Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Λιστα...



Καλοί μου άνθρωποι! Περιμένετε να γίνουν εκλογές και να μαυρίσετε όλους τους ολετήρες, τους μαυρογιαλούρους που μας έγδαραν από την ύπαρξη μας και εξακολουθούν να μας γδέρνουν. Ας γελάσω! Αν φαντάζεστε ότι το σύστημα, το κατεστημένο της διαπλοκής θα επιτρέψει στους Έλληνες να στείλουν σπίτια τους τους χαμηλούς, τους σκυφτούς, τις τσούλες και μύγες της πολιτικής που μας εξαθλίωσαν, είστε βαθιά, μα πολύ βαθιά νυκτωμένοι.

Σήμερα (8/11/2011) στο RealFm ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης (ΝΔ), αυτός που μάθαινε την πολιτική απο 3 χρονών οταν εμείς οι άλλοι βυζαίναμε, πρότεινε οι επόμενες εκλογές να διεξαχθούν όχι με σταυρό, αλλά με λίστα. Λίστα που θα την έχουν φτιάξει τα μαγειρεία των κομμάτων και των πρεσβειών και απλά το υποζύγιο λαος θα ψηφίσει. Πρόταση που ο σύντροφος Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ) που ακολούθησε, στην ίδια εκπομπή, την είδε θετικά.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το ενδεχόμενο της λίστας, η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι Έλληνες είναι μία και μόνη. Μαύρο στα κόμματα των προπαγανδιστικών δημοσκοπίσεων και ψήφος στα κόμματα που δεν εμφανίζονται ποτέ, αλλά όλοι τα φοβούνται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου