Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ο Θάνατος του Θανάση: Οι ηθικοί αυτουργοί


Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς για την Ελλάδα τραγωδίας. Ενας ανεργος νέος ο Θανάσης Καναούτης έχασε την ζωή του για 1.20 ευρώ, την τιμή ενος εισητηρίου.Οι κορλεόνε της πολιτικής και της λαμόγιας, ο πολιτικός συρφετός, τα παρελκόμενα του και οι παρακεντέδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) αφού θα παίξουν  για λίγο τον θλιμμένο, θα προσπαθήσουν με δακρυβρεχτα σχόλια να κερδίσουν ότι πολιτικά οφέλη και θα το ξεχάσουν.

Ο ελεγκτής εσπρωξε τον νέο  αλλά την δύναμη να σπρώξει  την έδωσε  η μωρία, η αγυρτεία, η διανοητική αναπηρία της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 40 χρόνια στο όνομα της προόδου λυμαίνεται την πατρίδα μας. Παραποιεί ή και  αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.

Αυτή η άρχουσα τάξη που ακούει στο όνομα “συνταγματικό τόξο” και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

“Ήρωες Πολυτεχνείου ΑΕ” Έκανε έφοδο στην Ελλάδα και την κατέβασε στο κατώτερο σκαλί στου κακού τη σκάλα. Κατέβασε την Ελλάδα στον πάτο και τώρα είναι έτοιμη να την πάει στον απόπατο

ΝΔ: Όλα τα χρόνια της ύπαρξής της δεν έχει κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Τους κυβερνά πάντα ο φόβος μην προκαλέσουν δυσμένειες. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο. Μικροί άνθρωποι, χωρίς αέρα, χωρίς καμιά πλατιά χειρονομία.

ΠΑΣΟΚ Από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1981 ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία "προς τα κάτω" στο χαμηλότερο επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων, επιβάλλοντας έναν βάναυσο αμοραλίστικο, μονοκομματικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που τυράννησε την Ελλάδα και την ξεκούρδισε. Δεν σεβάστηκε τίποτα. Στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος, η σοσιαλεβεντουριά και οι σοσιαλσκυλλάδες καταρράκωσαν τους θεσμούς. Επέβαλε στην Ελλάδα μίαν ατμόσφαιρα αγοράς, όχι μίαν ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης. Σήμερα με την καινούργια ηγεσία του επέστρεψε διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων.   Με ατεκμηρίωτη υποσχεσιολογία και αντί ο πολιτικός του λόγος να είναι μεστός και ουσιαστικός έχει εκπέσει, με ώραία ρητορική, σε προσβλητική και της μέσης νοημοσύνης κενολογία, σε παιδαριώδεις κομπασμούς, κυριαρχούμενο από μία εξουσιαστική λογική. Τώρα μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ το καινούργιο του σπίτι για να συνεχίσει να διαγουμίζει την Ελλάδα.


ΣΥΡΙΖΑ Τα πολιτικά τους ζόμπι έχουν καλουπωθεί μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις, αναμασώντας δογματικές θέσεις και επαναστατικές φράσεις όπως τα "συγκεκριμένα ποσά βίας" του Παπαδάτου-Αναγνωστοπουλου ή την "κινηματική βία" του Βέλτσου. Είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ή ουρά της παγκοσμιοποίησης που λόγο αδράνειας το ονμάζουμε Αριστερά. Πρακτορεύει ασύστολα τον υπερεθνικό πλανητικό Μολώχ της Νέας Τάξης. Ανίκανο να δημιουργήσει, να εκφράσει την λαϊκή οργή, καλλιεργεί την καταστροφική μανία των μαζών οδηγεί τις πλάνες τους και ακολουθεί την αλήθεια της ιστορίας. Υποθάλπει συστηματικά την βία και την ασυδοσία. Ανοίγει την αγκαλιά του σε κάθε μορφή ακραίων τάσεων του κοινωνικού περιθωρίου ηρωποιώντας απερίφραστα κάθε κοινωνικό κατακάθι. Είναι το ζιζάνιο που τρέφεται από την βενζίνη των μολότοφ, ευφραίνεται από τους ήχους των εκρήξεων και ελπίζει στο χάος. Γιατί οι αιώνιοι έφηβοι του δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί. Ο Τσιπράς εκμεταλευεται το δράμα που ζούμε. Μιλάει στο όνομα του λαού: “ο λαός μας, του λαού μας, τον λαό μας. Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι,  από το να λες "του λαού μας" ώς το "Ein volk, ein Furher" δεν είναι μακρύς ο δρόμος.

ΚΚΕ Οι νεκρόφιλοι του ΚΚΕ προσκυνάνε την μούμια του Λένιν, προσεύχονται στον Στάλιν και ονειρεύονται την επανάσταση. Έχουν φορέσει τα "ενάντια και κόντρα" που λειτουργούν σαν το πολιτικό τους Viagra. Ας μη το παίζουν αθώες περιστερές, ότι δήθεν δεν φταίνε αυτοί για τα χάλια μας αναθεματίζοντας τον καπιταλισμό. Είναι και αυτοί, οι κουκουέδες, κομμάτι του συστήματος και υπεύθυνοι της κατατρακίλας.

Λοιπές “δημοκρατικές¨ δυνάμεις.  Στο περιώριο την γνωστής και μη εξαιρετέας “μεγάλης δημοκρατικής παράταταξης” που όλοι οι Έλληνες έφαγαν στην μάπα για 37+1 χρόνια σαν τα γραμμοφωνα που τα κουρδίζουν ακούμε κάθε τόσο να εμφανίζονται διάφοροι τύποι, διάφορες γκρούπες που με αυταρέσκεια αυτοαποκαλούνται “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις”. Οι Έλληνες αναρωτιούνται: τι είναι αυτό;. Δεν είναι τίποτα δύσκολο να το καταλάβουμε. Στις “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις” έχουν βρει καταφύγιο οι αδύναμοι να ολοκληρωθούν σαν άτομα με ιδιοσυγκρασία αρρωστημένη, ίσως από κάποια βαριά κληρονομικότητα, παρατημένοι παθητικά στην μοίρα τους και στις ορέξεις της με ένα τρόπο στρυφνό και πολύπλοκο και λογική επιτηδευμένων πιθήκων.

Τα γενόσημα. Η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Καμμένου, αφου ήταν πιστά κομμάτια του μεταπολιτευτικού συστήματος που διαγούμισε την Ελλάδα το παίζουν τώρα αθώες περιστερες.  Τα μορφώματα τους κρύβουν το μπάσταρδο πρόσωπο τους πίσω απο μία δήθεν ανησυχία για το μέλλον των Ελλήνων με μόνο σκοπό να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους και να τους κρατήσουν στο κομματικό μαντρί των εγκεκριμένων κομματων.

ΜΜΕ(ξαπάτησης) Κανάλια, φυλλάδες χορεύουν στο χωρό των επτά πέπλων της παραπληροφόρησης. Προσφέρουν υπηρεσίες μεγαφώνου και όχι υπηρεσίες μικροφώνου.  Δημοσιογράφοι παπαγάλοι, δημοσιογράφοι κόπανοι, δημοσιογράφοι τεντιμπόηδες, κορίτσια κομματικές γλάστρες παρέα με έκφυλους σαχλάκιδες με εξόφθαλμες τις κομματικές τους εξαρτήσεις που καλλιεργούν την πλέον άγρια μισαλλοδοξία Οι ρεπατζούδες και τα ντεκολντέ της “ενημέρωσης-εξαπάτησης”,  που επιλέγουν τα σενάρια με πολύ προσοχή και κομματική πειθαρχία για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε ότι είναι συμφερτικότερο στους κομματικούς τους νταβατζήδες λυσαξαν.Πιάσαν τα Mont blanc και τα μικρόφωνα οι “προοδευτικοί” ΜΜΕτζήδες, με την κοπιαστική διαδρομή τους απο τον “Ρήγα Φεραίο” και την ΚΝΕ, να μας διδάξουν τι είναι καλό για μας τους κηπουρούς, ναυτικούς, Housewives.

 

Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της φρικτής τραγωδίας.  Αλλά πάνω από όλα ηθικοί αυτουργοί είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς τους παραδώσαμε την εξουσία..... για ένα "κουστούμ"......Καιρός είναι να σκεφτούμε. Να πάψουμε να είμαστε μια ανενεργός ψηφομάζα. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στην χαροκαμένη μάνα...του Θανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου