Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ στον Αμερικανισμό



Το 1940 δια του στόματος του Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στον φασισμό. 71 χρόνια μετά οι Ελληνες λένε ΟΧΙ στον Αμερικανισμό(κλικ) τα ντόπια φερέφωνα του, τις πολιτικές τσόντες, τα Botox και τα Cohiba των ΜΜΕ(ξαπατησης) που γράφουν, μιλούν, στέλνουν τις εκπομπές τους για προέγκριση στην “πρεσβεία”.

Σήμερα οι Ελληνες οι Ελληνίδες, τα Ελληνόπουλα σε σαφή διάσταση με τον Yorgo και τους βαστάζους του που χρησιμοποιούν την Ελλάδα και το δημοψήφισμα σαν τον πολιορκητικό κριό του Αμερικανισμού(κλικ) στην Ευρώπη (Ποντίκι, 3/11/2011) ξανά φωνάζουν ΟΧΙ. Λένε ΟΧΙ στην κυρία Διαμαντοπούλου-Bilderberg που απελπισμένη προσπαθεί να πείσει τους Ελληνες ότι οι δηλώσεις Μέρκελ-Σαρκοζι είναι ανεπίτρεπτες. Μία απελπισμένη προσπάθεια πανικού να κινητοποίηση τα εθνικιστικά αντανακλαστικά που τόσο πολύ τα είχε πολεμήσει παρέα με τις Δραγώνα και Ρεπούση. Όσον αφορά τον σύντροφο Τσίπρα που μίλησε για προσβολή της εθνικής κυριαρχίας. Αντε πάενε. Την Εθνική κυριαρχία έπρεπε να την είχες σκεφτεί όταν το State Department και το ΝΑΤΟ χρηματοδοτούσαν το ξαναγράψιμο της Ελληνικής ιστορίας. Όσοι ακούσαμε τις δηλώσεις τους (Μέρκελ-Σαρκοζί) χθες το βράδυ, σε απευθείας από τον ΣΚΑΪ, καταλάβαμε την προσπάθεια τους να παραμείνει η Ελλάδα στη Ευρώπη και την ευροζώνη, κόντρα στις μηχανορραφίες του αμερικανισμού και το δημοφίσμα που τόσο θετικά-υποστηρικτικά το είδε ο Λευκός Οίκος.

Οι Έλληνες λένε ΝΑΙ στην Ευρώπη, στην Ευρώπη που μας ανήκει, στην Ευρώπη που πλέον είναι το κόκκινο πανί στα σχέδια του Αμερικανισμού(κλικ) που βυθισμένος στα χρέη βλέπει την ηγεμονία του να καταρρέει και το μόνο που του έχει μείνει είναι η συνομωσία, η υπομόνευση, η ανατροπή, και η brute force των αεροπλανοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου