Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

UFO στην ΕλλάδαΓέμισε ο ουρανός της Ελλάδας με UFO. Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες η NASA ετοιμάζεται να στείλει ειδικό τίμ να μελετήσει το φαινόμενο. Δεν είναι τυχαίο. Εκλογές έρχονται και όλοι οι πολιτικατζήδες έγιναν εξωγήινοι. Σαν να μη είχαν ζήσει στην Ελλάδα τα τελευταία 37 χρόνια. Ακουγοντανς τις δηλώσεις τους, τις συνεντεύξεις τους αναρωτιέται ο έλληνας που ήταν αυτοί οι άνθρωποι τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Μάλλον θα είχαν μετακομίσει σε άλλον πλανήτη ή τους είχαν απαγάγει οι εξωγήινοι και λίγο απο τις εκλογές μας τους έστειλαν, γι αυτό γέμισε ο ουρανός UFO.
Θα ζούσαν σε άλλο πλανήτη.
Ο Κουβέλης με δημώδη βλακεία κατακεραυνώνει τον δικοματισμό. Ο σύντροφος Τσίπρας ανακάλυψε την κοινωνία, η συντρόφισα Παπαρήγα τα ρίχνει στην πλουτοκρατία.
Τα κόμματα τους ήταν κομμάτι του συστήματος που πλιατσικολόγησε την χώρα. Αυτοί που ρίχνουν ανάθεμα στο δικοματισμό ήταν ένα μπουλόνι στον μηχνανισμό που έφερε στην Ελλάδα την εξαθλίωση και την φτώχεια.

Η Αριστερά σε αγαστή συνεργασία με τον δικοματισμό βοήθησε, κατά τον Φλωράκη, τον “γιό του Πέτρου”. Ο Πέτρος Κόκκαλης, υπουργός στην κυβέρνηση του βουνού που κατέφυγε μετά στην Ανατολική Γερμανία ήταν ο πατέρας του Σωκράτη. Έτσι μαζί με τον «γιο του Πέτρου» βοηθήθηκε και τη Ζήμενς. Η αριστερά πήρε μίζες απο την Siemens. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Κοροβέσης δήλωσε πως «η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού». Στη συνέχεια τόνισε ότι «το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά».

Έρχονται σήμερα να το παίξουν αγνοί και ωραίοι..Ας γελάσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου