Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Φανή Χαλκιά


Η Φανή Χαλκιά βρέθηκε ντοπαρισμένη και εκδιώχθηκε από του Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Είναι η μονή; Όχι βέβαια!
Αναρωτιόμαστε. Γιατί τόσο πάθος και ποταπότητα κατά της Φανής;
Την απάντηση την δίνει η Μαρίλη Μαργωμένου. Που αλλού; Μα βέβαια στην
Καθημερινή (23/0/08) με ένα δηλητηριώδες απόξεσμα των εντέρων της. Έχει καθίσει στο στομάχι όλων των ξεπουλύμένων και ξεφωνισμένων η δήλωση της Φανής το 2004:
«Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρά μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου».
Η madame Μαρίλη το αποκαλεί " συλλεκτικό κρεσέντο εθνικοφροσύνης". και γιαυτό δεν αρκεί μόνο να τιμωρηθεί αλλά και να ταπεινωθεί.
Από την επομένη της δήλωσης εκείνης οι δημόσιοι και οι δημόσιες διανοούμενοι, οι κοινοί και οι κοινές έβγαλαν τα λυσσακά τους.

Σήμερα παίρνουν την εκδίκηση τους. Ακούς εκεί "εμείς οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι" Που ακούστηκε να μπαίνουμε στα ξένα χωράφια. Γεννημένοι για πρώτοι είναι οι Αμερικάνοι, οι Εγγλέζοι και όλοι οι άλλοι. Αν δεν πιστεύεται! Ρωτήστε τον Βερέμη να σας πει, που έβοσκε για αρκετό καιρό στο Αμερικα, τι σκέπτονται οι Αμερικάνοι για την Χώρα τους, ή
τον Niko Papandreou για τους Εγγλέζους, μίας και ζει στη Λόνδρα και την Ελλάδα την έχει για διακοπές. Εμείς οι Έλληνες είμαστε για τα δεύτερα τα τρίτα τα τελευταία. Μη τολμήσει κανένας και το αμφισβητήσει. Μαύρο φίδι θα τον φάει.

Το συγ
κρότημα αφιέρωσε και ένα ένθετο "'Ο σκοτεινός κόσμος της Φάνης" ( Χαλκιά).

Προκαλεί την νοημοσύνη μας. Θα προτιμούσαμε ένα ένθετο για τον σκοτεινό κόσμο ...της πολιτικής, της μίζας, τους ντοπαρισμένους πολιτικατζίδες που από πειναλέοι γιαουρτομένοι φοιτητές, που ξεχάσαν πόσα γιαούρτια είχανε φάει στις φοιτητικές εκλογές του τότε, τώρα χαίρονται τις βίλες και τα κότερα.

Αφήστε την Φανή ήσυχη. Έκανε λάθος και θα
πληρώσει.

Οι ντοπαρισμένοι από τα φακελάκια πολιτικατζίδες πότε θα πληρώσουν; Η Φανή δεν ξεπούλησε ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ολυμπιακή. Ούτε έκανε δώρα στον εαυτό της.
Δεν ξεπούλησε την Ελλάδα για να αποκτήσει μία έπαυλι στην Πολιτεία ...ένα μέγαρον στην πόλιν.

Οι ντοπαρισμένοι, από ποίος ξέρει τι μυστικές χρηματοδοτήσεις, άθλιοι πανεπιστημιακοί που υπομονεύουν την
χώρα και τους Έλληνες πότε θα πληρώσουν;

Οι ντοπαρισμένες από τον Soros και τα παραπαίδια του Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πότε θα πληρώσουν;

Οι ντοπαρισμένοι με την ντόπα της αθλιότητας και τις προστυχιάς δημόσιοι διανοούμενοι και "δημοσιογράφοι" που έχουν κολλήσει σαν μαλάκια στο πλοίο "Ελλάς" και τρέφονται από τους βούρκους το μυστικών κονδυλίων για να βυσσοδομούν κατά της Ελλάδας και να προπαγνδίζουν ξένα συμφέροντα, πότε θα πληρώσουν;

Αυτές οι ντόπες απασχολούν εμάς τους Έλληνες. Η Φανή ας τιμωρηθεί.

Ο υπόκοσμος της πολιτικής, της μίζας, της λαμόγιας και τα κολλητήρια του πότε θα τιμωρηθεί;

Η Μαρίλη ξέρει πόσα έχει (η Φανή) στον τραπεζιτικό λογαριασμό της! Ότι και να έχει το κέρδισε με τον ιδρώτα της άντε και με την ντοπα.

Θα μας πει η κυράτσα πόσα έχουν στους εδώ και εκεί λογαριασμούς τους οι βδέλλες της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, οι δημόσιοι διανοούμενοι, που χλευάζουν τους Ελληνες, οι πράκτορες και οι πρακτορίσκοι της Νέας Τάξης που νέμονται τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Αυτό το σκοτεινό ένθετο περιμένουμε να μας παρουσιάσει το συγκρότημα. Μέχρι τότε "Αϊ σιχτίρ".

Την Φανή την αγκαλιάζουμε, της συμπαραστεκόμεθα και την συγχωρούμε. Μας χάρησε χρυσές στιγμές και μεγάλη υπερηφάνεια. Τα λόγια της είναι χαραγμένα στην μνήμη του κάθε Ελληνα, Ελληνιδας και Ελληνόπουλου. Ο,τι και να κάνουνε οι εγκάθέτοι δεν πρόκειται να τα σβήσουν. Γιατί ναι! Εμείς οι Ελληνες είμαστε για πρώτοι και δεν μας αξίζουν πολιτικάντηδες της δεκάρας , ουτε δημοσιογράφοι της πεντάρας.

Οψόμεθα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου