Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία στο Σύνταγμα....Οι Ηθικοί Αυτουργοί......


Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοαφανούς για την Ελλάδα τραγωδίας. Στο κέντρο της Αθήνας ένας άνθρωπος αφαιρεσε την ζωή του. Οι κορλεόνε της πολιτικής και της λαμόγιας, ο πολιτικός συρφετός, τα παρελκόμενα του και οι παρακεντέδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) φόρεσε τις μαύρες πλερέζες της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού και παίζει τον θλιμμένο. Ο άνθρωπος αυτός, ο αυτόχειρας θα γίνει η σκακιέρα που πάνω της θα παιχθεί ένα άνοστο, ανίερο και βάρβαρο πολιτικό παιχνίδι εις βάρος και πάνω στο σώμα της πατρίδας μας.

Την σκανδάλη την πάτησε ο φαρμακοποιός Χρήστος Κωστούλας αλλά το όπλο το είχαν γεμίσει η μωρία, η αγυρτεία, η διανοητική αναπηρία της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 37+1 χρόνια στο όνομα της προόδου λυμαίνεται την πατρίδα μας. Παραποιεί ή και αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.

Αυτή η άρχουσα τάξη και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

“Ήρωες Πολυτεχνείου ΑΕ” Έκανε έφοδο στην Ελλάδα και την κατέβασε στο κατώτερο σκαλί στου κακού τη σκάλα. Κατέβασε την Ελλάδα στον πάτο και τώρα είναι έτοιμη να την πάει στον απόπατο

ΝΔ: Έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να εκπροσωπεί τους Ελληνες και τις Ελληνίδες. Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όλα τα χρόνια της ύπαρξής της δεν έχει κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Τους κυβερνά πάντα ο φόβος μην προκαλέσουν δυσμένειες. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο. Μικροί άνθρωποι, χωρίς αέρα, χωρίς καμιά πλατιά χειρονομία.

ΠΑΣΟΚ Από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1981 ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία "προς τα κάτω" στο χαμηλότερο επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων, επιβάλλοντας έναν βάναυσο αμοραλίστικο, μονοκομματικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που τυράννησε την Ελλάδα και την ξεκούρδισε. Δεν σεβάστηκε τίποτα. Στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος, η σοσιαλεβεντουριά και οι σοσιαλσκυλλάδες καταρράκωσαν τους θεσμούς. Από το να λες "Ελληνικέ λαέ" ώς το "Ein volk, ein Furher" δεν είναι μακρύς ο δρόμος. Επέβαλε στην Ελλάδα μίαν ατμόσφαιρα αγοράς, όχι μίαν ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης. Σήμερα με την καινούργια ηγεσία του επέστρεψε διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων. Με ατεκμηρίωτη υποσχεσιολογία και αντί ο πολιτικός του λόγος να είναι μεστός και ουσιαστικός έχει εκπέσει, με ώραία ρητορική, σε προσβλητική και της μέσης νοημοσύνης κενολογία, σε παιδαριώδεις κομπασμούς, κυριαρχούμενο από μία εξουσιαστική λογική.

ΣΥΡΙΖΑ Τα πολιτικά τους ζόμπι έχουν καλουπωθεί μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις, αναμασώντας δογματικές θέσεις και επαναστατικές φράσεις όπως τα "συγκεκριμένα ποσά βίας" του Παπαδάτου-Αναγνωστοπουλου ή την "κινηματική βία" του Βέλτσου. Είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ή ουρά της παγκοσμιοποίησης που λόγο αδράνειας το ονμάζουμε Αριστερά. Πρακτορεύει ασύστολα τον υπερεθνικό πλανητικό Μολώχ της Νέας Τάξης. Ανίκανο να δημιουργήσει, να εκφράσει την λαϊκή οργή, καλλιεργεί την καταστροφική μανία των μαζών οδηγεί τις πλάνες τους και ακολουθεί την αλήθεια της ιστορίας. Υποθάλπει συστηματικά την βία και την ασυδοσία. Ανοίγει την αγκαλιά του σε κάθε μορφή ακραίων τάσεων του κοινωνικού περιθωρίου ηρωποιώντας απερίφραστα κάθε κοινωνικό κατακάθι. Είναι το ζιζάνιο που τρέφεται από την βενζίνη των μολότοφ, ευφραίνεται από τους ήχους των εκρήξεων και ελπίζει στο χάος. Γιατί οι αιώνιοι έφηβοι του δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί.

ΚΚΕ Οι νεκρόφιλοι του ΚΚΕ προσκυνάνε την μούμια του Λένιν, προσεύχονται στον Στάλιν και ονειρεύονται την επανάσταση. Έχουν φορέσει τα "ενάντια και κόντρα" που λειτουργούν σαν το πολιτικό τους Viagra. Κλεισμένοι μέσα στο κάστρο του Περισσού κινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο σαν έμπειροι αυτιστικοί μη έχοντας ξεπεράσει το παρελθόν τους. Δεν μπορούν να διακρίνουν τον Οργουελικό εφιάλτη της εποχής της Νέας Τάξης και περιμένουν τραγικά γεγονότα, όπως η οικονομική κατάρρευση, μία αυτοκτονία για να ξαναμπούν στον πολιτικό χάρτη, να ξεφύγουν από το άχρωμο περιθώριο τους. Ας μη το παίζουν αθώες περιστερές, ότι δήθεν δεν φταίνε αυτοί για τα χάλια μας αναθεματίζοντας τον καπιταλισμό. Είναι και αυτοί, οι κουκουέδες, κομμάτι του συστήματος και υπεύθυνοι της κατατρακίλας. Μη μας πει η συντρόφισσα Παπαρήγα ότι οι ανα την Ελλάδα Κοβες δεν γνώριζαν πως και ποιοι καταβρόχθιζαν τα πακέτα στήριξης. Δεν γνώριζαν οι αγροτοπατέρες της Λαρισσας, της Λειβαδιάς και πάει λέγοντας πόσες φορές ζύγιζαν το μπαμπάκι για να πάρουν τις επιδοτήσεις; Το ήξερε, όλη η Ελλάδα το ήξερε, και έκανε την πάπια. Σήμερα μετά την τραγωδία για να αποφύγει την ευθύνη καταφεύγει στην προσφιλή Λενινιστική σοφιστεία ότι υπαίτιος είναι πάντα κάποιοι άλλοι. Προβοκάτορες, προβοκάτσια είναι το εύκολο άλλοθι των εγκληματιών και ολετήρων που χρησιμοποιούν απροκάλυπτα την βία στους "αγώνες τους" και επιδιώκουν την σύγκρουση. Τα στειλιάρια με τα κόκκινα σημαιάκια που κουβαλάνε οι μπράβοι του στις διαδηλώσεις είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Λοιπές “δημοκρατικές¨ δυνάμεις. Στο περιώριο την γνωστής και μη εξαιρετέας “μεγάλης δημοκρατικής παράταταξης” που όλοι οι Έλληνες έφαγαν στην μάπα για 37+1 χρόνια σαν τα γραμμοφωνα που τα κουρδίζουν ακούμε κάθε τόσο να εμφανίζονται διάφοροι τύποι, διάφορες γκρούπες που με αυταρέσκεια αυτοαποκαλούνται “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις”. Οι Έλληνες αναρωτιούνται: τι είναι αυτό;. Δεν είναι τίποτα δύσκολο να το καταλάβουμε. Στις “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις” έχουν βρει καταφύγιο οι αδύναμοι να ολοκληρωθούν σαν άτομα με ιδιοσυγκρασία αρρωστημένη, ίσως από κάποια βαριά κληρονομικότητα, παρατημένοι παθητικά στην μοίρα τους και στις ορέξεις της με ένα τρόπο στρυφνό και πολύπλοκο και λογική επιτηδευμένων πιθήκων.

ΛΑΟΣ Απελπισμένα ανθρωπάρια με τον φόβο να φωλίαζει στην καρδιά τους μήπως και βρεθούν έξω απο το “συνταγνατικό τόξο” υποτάχθηκαν, σκύψαν, ψήφισαν το μνημονιο για να πετύχουν την πολιτική αναγνώριση και τώρα προσπαθούν να το παίξουν αγωνιστές.

Τα γενόσημα. Η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Καμμένου, η Δημοκρατική Συμμαχία της Μπακογιάννη αφου ήταν πιστά κομμάτια του μεταπολιτευτικού συστήματος που διαγούμισε την Ελλάδα το παίζουν τώρα αθώες περιστερες. Τα μορφώματα τους κρύβουν το μπάσταρδο πρόσωπο τους πίσω απο μία δήθεν ανησυχία για το μέλλον των Ελλήνων με μόνο σκοπό να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους και να τους κρατήσουν στο κομματικό μαντρί των εγκεκριμένων κομματων.


ΜΜΕ(ξαπάτησης) Κανάλια, φυλλάδες χορεύουν στο χωρό των επτά πέπλων της παραπληροφόρησης. Προσφέρουν υπηρεσίες μεγαφώνου και όχι υπηρεσίες μικροφώνου. Δημοσιογράφοι παπαγάλοι, δημοσιογράφοι κόπανοι, δημοσιογράφοι τεντιμπόηδες, κορίτσια κομματικές γλάστρες παρέα με έκφυλους σαχλάκιδες με εξόφθαλμες τις κομματικές τους εξαρτήσεις καλλιεργούν την πλέον άγρια μισαλλοδοξία. Οι ρεπατζούδες της “ενημέρωσης-εξαπάτησης” επιλέγουν τα σενάρια με πολύ προσοχή και κομματική πειθαρχία για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε ότι είναι συμφερτικότερο στους κομματικούς τους νταβατζήδες. Πιάσαν τα Mont blanc και τα μικρόφωνα οι “ευρωπαίοι” ΜΜΕτζήδες, με την κοπιαστική διαδρομή τους απο τον “Ρήγα Φεραίο” και την ΚΝΕ, να μας διδάξουν τι είναι καλό για μας τους κηπουρούς, ναυτικούς, Housewives.

Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της τραγικής αυτοκτονίας. Αλλά πάνω από όλα ηθικοί αυτουργοί είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς τους παραδώσαμε την εξουσία..... για ένα "κουστούμ"......Καιρός είναι να σκεφτούμε.
Να πάψουμε να είμαστε μια ανενεργός ψηφομάζα. Φτάνει Πιά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου