Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καμίνης: Ο Ήσυχος Αμερικανός αριστερός......



«Όταν, σχεδόν καθημερινά, συνάνθρωποί μας πέφτουν μαχαιρωμένοι στους δρόμους, πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση και η Πολιτεία, μόνη αρμόδια για την τήρηση των νόμων και της τάξης, συνεπής στην υποχρέωσή της να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας, που προκαλεί η αθρόα παράνομη είσοδος μεταναστών, καθώς και η απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου».

Αυτά τα σοφά και μεστά περιεχομένου δήλωσε ο κύριος Καμίνης αφήνοντας υπονοούμενα κατά των Ελλήνων πατριωτών των ελληνόψυχων της Χρυσής Αυγής. Υπονούμενα! Δεν τολμάει να πει τίποτα με σαφήνεια και ευθύτητα γιατί ξέρει ότι οι τυραγνισμένοι Έλληνες που καθημερινά ληστεύονται, οι παπούδες και οι γιαγιάδες τους δολοφονούνται με πρωτοφανή αγριότητα στα χωριά τους, κυκλοφορούν στην Αθήνα με τον φόβο και το ερώτημα “θα γυρίσω σπίτι”, θα τον “πάρουν με τα γιαούρτια”.
Ο κύριος Καμίνης και η κλίκα του ερμηνεύοντας τους νόμους όπως επιτάσσει η ιδεολογοπολιτική του στράτευση  απεργάζεται μία Ελλάδα "πολυπολιτισμική". Μία Ελλάδα όπου οι Έλληνες θα είναι φιλοξενούμενοι στην πατρίδα και στο έλεος του κάθε αλλοδαπού εγκληματία.

Γεννήθηκε στην Αμερική και έτσι απέκτησε την αμερικάνικη υπηκοότητα  (by right of birth) χωρίς  να παίξει πιάνο (δακτυλικά αποτυπώματα), να περάσει από εξετάσεις και τέλος να ορκισθεί πίστη στην αμερικάνικη σημαία. Εφ όσον  δε πέρασε του λόγου του από αυτή την διαδικασία, αφού την πήρε ( υπηκοότητα)  με την γέννηση του, ας ρωτήσει κάποιον, πως παίρνεται η υπηκοότητα με πολιτογράφηση (by naturalization). Θα μάθει, τι τραβάνε οι αλλοδαποί στο αμερικάνικο immigration. Πόσες φορές θα τους πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, τι γιατρούς περνάνε, τι εξετάσεις αμερικανικής ιστορίας δίνουν στην πολυπολιτισμική Αμερική για να πάρουν την πολυπόθητη υπηκοότητα. Στην Αμερική κύριε Καμίνη η μόνιμη κατοικία (Green Card) ή η υπηκοότητα δεν είναι δικαίωμα, αλλά προνόμιο.

Προς τα έξω η Αμερική αυτοδιαφημίζεται σαν η χώρα μοντέλο του «πολυπολιτισμικού», του «πολυφυλετικού» του «πολυσυλλεκτικού» κράτους. Είναι οι λέξεις παγίδες για τους λαούς, τις μικρές χώρες που τις κυβερνάν μικρονοϊκές  ή μικρόψυχες ελίτ οι οποίες, «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ» αποδoμούν τις αξίες των Ελλήνων για μία θέση γύρω από το τραπέζι της Bilderberg, προτρέπουν να γίνουμε η «Αμερική των Βαλκανίων» για ένα bravo. Προς τα μέσα η Αμερική είναι μία μονολιθική αυτοκρατορία, ένα έθνος ομοούσιο και αδιαίρετο  το οποίο  καλλιεργεί έναν πρωτόγνωρο, πρωτοφανή εθνικισμό με άξονα οδηγητικό την ιδιαιτερότητα των «αμερικανικών  ιδεωδών». Που δεν είναι τίποτε άλλο από μία τάση για συνεχή επέκταση, για συνεχή κυριαρχία κάτω απο το αγρυπνο βλέμμα του Θεού. « ..Και ευλόγησεν  αυτούς ο Θεός, λέγων αύξανεστε και πληθύνεσθε και πληρώσατε την γήν και κατακυριεύσατε αυτήν» (Γενεσις Α,28).

Η Αμερική είναι μια πανσπερμία φυλών και θρησκειών και μια ημέρα τον χρόνο εκδηλώνουν τον φυλετισμό τους στις διάφορες εθνικές εορτές των πρώην πατρίδων τους, 25η Μαρτίου, 4 Novembre... Ο πολυπολιτισμός σταματάει εδώ. Τις υπόλοιπες 364 μια τεράστια αμερικάνικη σημαία καλύπτει τους πάντες και τα πάντα και αλίμονο σε αυτόν που θα βγει από την σκιά της. Το άγρυπνο μάτι του Αμερικάνικου αετού είναι πανταχού παρών.
Η βαριά ανάσα του FBI καψαλίζει το σβέρκο όποιου τολμήσει να αμφισβητήσει το αμερικάνικό όνειρο και το Immigration ή Migra ακουμπάει τα νύχια του στην πλάτη του όποιου δύστυχου τολμήσει να σηκώσει κεφάλι
Τα παιδιά  στο σχολείο άσπρα μαύρα κίτρινα κόκκινα  ξεκινάνε την ημέρα τους με όρκο πίστης στη σημαία της χώρας.

I pledge allegiance to the Flag
of the United States of America,
and to the Republic for which it stands:
one Nation under God, indivisible,
With Liberty and Justice for all.

Αν δεν το πιστεύετε ρωτήστε τον Yorgo and his brothers.

Οι επίδοξοι υποψήφιοι για το αξίωμα του Αμερικανού προέδρου και οποιοδήποτε άλλο αξίωμα  συναγωνίζονται σε προτάσεις για την λύση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος. Προτείνουν απελάσεις, αρνήσεις αδείας οδηγήσεως, αποκλεισμό των παιδιών από την δημόσια εκπαίδευση. Απαγόρευση ενοικίασης σπιτιών σε λαθρομετανάστες. Ένα τεράστιο "τοίχος" με κάμερες ηλεκροφόρα συρματοπλέγματα κτίζεται μεταξύ Μεξικού και ΗΠΑ. Άτυπες πολιτοφύλακες κυνηγάνε, σαν τα αγρίμια, τούς δύστυχους μέσα στις ερήμους του New Mexico και της Arizona και όμως κανείς δεν τόλμησε να τους χαρακτηρίσει ξενοφοβικούς ή ρατσιστές.

Ο αμερικανογεννημένος  κύριος Καμμίνης θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή. Πολύ που τον ενδιαφέρει. Το διαβατήριο το έχει έτοιμο στην τσέπη. Οι χαχόλοι που τον ψήφισαν θα τραβήξουν τον διάβολό τους και θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή που ψήφιζαν. Κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

Κάποιος ή κάποια θα ρωτήσει, με άφθονη εξυπνάδα. “Τι με νοιάζει το τι κάνει η Αμερική;”
Και όμως μας νοιάζει.  Ο κύριος Καμίνης δηλώνει “ελληνοαμερικανός αριστερός”. Φυσικά στην Αμερική, αν έλεγε και έκανε αυτά που λέει και κάνει  στην Ελλάδα δεν θα ήταν   δήμαρχος ούτε καν κλητήρας. Επιπλέον ο "σοφός" Βερέμης μεταξύ των άλλων ευρηματικών και ανεύθυνων που ξεστομίζει ή γράφει μας είπε ότι "θέλει να γίνει η Ελλάδα... η Αμερική των Βαλκανίων, πολυπολιτισμική" εδώ γελάνε ή κλαίνε όπως τι βρίσκει ο καθένας...

1 σχόλιο:

  1. Έζησα πολλά χρόνια στις ΗΠΑ και μπορώ να πω ότι η μεταναστευτική νομοθεσία τους είναι πολύ αυστηρή, ίσως αυστηρότερη σε σχέση με τη νομοθεσία αρκετών ευρωπαϊκών κρατών. Φυσικά καμιά σχέση με την Ελλάδα που είναι "ξέφραγο αμπέλι". Όσο για τον κ. Δήμαρχο και άλλους επιφανείς κυβερνώντες, δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από μη Έλληνες. Διαβάστε το Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης του Καβάφη και θα καταλάβετε http://cavafis.compupress.gr/kavgr_86.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή