Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα “Καλά Παιδιά” και το 1821



Η ΝΔ δεν είναι παρά μία παρέα “καλών παιδιών”. Μέσα στην λαίλαπα που καταστρέφει την Ελλάδα η ΝΔ περιορίζεται σε ψιθύρους. Είναι μία παρέα καλόπαιδων ανίκανων να εκφράσουν κριτικό λόγο στην επέλαση της Νέας Τάξης. Περιορίζονται σε αφορισμούς περί του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής αφήνοντας την αριστερόστροφη ανακυκλωμένη προοδευτικάντζα να έχει λόγο για όλους και για όλα.
Παρακολουθήσαμε την ασύδοτη προπαγάνδα μέσα από το 1821 του ΣΚΑΙ που εκπορευόμενη από ξένα οικονομικά κέντρα εξουσίας προώθησε την ανασύνταξη της ιστορίας μας και την προσαρμογή της στις ανάγκες των συμφερόντων και σχεδιασμών των ισχυρών των ήμερών μας. Αλάζουν τα φώτα στην ιστορία μας κατα τις επιταγές του State Department και του NATO (Παρακευή+13, 15/4/2011).
“Είναι φανερό ότι σχεδιάζεται μία βάναυση αναδιατύπωση της ιστορίας. Έτσι εξηγείται γιατί η Επανάσταση του 1821 ονομάζεται από τους προπαγανδιστές της Νέας Τάξεως “Τρομοκρατία” και οι Έλληνες επαναστάτες “Σφαγείς” “ ( Βασ. Κόκκινος Επιτ. Προόεδρος Αρείου Πάγου, Αξία, 2/4/2011).

Επιδιώκεται η αλλαγή της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων όπως κυνικά έγραψε ο πρωτεργάτης της σειράς του ΣΚΑΙ κύριος Βερέμης ότι η εκπομπή “προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία υπερβάσεως της καθηλωμένης συνειδήσεως μας” (Καθημερινή 27/2/2011).
Η απάντηση της ΝΔ σε αυτήν την επέλαση που θέλει να μετατρέψει τους Έλληνες από Έθνος σε πληθυσμό είναι η σιωπή.

Οι διάφοροι επιδοτούμενοι ψευτοπροδευτικοί βυσσοδομούν με καλογερική μανία εναντίον όποιου θα εκφέρει κριτική άποψη για το έκτρωμα του ΣΚΑΙ και η ΝΔ διάλεξε την φυγή δια της σιωπής. Τα καλά παιδιά της προτίμησαν τον ευδαιμονισμό της φακιρικής ανυπαρξίας αντί του δυνατού λόγου.

Σε μια εποχή που ο ιστός του Έθνους, η ύπαρξή του, θρησκεία του, η παιδεία του, η ιστορία του απειλούνται η ΝΔ ασχολείται με κοινωνικοοικονομικές παρλαπίπες. Οι καλοζωισμένοι εγκέφαλοι της ΝΔ βλέπουν τα πάντα μέσα από ένα πιάτο γύρο. Είναι αδύνατο να καταλάβουν ότι είμαστε Έλληνες και Έλληνες θέλουμε να μείνουμε και ας τρώμε και πέτρες.

Μας λένε ότι η “μεγάλη Κεντροδεξιά υπό τον Αντώνη Σαμαρά έχει την αποστολή της ανασυγκρότησης της χώρας. Δεν είναι απλά πατριωτικό καθήκον. Είναι ανάγκη επιβίωσης” (Φαήλος Κρανιδιώτης, Δημοκρατία, 6/4/2001). Ο Αντώνης Σαμαράς έχει καθήκον πρώτα να αποκτήσει ο ίδιος πατριωτικό λόγο. Να σηκώσει κεφάλι ενάντια στην συμπλεγματική για την εθνική μας ταυτότητα κουλτουριτζίδικη αριστερά που υπό την πολιτική της ηγεμονία οδηγήθηκε η Ελλάδα στην σημερινή κατάντια και παρακμή. Περιμένουμε να ακούσουμε την επίσημη άποψη της ΝΔ για το έκτρωμα του ΣΚΑΙ. Δεν θα περιμένουμε για πολύ! Υπάρχουν και άλλοι που τολμάν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου