Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Δημοψήφισμα Τώρα



Οι νεοφιλεύθεροι αμερικανόδουλοι που θέλουν τον ελληνικό λαό απλό θεατή αδρανοποιημένο καταναλωτή των μύθων τους με λύσσα μεσαιωνική ορμάνε κατά της εκκλησίας. Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι σαλτιμπάγκοι που ούρλιαζαν υπέρ του σχεδίου Αναν. Οι ίδιες μαριονέτες που είχαν ξεσαλώσει για το βιβλίο αίσχος, χειροκροτούσαν τους βομβαρδισμούς του Σερβικού λαού, απειλούν μετά την παράδοση στουςμπόγηδες της Χάγης του Σέρβου πατριώτη Κάρατζιτς. Σήμερα, ξεσηκώθηκαν πάλι κατά της εκκλησίας και του μαθήματος των θρησκευτικών.

Οι δουλικοί αχυράνθρωποι των πλανητικών κέντρων εξουσίας, οι εκλεκτοί των Αμερικανών, οι πόρνες της παρασιτικής εξουσίας των νταβατζήδων της Νέας Τάξης ξαναβγήκαν από τα χαμαιτυπεία και άρχισαν πάλι τον γνωστό αλλά βαρετό πόλεμο κατά της Θρησκείας των Ελλήνων. Όλο το δημοσιογραφικό ιερατείο, οι εγκάθετοι δημόσιοι διανοούμενοι, τα γνήσια δουλικά, με το ύποπτο παρελθόν, το αμφίβολο παρόν και το ανύπαρκτο μέλλον, των ντόπιων συγκροτημάτων της πλανητικής εξουσίας οι στριγγόφωνες κηρύρηχτρες του δαίμονα της καταστροφής πήραν εντολή. Ξανάρχισαν το βαρετό παραλήρημα τους. Δεν έρχονται από την αναγέννηση του Διαφωτισμού, όπως αυτάρεσκα κολακεύονται να πιστεύουν, αλλά κατευθείαν από τον Μεσαίωνα του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας. Πολεμούν την εκκλησία και την θρησκεία αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την Ιερά Εξέταση. Είναι "οι διαγουμιστάδες όλοι των όλων. Τίμιων, ιερών μαγαριστές και σφάχτες."

Ο Δήμου, ο Μανδραβέλης και όλοι οι τουρίστες της διανόησης προσπαθούν
με βία και αυθάδεια να επιβάλουν την νωθρή και σχετική βούληση τους, όπως τους την υπαγορεύουν τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. Όλοι οι προφήτες των "νέων", "αριστερών" ιδεών(sic)! παράγουν ένα ιδεολογικοπολιτικό κουρκούτι με μισές αλήθειες, ψέμματα και χιλιοειπωμένα κλισέ και προσπαθούν να μας ποτίσουν το κώνειο των ισοπεδωτικών ιδεολογημάτων τους. Οι εφημερίδες τους τα έντυπα τους, το γυαλί δεν είναι πλέον παρά μία μηχανή που αλέθει την σκέψη, το συναίσθημα, το πολιτικό κριτήριο.

Ο Ν. Δήμου υποστηρίζει,
με πολύ λογισμό, "τον υποχρεωτικό πολιτικό γάμο, την πολιτική κηδεία, την καύση των νεκρών..." για να συμπληρώσει ότι "Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη στην οποία δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω". Και λοιπόν τι έγινε; Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που πολέμησε τον φασισμό, τον ναζισμό, τον κομμουνισμό. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έδωσε ούτε ένα στρατιώτη στα Waffen-SS, σε αντίθεση με του φίλους του "Ευρωπαίους" που έδωσαν μπόλικες μεραρχίες στον Χίτλερ. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Ελλάδος είπε στις αρχές κατοχής (1943): "Οι ιεράρχες της Ελλάδος δεν τυφεκίζονται απαγχονίζονται. Να σεβαστείτε αυτήν την παράδοση". Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει βάψει τα χέρια της στο αίμα των λαών του κόσμου. Ο Δήμου μπορεί να μην τα θυμάται ή να μη τα έμαθε ποτέ γιατί φοιτώντας σε ξένα σχολεία δεν διδάχθηκε την ιστορία της Ελλάδας. Εμείς όμως την ξέρουμε, την αγαπάμε και την σεβόμαστε γιατί πιστεύουμε ως "καλλίστη παιδεία προς αληθινόν βίον την εκ της πραγματικής ιστορίας περιγιγνομένην εμπειρίαν", πραγματικής ιστορίας και όχι συνωστισμούς και πολιτικά αποδεκτές παρλαπίπες. Θα μπορούσε να ανοίξει έναν από τους τριάντα χιλιάδες τόμους που κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού του και να μάθει, άλλα μάλλον τους χρησιμοποιεί για ηχομόνωση ώστε να αποδίδουν καλύτερα τα ακριβά του μηχανήματα . Αλλά και να τους άνοιγε, δεν θα έκανε και καμία διαφορά. Ο άνθρωπος "τυφλός τα τ' ώτα τον τε νούν τα τ' ομματει" έχει πολύ αυθαιρεσία, πολύ λογισμό, αλλά καθόλου αυτοπεποίθηση.

Με πολύ λογισμό και με βολικές λέξεις προσπαθεί να επιβάλλει τις ιδέες του. Δεν έχει αυτοπεποίθηση και το ξέρει. Αν ήτανε τόσο σίγουρος και με αυτοπεποίθηση θα ζήταγε δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αν θέλουν έστω και ένα από αυτά που προτείνει.

Αμ 'δε! Η γνωστή παρέα, το παντοδύναμο συγκρότημα φοβάται. Φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία. Ασελγεί πάνω στον ελληνικό λαό προσφέροντάς του άρρωστα σήριαλ, τηλεοπτικά ξενυχτάδικα, μεσημεριανά κουτσομπολιά και παιχνίδια που διαβουκολίζουν το χορτασμένο κοινό της όμορφης παρακμιακής εποχής μας. Βραβεύει τον αυνανισμό και την μαστούρα, αλλά ορισμένα γεγονότα δεν περνάνε απαρατήρητα. Ο αγώνας κατά του βιβλίου αίσχους, ο λόγος του Μακαριστού Χριστόδουλου που εμπνέει και φλογίζει, δείχνουν ότι παρ' όλες τις προσπάθειες αλλοτρίωσης του φρονήματος των Ελλήνων, ακόμη χτυπάει στα στήθια τους φλόγα. Φλόγα Ελληνική! Που να τολμήσουν να ζητήσουν δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα είναι καλό για το ΙΚΑ, όχι όμως για την ύπαρξη του Έθνους.

Ζητάμε δημοψήφισμα! Όπως οι Ελβετοί ψήφισαν αν θέλουν τζαμιά και μιναρέδες, έτσι και εμείς. Δημοψήφισμα τώρα! Ο καθένας να αποφασίσει τι θέλει. Το μέλλον τής χώρας είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να αποφασίσει η Βουλή "το μπορντέλο όπου τριακόσιοι μασκαράδες γαμούν τις πολιτικές ελευθερίες του ελληνικού λαού" όπως πολύ πετυχημένα έγραψε ο Καραγάτσης, και τα φακελάκια τους κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου