Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Οι “μακαρίτες σε διακοπές”



Οι “μακαρίτες σε διακοπές” της μεταπολιτευτικής παράγκας τρέμουν, Οι δημόσιες δημοσμοσκοπήσεις, αλλά κύρίως οι μυστικές που τις κρύβουν σαν εφτασφράγιστο μυστικό στα κομματικά μαγειρεία τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Οι εξ επαγγέλματος σωτήρες μας, που περιφρονούν τον λαό, τους γεωργούς, τους βοσκούς, τις νοικοκυρές, είναι πιθανόν το βράδυ των εκλογών να βγούν μαύροι και άραχνοι. Την επομένη των εκλογών το “συνταγματικό τόξο”, τα “συστημικά κόμματα” θα είναι καπνός. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

Οι βλαχομπαρόκ ιερείς της δημοκρατίας, οι Μαρίες Αντουανέτες που λένε περιφρονητικά “φάτε παντεσπάνι”, και η λούμπεν παρασιτική ολιγαρχία μας κάτι πρέπει να κάνουν. Η μεταπολιτευτική παράγκα που φτιαχτηκε πάνω στην εθνοκτονία και στο πλιάτσικο τρίζει. Αυτή την στιγμή άρχισε μία σειρά καφκικών καταστάσεων. Οι σιωπηρές συμφωνίες δίνουν και παίρνουν. Η κρατικοδίαιτη αριστερά της σαμπάνιας και η ενοχική “δεξιά” των ταβλαδόρων της γνωστής πλατείας αποφάσισαν. Ας δώσουμε κάτι στην ψηφομάζα να χαρεί να φχαριστηθεί. Σκέφτονται, τι θα κάνει, θα ξεχάσει και θα ξαναπεράσει απο το μαγαζί μαζί με την έρμη ψήφο της.

Η προοπτική η Χρυσή Αυγή να είναι στην Βουλή τράβηξε το μανίκι της χαρωπής και ωραίας ΜΚΟ που απαρτίζει το πολιτικό μας σύστημα και των βαστάζων των ΜΜΕ(ξαπάτησης). Η επιχείρηση σκούπα κατά των λαθρομεταναστών, παρά τις φιλότιμες προσπάθειεςτων Mont Blanc της “ενημέρωσης” δεν έπυσε κανέναν απο τους τυραγνισμένους Έλληνες, οι δημοσκοπήσεις τον χαβά τους. Οι συστημικοί ψηφοφόροι που δεν έμαθαν ακόμα να κατανοούν το νόημα των θυσιών που τους επιβλήθηκαν,“την κάνουν”.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Ένα ρήγμα άνοιξε στο πολιτικό κατεστημένο. Το καλούπι της απόλυτης πίστης στο μεταπολιτευτικό καθεστώς ράγισε. Το ρήγμα πρέπει να κλείσει. Και να εμφανίστηκε ο Άκης να επισκευάσει το ράγισμα, να κλείσει το ρήγμα. Είναι η τελευταία εξυπηρέτηση που περιμένει το ΠΑΣΟΚ να του προσφέρει. Να βοηθήσει τα εκλογικά υποζύγια να καταλάβουν ότι αυτός και μόνο είναι η αιτία των κακών. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα κίνητρα απλά να παίξει τον ρόλο του στο θέατρο της κάθαρσης, ακολουθώντας το εγχειρίδιο της Madison Avenue, μέχρι τις εκλογές και μετά όλα θα είναι καλά και ωραία. Έλα όμως που δεν είναι έτσι! Ο Άκης δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς και της λαμογίας της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που πάνω του χτύπησε το πλοίο Ελλάς.

Ο,τι και να κάνουν όσους Άκηδες και να πίασουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι Ελληνες πήραν την μεγάλη απόφαση. Η ψήφος είναι της Χρυσής Αυγής. Είναι ψήφος αγωνιστική, είναι ψήφος για το Έθνος και θα πάει σε εκείνους που αγωνίζονται να κρατήσουν την φωτιά αναμμένη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου