Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Θρασείς - Αχρείοι - Ιδιοτελείς

ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ  Δ. Τσούκαλης  δήλωσε ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να χαρίσει τον πατριωτισμό στους πατριδοκάπηλους». ΠηγήΗ χορωδία των κακών πνευμάτων της αριστεράς που για 40 χρόνια βησσοδόμησε κατά της Ελλάδας με μία εξουσιαστική λογική στην υπηρεσία της Νέας Τάξης,  ξαφνικά ανακάλυψε την “παριωτισμό”.  


Αυτές είναι οι αντιδράσεις των μορφωμάτων της προοδευτικής αριστεράντζας που αποτελούν κομμάτι της “μεγάλης δημοκρατικής παράταξης” που για 40 χρόνια διαγουμίζει την ικμάδα του Ελληνικού λαού.  Οι αντιδράσεις και οι δηλώσεις τους το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι θρασύτατες, αχρείες και ιδιοτελείς


Θρασύτατες γιατί αυτοί που μιλούν τώρα για πατριωτισμό έκαναν την πάπια όταν ξαναγραφόταν η Ελληνική ιστορία. Η καταστροφή της Σμύρνης που μετονομάστηκε  απο την συντρόφισσα Ρεπούση, βοθλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνωστισμό χρηματοδοτήθηκε με 100.000 USD από το State Department. Αυτό δεν ήταν πολιτιστική και με ηγεμονικό ύφος επέμβαση,  στην αλλοίωση και το ξαναγράψιμο της ιστορίας της Πατρίδας μας;

Αχρείες  γιατί δεν είδαμε καμία αντίδραση από το μέρος αυτών που τώρα κόπτονται για την πατρίδα και πατριωτισμό, για τα λεφτά που σκορπάει απλόχερα το ΝΑΤΟ, οι διάφοροι οργανισμοί, και οι ΜΚΟ για το άλλαγμα των φώτων της ελληνικής ιστορίας ώστε οι δύστροποι Έλληνες να ξεχάσουν το παρελθόν τους και να γίνουν δουλοπάροικοι της Νέας Τάξης.
           Η εφημερίδα Παρακευή+13 (15/4/11) παρουσίασε μια άριστα τεκμηριωμένη              μελέτη πώς το ΝΑΤΟ υποδεικνύει: “Έτσι να διδάσκεται  το παρελθόν σας”. Η     αριστερόστροφη προοδευτικάντζα και οι διάφορες συμμορίες της  έκαναν το κορόιδο. Βγάλανε τον σκασμό. Που ήταν τότε οι σύντροφοι Τσίπρας και Τσούκαλης  και οι παρέες τους που σήμερα κόπτονται  για πατριωτισμό;

Ιδιοτελείς γιατί θέλουν να εξακολουθούν να έχουν  την έξωθεν καλή μαρτυρία. Το 2008 έκαψαν την Αθήνα. Την Αθήνα τότε δεν την έκαψε κάποια ειδική μονάδα του αμερικανικού πενταγώνου που με επικεφαλής τον Τζέρι Καραμεσίνη, εγγονό του ιστορικού σταθμάρχη Τομ Καραμεσίνη, έριχνε βόμβες μολότοφ. Την Αθήνα της έκαψαν οι ομοτράπεζοι των Τσίπρα και Τσούκαλη  και τώρα σαν τα καλά παιδία κόπτονται και χτυπιούνται για πατριωτισμό. Γνήσια σκυφτά φερέφωνα του αμερικανισμού.


Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε ότι, για 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα μιλάνε για πατριωτισμό   λοιδορούσαν όποιον τόλμαγε να μιλήσει για Έθνος, πατρίδα, αγώνες, Μακεδονία. Για 40  χρόνια οι ίδιοι ανθρωποι που σήμερα μιλάνε για πατρίδα γαλούχησαν την ελληνική νεολαία  να μισεί την πατρίδα, να καίει την σημαία, και να φτύνει την έννοια του Έθνους. Για 40  χρόνια όποιος μιλούσε για ελληνισμό και τις αξίες του, για θρησκεία, πατρίδα οι διάφοροι σύντροφοι και συντρόφισσες, τα Botox και τα Montblanc των ΜΜΕ(ξαπάτησης) του προοδευτισμού, οι “ανεξάρτητοι, μαχητικοί, αδέσμευτοι”  δημοσιογραφίσκοι και οι πανεπιστημιακοί υπαλληλίσκοι,  φορώντας τον φερετζέ του σεχταρισμού, τον χλεύαζαν, τον αποκαλούσαν ακροδεξιό, χρησαυγίτη, εθνικιστή και ότι άλλο μπορούσε να κατεβάσει ο συφιλιδικός και κατευθυνόμενος εγκέφαλός τους.

Η λέξη Πατρίδα  ήταν απαγορευμένη. Ακόμη  και το να την ξεστομίσεις ήταν αρκετό να σε ονομάσουν “καραγκιόζη με γκρά”, βοσκό, κηπουρό, νοικοκυρά.  Με φονταμεταλίστικο φανατισμό αποδόμησαν την έννοια του έθνους γράφοντας ωδές στον αδικήμένο  Φαλμεράυερ Σήμερα όλο αυτό το συνονθύλευμα των ελαττωματικών όντων που ακούει στο όνομα αριστερά, προοδευτικοί, μοντέρνοι, μεταμοντέρνοι βγαίνει και μιλάει για πατριωτισμό, εθνική αξιοπρέπεια και εθνική ανεξαρτησία.

Μπροστά σ΄αυτό το θράσος των ολετήρων, εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς οι Ελλήνες πατριώτες, που γεννηθήκαμε δεν μας κάνανε Ελλήνες, απαγορευουμε στα πολιτικά κατακάθια, στον μισθοφορικό επιστημονικό ντελβέ να χρησιμοποιούν την λέξη Πατρίδα.

Εμείς οι Ελληνες πατριώτες που δεν κρύψαμε το μπασταrδο πρόσωπο μας πίσω απο την Ελλάδα των 3000 χρόνων, αλλά κλείσαμε την Ελλάδα στην καρδιά μας απαγορεύουμε στους ολετήρες να χρησιμοποιούν την λέξη Πατριδα.

Εμείς οι Έλληνες πατριώτες που δεν προσέχουμε το θυμικό μας,  γιατί αυτό το θυμικό οδήγησε τους Έλληνες στην πορεία τους στην Ιστορία απο τον Μαρθώνα στα τείχη της Πόλης, στα Δερβενάκια, στο Σαραντάπορο, στο Έπος του 40, στα οχυρά της Μακεδονία, απαγορεύουμε σε υπάλληλους του Soros να χρησιμοποιούν την λέξη Πατριδα.

Η λέξη Πατριδα σύντροφε Τσούκαλη ανήκει σε εμας τους Έλληνες που για 40  χρόνια λοιδορήθηκαν ασύστολα από τους προοδευτικούς μισθοφόρους οπαδούς των  Huntington και Hobsbaum.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου