με την ψήφο τους στη Χρυσή Αυγή να αντεπιτεθούν στην κατάλυση κάθε αξιολογικής ιεράρχησης προτεραιοτήτων της ζωής. Η ημερομηνία 17 Ιουνίου 2012 θα πρέπει να  μείνει στην ιστορία σαν η αρχή ενός νέου απελευθερωτικού αγώνα κατά των πλαστογραφήσεων, των διαχειριστών των εντυπώσεων, στην αμνησία των πεπραγμένων, στον συμβιβασμό με την παρακμή. Έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να ψηφίζουμε την φωτογένεια, τα λιγότερα "σαρδάμ", τις πειστικότερες συσπάσεις-χαμόγελα προσώπου, την επίκληση αριθμών που δεν ξέρουμε από έρχονται και κανείς δεν τους ελέγχει. Έφτασε η ώρα για εθνική ανάσταση. Έφτασε η ώρα για ψήφο στους ελληνόψυχους που όλοι τους τρέμουν. Εφτασε η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ στον εξανδραποδισμό απο τα συνδικάτα των εγκεκριμένων κομμάτων. Ψήφος στη Χρύση Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ. 17 Ιουνίου 2012 Έλληνες θα είναι στην Βουλή για να ξεκινήσει το νέο Έπος για την απευλευθέρωση της Ελλάδας μας.

Στις επόμενες εκλογές κόντρα στις προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις ψηφίζουμε για Παιδεία, Εθνική Άμυνα, Εθνική αξιοπρέπεια, Μακεδονία. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Μακριά από τους γενικόλογους κεκράκτες της νομενκλατούρας του ΝΔΠΑΣΟΚΚΚΕΣΥΡΙΖΑ που έχουν κάνει τις ελπίδες μας βίλες και κότερα, το Πράσινο κολλητήρι τους, τον απο το πουθενά Τζίμερο. Μακριά από τους λακέδες που θέλουν την Ελλάδα αντικείμενο της ιστορίας και παλεύουν με λύσσα καλοπληρωμένου γενιτσάρου να την παραδώσουν άδειο κέλυφος, χωρίς Μνήμη, χωρίς Πίστη, χωρίς Ιστορία στα νύχια του Μολώχ της Νέας Τάξης.

Η έσχατη ταπείνωση των Ελλήνων τον "Δεκέμβρη 2008"- κανείς δεν τον θυμάται, όλοι να βοηθήσουμε τον Τσίπρα και το κόμμα των ληστών και των κουκουλοφόρων - όταν επί ημέρες τα πάντα είχαν διαλυθεί και καλά οργανωμένες συμμορίες με τις πλάτες γερά καλυμμένες πλιατσικολογούσαν μεθοδικά τα όνειρα τους, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόμπος της οργής έφθασε στο χτένι  του όταν οι λαθρολάγνοι της Υπατίας του Τσίπρα έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια το δράμα των Ελλήνων στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας . Και αυτό το ξέρουν. Η επέλαση του ΔΝΤ, του εθνομιδενισμού της Ρεπούση και των λακέδων του Soros και των λαθροστυφών καλά ενορχηστρωμένες ρήμαξαν το είναι της χώρας και έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το βαρέλι της οργής. Οι Ελληνες απαντούν: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Οι δημόσιες προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις απελπισμένα προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους Έλληνες και να τους βάλουν στις κομματικές στρούγκες. Ας θυμηθούμε τι έγραφε ο κύριος Μαυρής, ο βαθύς και περισπούδαστος δημοσκόπος του ΣΚΑΙ:
"Τα τελευταία τρία χρόνια, το φαινόμενο της ανοικτά προπαγανδιστικής χρήσης των δημοσκοπήσεων, από τα Μέσα Ενημέρωσης, έλαβε πρωτοφανείς διαστάσεις. Το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια λυπηρή ελληνική ιδιομορφία. Οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ σε επιχειρήσεις «ψυχολογικού πολέμου» (PSYOPS), για την κατίσχυση στη μάχη των «εντυπώσεων». Στo πλαίσιo του κομματικού «πολέμου» (του κομματικού ανταγωνισμού), δεδομένου και του αυξημένου ρόλου που έχουν καταλάβει στην Ελλάδα τα ΜΜΕ, απέναντι στα κόμματα, ο στόχος είναι διπλός: τόσο η κοινή γνώμη, όσο και το ηθικό των (αντίπαλων) κομματικών στελεχών." Γιαννης Μαυρης (Καθημερινή 19/11/2006)

Εκείνο που τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους και έχουν αρχίσει να ανησυχούν, με το τρόμο να τους ροκανίζει τα ποδάρια είναι μήπως οι Ελληνες  γεμάτη  οργή πάνε στους αγωνιστές της Χρυσή Αυγής, αυτούς που δεν ταΐζονται, αυτούς που αγωνίζονται, αυτούς που πιστεύουν στην Ελλάδα. Πετάγονται στον ύπνο τους μήπως και επαναληφθεί αυτό που είχε γίνει το 1958 και οι οργισμένοι από τις κρεμάλες στην Κύπρο Ελληνες ψήφισαν την ΕΔΑ δεύτερο κόμμα.Τότε:
"Οι Αμερικανοί που γνωρίζουν καλύτερα έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Oπως αναφέρει ο Αλέξης Παπαχελάς, ο αρχηγός της CIA Αλεν Ντάλες, συγκαλεί σύσκεψη στις 26 Μαρτίου για την ανάληψη μυστικών επιχειρήσεων περιορισμού της δυνάμεως της ΕΔΑ." Μιχαλης Κατσιγερας (Καθημερινή 6/4/2008)
Αυτό έγινε το 1958.  Το 2012 η  Αριστερά  έχει γίνει ένα μπουλόνι στους μηχανισμούς εξαφάνισης των τρισκατάρατων Ελλήνων, μία μπίλια στο ρουλεμάν της παγκοσμιοποίησης. Δεν φοβίζει κανέναν. Δεν ανησυχεί κανέναν. Την συντηρούν όλοι σαν μία ψιμυθιωμένη παλλακίδα που χορεύει στο ρυθμό του ταμπουρά της Νέας Τάξης.
Σήμερα οι Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής φοβίζουν. Οι Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής τους ανησυχούν. Τρέχουν να προλάβουν μην επαναληφθεί η ιστορία του τότε και στις επερχόμενες εκλογές η ψήφος αργής πάει στην Χρυσή Αυγή, στους Έλληνες πατριώτες που ξαφνικά θα αποκτήσουν φωνή και θα χαλάσουν οι κουμπαριές και τα ζεϊμπέκικα, τα κουνήματα και οι ακκισμοί.
Οι "μυστικές δημοσκοπήσεις" τους έχουν φέρει σε απόγνωση.
"Oλα αυτά, βεβαίως, αφορούν τις δημοσκοπήσεις που θα δοθούν στη δημοσιότητα για να επηρεάσουν τη μάχη των εντυπώσεων και κατ’ επέκτασιν την εκλογική συμπεριφορά των αμφιταλαντευόμενων ψηφοφόρων. Πέρα από τις προπαγανδιστικές σκοπιμότητες, η Xαριλάου Tρικούπη και η Pηγίλλης έχουν ανάγκη να αποκτήσουν σαφή εικόνα του πραγματικού συσχετισμού των δυνάμεων. Γι’ αυτό και παραγγέλνουν μυστικές δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις τακτικές κινήσεις των δύο επιτελείων." Σταύρος Λυγερος (Καθημερινή 20/1/04)
Είμαστε σίγουροι ότι τα απόρρητα νούμερα είναι πολύ διαφορετικά από τα δημόσια. Τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας. Αναρωτιούνται όπως καπότες ο Λένιν "Τι να κάνουμε;". Η λύση βρέθηκε, . Ολόκληρος ο μηχανισμός του Νεοταξίτικου Αγκιτ-Πρόπ μπήκε εμπρός. Από τον Ευαγγελάτο  στον Πρετεντέρη, από την Καθημερινή στην Αυριανή με μαστρωπική ευχέρεια και έντεχνα καλλιεργείται το παραμύθι της ακροδεξιάς των νεοναζί και άλλα ρατσιστικά. Με άλλα λόγια μας προτρέπουν να αφήσουμε , να αποφασίσουν για μας οι κομματάνθρωποι το ανθρωπολογικό υλικό που παραιτημένο από τη σκέψη, την κρίση, την αξιοπρέπεια του λογικού υποκειμένου εξασφαλίζει την διαιώνιση της κομματικής καμαρίλας. Εμείς οι άλλοι οι οργισμένοι να παραιτηθούμε από την ευθύνη του πολίτη και να πάμε πίσω στα κομματικά μαντριά
Δεν θα τους περάσει....
Οι εκλογές δεν είναι για την Ευρώπη. Οι εκλογές δεν είναι το ψευτοδίλημμα Ευρώ ή δραχμή....Είναι δημοψήφισμα για την Ελλάδα....Οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου