Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Τα ποντίκια χορεύουν...Οι κοσμοπολίτες απειλούν...


Η παράδοση του Ράντοβαν Καράτζιτς έδωσε μια ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο το γνωστό κλαμπ των μοχθηρών εθνοφοβικών αγιατολ
ά της νέας τάξης που με ένα συνονθύλευμα αρλουμπολογίας, μια μελο-νεοταξίτικη ρητορική και το νεοσταλινικό πρόσωπο του "μαζί μας ή εναντίον μας", ανάλαβαν εργολαβικά να μας ενημερώσουν, να μας συνετίσουν, να μας απειλήσουν. Τις ημέρες αυτές ζήσαμε στην χώρα μας μια "νύχτα κρυστάλλων". Οι ποντικοί(κλικ), αυτοί που έγραφαν: "ΝΑΤΟ's Odd Man Out" η "Tiersmondisme: is Greece a Western Nation?" την εποχή που σύσσωμος ο ελληνισμός μετά βδελυγμίας καταδίκαζε τον ανελέητο ξεθεμελιωμα της Σερβίας από τα Νατοϊκά eintzatgruppen και το bombenholocaust του Σερβικού λαού, βγήκαν πάλι από τους οχετούς και τους υπονόμους που κρυβόντουσαν και καλοθρεμμένοι από τα λήμματα των μυστικών κονδυλίων μας έδωσαν δείγμα του λόγου τους, λόγου αφόρητα χαμηλού γεμάτο μισαλλοδοξία. Εκφράστηκαν απαξιωτικά για τους Έλληνες, προσπαθούν να επιβάλλουν τις ακραίες νεοταξίτικες απόψεις τους σε κόμματα και κυβερνήσεις και συκοφαντούν όσους διαφωνούν μαζί τους, ενώ συμμαχούν με τα πιο σκοτεινά στοιχεία του διεθνούς παρακράτους. Είναι γελοίοι, φαιδροί και αφάνταστα διασκεδαστικοί. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε μαζί τους.

Πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι κοσμοπολίτες(κλικ). Με λόγους παρρησίας και περισυλλογής ανακατεύοντας ότι μπορεί να κατεβάσει ο ανάπηρος εγκέφαλός τους ούτε λίγο ούτε πολύ μας απειλούν.


Ο Μανδραβέλης(κλικ) μας απειλεί: "Κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να χαρεί για τη σύλληψη του Ράντοβαν Καράτζιτς". Καταλάβατε Ελληνίδες και
Έλληνες. Πρέπει να χειροκροτήσετε δυνατά ομαδικά με φανατισμό. Όπως κάποτε χειροκροτούσαν τον Στάλιν ή τον αγαπημένο του Τσίπρα Μαο, στα συνέδρια του κόμματος με τις ώρες, γιατί κανείς δεν τόλμαγε να σταματήσει πρώτος, έτσι και εσείς να χειροκροτάτε ασταμάτητα και να χαίρεστε. Μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει έστω και κατά το ελάχιστο την νομιμότητα της Χάγης. Μη διανοηθεί κανείς να ξεστομίσει λέξη συμπάθειας για τον Σέρβο πατριώτη. Ο αγιοτολά Μανδραβέλης έβγαλε φεφτά. Όποιος δεν χαρεί θα αποκοπεί από το σώμα των δημοκρατικών και υγιώς σκεπτόμενων πολιτών. Θα ριχθεί στο λάκκο με τα λιοντάρια να κατασπαραχθεί, και ότι απομείνει θα πεταχθεί στις σκύλες , την βία , την βαρβαρότητα, την σφαγή. Τα ανθρώπινα δικαιώματα σας θα πάνε περίπατο. Θα έχουν θυσιαστεί στον Μολώχ της Νέας τάξης. Ο Μανδραβέλης με αυτόν τον φεφτά έβαλε την ταφόπετρα στην δημοκρατία σαν θεσμό και την μετέτρεψε σε ιδεολόγημα. Ιδεολόγημα που το πληρώνουν κάθε μέρα με το αίμα τους οι λαοί του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης, οιφτωχοδιάβολοι στα διάφορα Γκούλαγκ του αρχιπελάγους της Νέας Τάξης.

Έρχεται και ο Ελλίς(κλικ) να βάλει το κερασάκι στην πίτα "επιτέλους ανήκομεν εις την Δύσιν". Προσέξτε μην τολμήσει κανένας να αμφισβητήσει την απονομή δικαιοσύνης στην Χάγη. Θα πάψει, αυθωρεί και παραχρήμα, να είναι μέλος αυτής της μεγάλης αδελφότητας που ακούει στο όνομα Δύση.
Έχουμε μία απορία Θα είχε τέτοιο ενθουσιασμό για την Δύση ον ήτανε μαύρος, κίτρινος, κόκκινος η Παλαιστίνιος; Πολύ αμφιβάλω. Η δε τελευταία του αποστροφή "Στην απάνθρωπη συμπεριφορά και την βαρβαρότητα δεν υπάρχουν "δικοί μας και δικοί τους" Είναι τόσο κούφια που προκαλεί αηδία. Και δικοί μας υπάρχουν και δικοί του υπάρχουν. Με μία διαφορά οι δικοί του εκτελούν, οι άλλοι δολοφονούν Οι δικοί του προκαλούν παράπλευρες απώλειες, οι άλλοι κτυπούν αμάχους. Οι δικοί του χρησιμοποιούν προωθημένες ανακριτικές μεθόδους οι άλλοι βασανίζουν.

Ο Bernard Russell το έθεσε απλά: "Αν ορισμένες πράξεις και παραβιάσεις των διεθνών συνθηκών είναι εγκλήματα, είναι εγκλήματα είτε διαπράττονται απο τις Ηνωμένες Πολιτείες είτε απο την Γερμανία. Δεν ειμαστε ετοιμοι να επιβάλουμε το νομο για εγκληματικες πράξεις των άλλων, όταν δεν είμαστε διατεθιμένοι να επιβάλουμε τους ίδιους νομους για τις δικές μας"

1 σχόλιο:

  1. Καλό! Του Ελλί το άρθρο είναι σαν να το γράψε το γραφείο τύπου κάποιας πρεσβείας, της Αμερικάνικης π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή