Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αφορμή και Αιτία


Μαζεύονται οι διάφοροι παρακεντέδες της συνομοταξία του εκφράζεστε και με λογική Καραγκιόζη και φιλοσοφία Ναστραντιν Χότζα να μας εξηγήσουν γιατί η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει και συσπειρώνει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τα Ελληνόπουλα. Τα κύρια και μοναδικά τους επιχειρήματα  είναι  η κρίση και η εγκληματικότητα από τα λαθροστίφη. Οι κακομοίρηδες εκπαιδευμένοι για 40 χρόνια δημοκρατίας στην παρασημαντική των εννοιών, των λέξεων και εγκλωβισμένοι στον μονόλογο της αριστεράς δεν μπορούν να δουν πέραν από την μύτη τους. Είναι ανίκανοι να διακρίνουν μεταξύ αφορμής και αιτίας.

Αφορμή: Αφορμή είναι η  κρίση. Η κρίση ξεβράκωσε το σαθρό πολιτικό σύστημα της Δημοκρατίας 74. Ένα σύστημα που είχε στηθεί πάνω στην μίζα, την απάτη, την λαμογία, των δώρων στον εαυτό μας  και το συντηρούσαν οι παροχές χωρίς αντίκρισμα, οι πελατειακές σχέσεις, η ασυδοσία  του κάντε ότι θέλετε αρκεί να μας ψηφίζετε. Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”.  Η κρίση έγινε η αφορμή να καταλάβουν οι Έλληνες την μεγάλη απάτη.

Αιτία: Αιτία  είναι τα  40 χρόνια δικτατορίας της αριστεράς που είχαν μετατρέψει την δημοκρατία σε δειμοκρατία  και φοβοκρατία (Δειμος και Φοβος  οι γιοί του Αρη)

Για 40  χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των  “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα.  “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονταν. Καθηγητές προπηλακίζονταν και τους κυνηγούσαν σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζαν τα γραφεία των καθηγητών.Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυναμεων”. Επί  τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παρήγαν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζαν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας.

Δεν τολμούσες να μιλήσεις για πατρίδα έθνος θρησκεία και έπεφτες θύμα του πλέον χυδαίου διασυρμού, ακροδεξιός φασίστας ελληνάρας,   από τους ίδιους που σήμερα βρίζουν, όπως οι αγοραίες του πεζοδρομίου ξέρουν να βρίζουν, τους ελληνοψυχους.

Αυτό πήρε τέλος Η Χρυσή Αυγή φώναξε  "Να παψουμε να κρίβουμε τις ιδέες μας"και οι Ελληνες οι Ελληνίδες τα Ελληνόπουλα είτε ψήφισαν ΝΔ, ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ  άκουσαν.  Η Χρύση Αυγή  φωνάζει και την φωνή την ακούει ο Ελληνας και αναγαλιάζει. “Η Αγάπη για την Πατρίδα που είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, κόντρα στην λογική της ισοπέδωσης των λαών, κόντρα στην λογική της μετατροπής ιστορικών λαών σε πληθυσμούς χωρίς ταυτότητα”

Αυτή είναι η αιτία που η Χρυσή Αυγή καλπάζει Όλα τα άλλα είναι για τα Μπάζα

Έχετε την εντύπωση: ότι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή θα ασχολιόταν κανένας με τους ισχυρισμούς της Ρεπούση  ότι το Ζάλογγο είναι μύθος; Πολύ αμφιβάλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου