Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Το "συνταγματικό τόξο" των γραικοσαξώνων...ουρλιάζει


Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας προφανής επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής και του Έθνους. Ένας συρφετός από σημαδεμένους ανθυποκουλτουριάρηδες ομαδοποιημένος στο "εκφράζεσθαι" του διανοουμενισμού της χορτασμένης"αριστεράς" - δεν μιλάμε για ΝΔ, αυτή είναι πολιτικά ανύπαρκτη - έχει στήσει ένα καλολαδωμένο και καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικοί και στοχαστικοί υπεύθυνοι αυτής της γιγάντιας προπαγανδιστικής μηχανής που ξερνάει ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα όλο το παθολογικό της μίσος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών έχει ιδεολογικοπολιτικό ονοματεπώνυμο.

Είναι οι "γραικοσάξωνες", οι ηγετικές ομάδες της πολιτικής και της διανόησης που διαμορφώθηκαν μέσα απο ένα δίκτυο αγγλοσαξωνικών ιδρυμάτων και πανεπιστημίων διασυνδεδεμένο με τις ντόπιες αντένες των κολεγίων και των ποικιλόνυμων αποστολών.
Είναι το ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένο συνονθύλευμα τα μέλη του οποίου διαδοχικά τάχθηκαν με την από αέρος γενοκτονία των Σέρβων, υποστήριξαν με λύσσα το σχέδιο Αναν, κατασυκοφάντησαν και εξακολουθούν να συκοφαντούν όσους αγωνίστηκαν εναντίον του βιβλίου αίσχους, υποστηρίζουν αναίσχυντα,ανερυθρίαστα και κόντρα στην θέληση των Ελλήνων τις ιταμές προκλήσεις των Σκοπιανών, κάψαν την Αθήνα στην “πορτοκαλί” εξεγερση του Δεκέμβρη 2008, προσκυνούν τον σφαγέα Κεμάλ, σιωπούν μπροστά στην σφαγή των Χριστιανών της Συρίας.
Οσφιοκάμπτες, θηρευτές-τυχοδιώκτες  φιλοφρονήσεων διπλωματικών αντιπροσώπων των Μολιερικών αρχοντοχωριατών της Τρόικας και του μνημονίου,"σοφοί" αναρριχητές μιας παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά έξωθεν εξαρτημένης κυριαρχης ελίτ αδιάντροπα ξερνάν τον οχετό τους κατά της Χρυσής Αυγής και καταμαρτυρούν μια ανανεωμένη, εξεζητημένη και επιμελώς καλλιεργημένη εξάρτηση. "Όλως περιέργως" όλοι μαζί μονοπωλούν την “επιστημονική αλήθεια”, την αυθεντία και το "τα ξέρουμε όλα".
Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται κάθε έθνος και κάθε βιώσιμο κράτος, έχουν γίνει στόχος μόνιμης αμφισβήτησης από έναν πρωτεϊκό πυρήνα της "προοδευτικής" Αριστεράς η οποία από γενιά σε γενιά με μιμητική αναπαραγωγή ξένων ιδεοληψιών  παραπαίει διεθνιστικά και κοσμοπολίτικα υποβαθμίζοντας, περιπαίζοντας και καταπολεμώντας αρχές, κριτήρια και παράγοντες που σε κάθε βιώσιμο κράτος θεωρούνται θέσφατα της συλλογικής ύπαρξης και τα θεμέλια της συλλογικής ελευθερίας-ανεξαρτησίας.
Ο Εθνικισμός, που εκπροσωπει η Χρυσή Αυγή,  αποτελεί την μοναδική αντιπρόταση στην μνημονιακή ισοπέδωση. Το Μνημόνιο σήμερα είναι ασυμβίβαστο με κάθε κοινωνικό, εθνικό και πνευματικό συνεκτικό κρίκο. Η Ομηρική αλυσίδα που δένει την μία γενιά με την άλλη πρέπει να σπάσει γιατί αυτοί οι κρίκοι της αποτελούν κύτταρα κοινωνικής αντίστασης στην ομοιομορφία που θέλει να επιβάλει. Η Χρυσή Αυγή  είναι ο φορέας της συλλογικής μας συνείδησης "θεματοφύλακας των ιερών και οσίων του Γένους". Ενσωματώνει την ενότητα του Έθνους, την αντίσταση, την συνοχή του κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και την βαρβαρότητα του Μνημονίου. Είναι η  νέα “παραδειγματική αλήθεια” που σαρώνει την διεφθαρμένη “γενια του Πολυτεχνείου” ΑΕ κυρίαρχη ελίτ της μεταπολίτευσης,

Ο λόγος της Χρυσής Αυγής απηχεί για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, την ώριμη ανάγκη των Ελλήνων για κοινωνική συνοχή, πολιτιστική συσπείρωση, ρεαλιστική βάση εθνικής αξιοπρέπειας. Την εποχή μας που ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί πειθήνια τις λογικές εξουσίας της Τρόικας και του Μνημονίου. Ο Λόγος της Χρυσής Αυγής συσπειρώνει μία κοινωνική μερίδα που η μονοκρατορία της Αριστεράς της είχε στερήσει την έκφραση, αφού κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα του “συνταγματικού τόξου" δεν τολμούσε να μιλήσει για πατρίδα, εθνικοαπελυθερωτικούς αγώνες, θυσίες. Είναι μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων που απαιτώντας ευδιάκριτη πολιτιστική ιδιαιτερότητα στα πλαίσια των διεθνών συγκυριών της εποχής μας στράφηκε στην Χρυσή Αυγή και ρούφηξε με αγαλλίαση, με υπερηφάνεια τον μεστό λόγο των ελληνόψυχων που μίλησαν για εθνική αξιοπρέπεια. Η τραγική μειονεξία έναντι των εθνομηδενιστών χολερικών αρλουμπολόγων της "αριστεράς" παράδοσης της δεκαετίας του 1920 που πρακτορεύει τα υπερεθνικά αφεντικά δεν υπάρχει πλέον.
"Κ' έξαφνα μέσα σε όλα,
σε μία ώρα μυστηριακή, του απίστευτου γεννήτρα,
σπαθάρης νιος τριγυριστής ανοιχτομμάτης ήρθε
και βρέθηκε σε ξαφνική, σε αλλότριαν όψη αγνάντια,
κ' έβγαλε μια στριγγιά φωνή, και τρέξαν όλοι. Βλεπουν."
Ο Ελληνάρας, το “εθνίκι” βρήκε φωνή. Βλέπει!  Τα μνημονιακά φερέφωνα άρχισαν να τρέμουν. Η ηγεμονική συμμαχία μεταπρατών, μπετατζήδων, πολιτικών, κομματοκρατίας και δημόσιων διανοουμένων τρίζει Το παρακράτος των αντιεξουCIAστών και των κουκουλοφόρων δε είναι πλέον αρκετό να σταματήσει τον χείμαρρο που παρασέρνει τον σοφό μηχανισμό αλλοτρίωσης της εθνικής μας ταυτότητας και φτωχοποιεί τα μεσαία στρώματα. Οι δημόσιοι διανοούμενοι, τα εγκεκριμένα κόμματα, οι γενίτσαροι του αμερικανισμού, όλοι οι μνημονιακοί λακέδες ανησύχησαν. Κάτι πρέπει να γίνει!
Η Χρυσή Αυγή  πρέπει να πολεμηθει. Πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει. Επιβάλλεται ο Ελληνας άνθρωπος να γίνει καταναλωτικό αντικείμενο πειθήνιο υποτακτικό στα κελεύσματα των πλανητικών νταβατζήδων.Πρέπει να επιστρέψει στα πιστοποιημένα απο τους νταβατζήδες μαντριά των εγκεκριμένων κομμάτων. Οι εντολές δόθηκαν. σαν καλά σκυλάκια του Παβλόφ  γαβγίζουν και ξελαριγκιάζονται σαν υστερικές πουτάνες "Άρον! Άρον! Σταυρώστε τους!". Όλοι μαζί οι έμπουσες και οι τσούλες, τα δεκανίκια και οι βαστάζοι, οι δημόσιοι και οι δημόσιες της "αριστεράς" και της  Νυχτωμένης Διαχρονικά (ΝΔ) με σπασμούς υψηλής υστερίας, τρέμοντας απο λύσσα αλλαλάζουν και βρίζουν όπως μόνον οι πουτάνες ξέρουν να βρίζουν. Το μαζικό κτήνος έχει ξυπνήσει μέσα τους.
Πίσω απο το πρόσημο του “συνταγματικού τόξου” – και κυρίως οι εποπτεύουσες δυνάμεις- η θεσμική καβαλαρία των “γραικοσαξώνων” του “η Κύπρος είναι μακριά”, “ευχαριστώ του αμερικάνους”, “να δώσω μερικά στρέμματα για να κοιμάμαι ήσυχος” “το Μνημόνιο απελευθερώνει” και οι πεζικάριοι μισθοφόροι συναντόνται σε ένα κοινό αποφασιστικό μέτωπο την απορριψη της εθνικής ταυτότητας και ιδιοπροσωπείας, στο κοινό μίσος ενάντια στην Χρυσή Αυγή, υπο την υψηλή εποπτεία των υπερεθνικών και αυτοκρατορικών νταβατζήδων...

Είναι αργά. Σήμερα το 2013 το ιδεολογικό τοπίο άλλαξε. Το υλιστικό κρηπίδωμα του μεταπολιτευτικού βαμπιρικού καταναλωτισμού, του πολιτικού ωχαδερφισμού, της κομματοκρατίας έχει συντριβεί. Η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς αφου τυλίχθηκε στις “διακρτικές χαρές της μπουρζουαζίας” θρυμματίστηκε κάπου ανάμεσα στο Ψυχικό και τα Εξάρχεια. Η μεταπολιτευση που είχε έλθει με τις πλέον αισιοδοξες προσδοκίες κείτεται πια συντρίμμια γιατί υποσχέθηκε τα πάντα και δεν πρόσφερε τίποτα μαζί της κείτεται άδεια και κενή η αριστερά που ήταν η κύρια ιδεολογική της συνιστώσα.

Μέσα σε αυτό το Καφκικό τοπίο  η Χρυσή Αυγή σηματοδοτεί την αναγέννηση της νεοελληνικής ζωής ….την σύγκρουση του αυριο της ελπίδας με το σήμερα της παρακμής, της υποτέλειας, του ραγιαδισμού...Αφήστε τους να ουρλίαζουν....Μόνο ένα ουρλιαχτό τους έχει μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου