Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η πρασινοσκουφίτσα θέλει να κρυφτεί....



Η παρασινοσκούφίτσα του RealFm και Alter κύρία Κάτια Μακρή σήμερα (9/2/2011) θέλει να κρυφτεί άλλα η χαρά δεν την αφήνει. Με μεγάλη χαρά, παρέα με το κολλητήρι της, μας πληροφόρησε ότι οι αγωνιστές που γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο στον Άγιο Παντελεήμονα ταυτοποιήθηκαν και θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη. Δεν είναι καταπληκτικό; Οι καταδιωκτικές αρχές με πολύ ενθουσιασμό, τον ενθουσιασμό του πραιτοριανού και τον φανατισμό του κοζάκου, κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τους αγωνιστές πολίτες. Οι εγκληματίες την Marfin κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και κανείς δεν τους πλησιάζει.
“Ιδιαίτερη εντύπωση που επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία του κ.. Κωνσταντίνου στο Διαδίκτυο μπροστά στη φλεγόμενη τράπεζα Marfin, εκείνο το θλιβερό μεσημέρι του περσινού Μαΐου, να τρέχει στην οδό Σταδίου με ένα σακίδιο στην πλάτη και ένα μαντήλι στο στόμα.” ( εφημερίδα Δημοκρατία, 28/1/2011)
Ο κύριος Χαζηδάκης, βουλευτής της ΝΔ, δάρθηκε και μάτωσε από αγνώστους και ακόμη περιμένουμε την ταυτοποίηση. Καίγονται βιβλιοπωλεία, Πανεπιστήμια λεηλατούνται, ελπίδες ποδοπατούνται και οι μικρονοϊκοί βάνδαλοι παραμένουν άγνωστοι.


Στην Ελλάδα είναι κοινωνικό must, να ευχαριστηθεί και η κυρία Διαμαντοπούλου, να είσαι αριστερό-προοδευτικός αρλουμπολόγος. Η αυθαιρεσία, η βία, η βαρβαρότης της αριστεράς και των “προοδευτικών” είναι διαμαρτυρία. Όλοι οι άλλοι είναι από άλλο ανέκδοτο. Ο Φαρισαϊσμός της αριστεράς πήρε τέλος. Υπάρχει σαν ένα παλιό ρούχο που το φοράμε επειδή μας το επέβαλαν και το συντηρούν οι ρεπατζούδες των ΜΜΕ(ξάπατησης).

Οι τυραγνισμένοι πολίτες κατάλαβαν. Μάταια προσπαθούν οι διάφοροι δήθεν, Λαζόπουλοι και Ράδιο Αρβύλες, οι διάφορες τσούλες της πολιτικής. οι ομοτράπεζοι του Χριστοφοράκου, οι σεσημασμένοι δημοσιογράφοι, οι έμπουσες οι μποβαρίζουσες και Μεσσαλίνες να γλιτώσουν την αριστερά από την απαξίωση και την χλεύη. Ούτε οι προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις θα την βοηθήσουν να γλυτώσει από την μοίρα της, τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Αρκετά με την αριστερά της “διαμαρτυρίας”, της ρυπαρότητας, του βιασμού της μνήμης, τον εξευτελισμό του συλλογικού “είναι και ανήκειν” των Ελλήνων.

Η αριστερά κατέβασε την Ελλάδα στο τελευταίο σκαλί στου κακού τη σκάλα και επιδιώκει να χτίσει και άλλα για να την κατεβάσει ακόμα πιο χαμηλά. Αυτό πήρε τέλος. Οι λέξεις Δεξιός, ακροδεξιός, φασίστας, ρατσιστής δεν τρομάζουν κανέναν. Είναι η γλίτσα η κολλημένη στο μυαλό των αριστερο-προοδευτικών και γλίτσα θα παραμένει. Σήμερα η λέξη Δεξιός είναι κήρυγμα αγώνα. Είναι η σημαία που σηκώνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στον ισοπεδωτισμό της μεταπρατικής ξεπουλημένης αριστεράς και των διαφόρων “προοδευτικών” που θέλουν να μετατρέψουν το ιστορικό Έθνος των Ελλήνων σε ουδέτερο πληθυσμό έρμαιο στις επιταγές του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης.

Θα μας πούνε δεξιούς, ακροδεξιούς, χρησαυγήτες, ακόμη και φασίστες. Η χρήση επιθέτων είναι το τελευταίο επιχείρημα των διαφόρων ολετήρων, των νενέκων και των υπαλλήλων του Soros. Δεν τρομάζουν πλέον κανέναν. Το να σε αποκαλούν σήμερα Δεξιό είναι τίτλος τιμής. Είναι τίτλος αγώνα. Τα επίθετα δεξιός, ακροδεξιός, χρησαυγίτης ακόμη και φασίστας προσδιορίζουν τους Έλληνες αγωνιστές και ήρωες, τους πιστούς και συνειδητούς και ολοζώντανους. Χαρακτηρίζουν τους δυνατούς και εμπνευσμένους, τους άξιους και συνεπείς, τους αρμονικούς στη τέχνη, τους φωτεινούς στο λόγο, του υπέροχους στην σύλληψη και ήρωες στην Πράξη, με μία λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εμπρός λοιπόν, με φανατισμό, πάθος, με λύσσα, ακόμα και με τρέλα, εμπρός στον υπέρ των πάντων αγώνα! Να ο στίβος! Ο μόνος άξιος σήμερα στίβος!

1 σχόλιο:

  1. Έτσι είναι Μάξιμε. Με αφορμή μια κουβέντα που είχαν γνωστοί αριστεροί πατριώτες (τους οποίους σέβομαι και τιμώ γιατί είμαι απλά και μόνο "δεξιός") αναρωτήθηκα το εξής:

    Εμείς οι κακοί δεξιοί, οι πότε φασίστες, πότε ακραίοι και εθνικιστές, οι θερμοκέφαλοι ή οι ενίοτε γιαλαντζί πατριώτες... εμείς που παλαιά κατηγορούμασταν πως είμαστε περιχαρακωμένοι στο ορθόδοξο αναχρονιστικό πνεύμα και τώρα μας πασάρουν ως αετονύχηδες της ψηφοθηρίας (οι χαρακτηρισμοί αλλάζουν αναλόγως με το πως βολεύται η πολιτική, δημοσιογραφική και ακαδημαϊκή καφρίλα της θολοκουλτούρας)... εμείς που στον κουμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο πολέμησαμε στο Βίτσι εναντίων των κουμμουνιστών ανταρτών (δεν ξέρω που ήταν -σε ποιό μέτωπο- οι επιφανείς αριστεροί πατριώτες τότε) για να μήν γίνει η Μακεδονία ανεξάρτητο κομμουνιστικό κράτος...

    Εμείς λοιπόν, μπορούμε να ομιλούμε για το βγλέδυμα του ΣΚΑΙ;

    Μας επιτρέπει η αυθεντία των αριστερών διανοουμένων πατριωτών τον λόγο; Ή απλά να βγάλουμε τον σκασμό μην και μαγαρίσουμε την πατριωτική κίνηση της "αυθεντίας" ή μή και την καπηλευθούμε (ασφαλώς βέβαια για ψηφοθηρικούς λόγους). Εμείς, δικαιούμαστε διά να ομιλούμε;

    Μπορέι ο κύριος Παπαχελάς ή όποια άλλη αυθεντία να μας πεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή