Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η μεταπολίτευση και το τσεκούρι

Για μέρες τώρα παρακολουθούμε ραδιόφωνα τηλεοράσεις και οτιδήποτε άλλο διαθέτει η αρισερόστροφη προοδευτικάντζα να ασχολείται με το Βορίδη και το τσεκούρι του. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ξυλοφορτώθηκε απο κουκουλοφόρους προχθές μέσα στην τάξη κατά την διάρκεια του μαθήματος μπροστά στα μάτια των μαθητών του και η αγκυλωμένη μεροκαματιάρα δημοσιογραφία το ξέχασε, το έθαψε. Ασχολείται όμως με τον κύριο Βορίδη και το τσεκούρι του που συνέβη πριν απο 20 και πλέον χρόνια.

Τα πρόθυμα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, οι πολιτικοί ρακοσυλλέκτες και οι διάφορες ρεπατζούδες της ενημέρωσης βρήκαν μία φωτογραφία του Βορίδη τραβηγμένη πριν από χρόνια και την μηρυκάζουν. Είναι η φωτογραφία κλισέ που οι απελπισμένες μετρέσες της νεοταξίτικης αριστεράς χρησιμοποιούν για να βάλλουν στο ίδιο τσουβάλι θήτες και θύματα. Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει μόνο μία βία. Η βία της αριστεράς.
Από ένα στιγμιαίο γεγονός , πρίν από 20 περίπου χρόνια, προσπαθούν να κερδίζουν τον αγώνα των εντυπώσεων, να διαγράψουν από την μνήμη των Ελλήνων τα 36+1 χρόνια αριστερής βίας που βίωσαν και ακόμη βιώνουν.

Η Ελλάδα για 36+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης. Η αριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε την θέληση της με την απροκάλυπτη βία.
Η Βία είναι της αριστεράς. Της αριστεράς που έχει πετάξει το προσωπείο και εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Από τα πειθήνια 45άρια της "17 Νοέμβρη", τα μολότοφ του αντι εξουσιαστικού Gladio, το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την "κινηματική βία" του Βέλτσου, μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο μοιράζοντας "συγκεκριμένα ποσά βίας" σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων και
Η βία είναι της αριστεράς, όλης αυτής της καμαρίλα που συμπεριφέρεται σαν να είναι όχι μόνο το κράτος, αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δική της.
Αυτή είναι η σημερινή αριστερά, η αριστερά των βανδάλων, των κουκουλοφόρων, των καλάσνικοφ. Οι άνθρωποι της καίνε βιβλιοπωλεία, χτυπούν καθηγητές μέσα στις αίθουσες των Πανεπιστημίων,κάψανε την Ελλάδα τον Δεκέμβρη 2008, καταστρέφουν τα πανεπιστήμια, την χώρα και από τις εφημερίδες και τα ΜΜΣ(κοταδισμού) λοιδορούν και βρίζουν όποιον τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη.

Σύντροφοι και συντρόφισσες των ΜΜΕ(ξαπάυησης) αυτή είναι η σημερινή αριστερά. Αυτή η αριστερά έχει γίνει σήμερα ο γελειωδέστερος και γλειοδέστερος φορέας, το παρασιτικό περιτύλιγμα του πλέον βάναυσου ολοκληρωτισμού. Από την πρώτη ημέρα της μεταπολίτευσης με την βία επέβαλε την στυγνή της δικτατορία. Οι κόκκινες ορδές των μουσάτων με τα αμπέχονα και το κουλτουριαρικο ύφος με την στρατωνισμένη σκέψη και την μονοτροπία του ιστορικού υλισμού περασμένων εποχών επέβαλλαν μια στυγνή δικτατορία φρίκης σε ολόκληρη της χώρα τρομοκρατώντας και προπηλακίζοντας όποιον θα τολμούσε να φέρει αντίρρηση στον πλινθοκεραμισμό των σκέψεων τους. Το “Πανεπιστημιακό άσυλο” από άσυλο ιδεών η αριστερά το μετέτρεψε σε άσυλο κάθε είδους εγκληματικής πράξης.Η τρομοκρατία της αριστεράς λυμαίνεται τα πανεπιστήμια έχοντας τα μετατρέψει σε Γκούλαγκ των προσδοκιών και των ελπίδων των νέων. Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν είναι παρά το άλλοθι των μκρονοικών μειοψηφιών που επιβάλουν την κατάλληλη προώθηση των πλέον παρακμιακών στρεβλώσεων ξεπερασμένων δοξασιών. Η αριστερά στο σύνολό της με πρωτογονικό ντελίριο έχει μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γκούλαγκ απελπισίας. Η μαφία των τραμπούκων με την ανοχή των ασήμαντων και των τενεκέδων της πανεπιστημιακής κοινότητας που διαχειρίζεται φιλοσοφώντας και μπουκώνει τα απύλωτα στόματα της με το βιός των Ελλήνων έχει κάνει τα πανεπιστήμια “αυλές των θαυμάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου